Şimdi Ara

Football Manager 2009 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3.881
Cevap
3
Favori
230.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: eblek

quote:

Orjinalden alıntı: Oğuzkaan

Ben Fm 2009 da "Zenit'i"çok merak ediyorum..Sonrasında Kocaelispor,Borussia Dortmund,Tottenham..

zenit fm2008'de de çok güçlüydü zaten. tymoschuk, arshavin, pogrebnyak, dominguez, sirl falan bunlar barcelona milan'da oynayacak kadar iyi. fm09'da daha da abartacaklarını sanmıyorum, aşağı yukarı aynı olacaktır.

Ben güçlü takım olmasından değil de sempatim olanı alıyorum..Örneğin B.Dortmund da kaliteli oyunculara sahip değil ama her maç 80 bin kişi taraftarı olan bir takım..Tottenham a gelince o farklı tabi..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: eblek

quote:

Ben Fm 2009 da "Zenit'i"çok merak ediyorum..Sonrasında Kocaelispor,Borussia Dortmund,Tottenham..

zenit fm2008'de de çok güçlüydü zaten. tymoschuk, arshavin, pogrebnyak, dominguez, sirl falan bunlar barcelona milan'da oynayacak kadar iyi. fm09'da daha da abartacaklarını sanmıyorum, aşağı yukarı aynı olacaktır.

Ben güçlü takım olmasından değil de sempatim olanı alıyorum..Örneğin B.Dortmund da kaliteli oyunculara sahip değil ama her maç 80 bin kişi taraftarı olan bir takım..Tottenham a gelince o farklı tabi..

merak ediyorum diyince, uefa kupasını aldıktan sonra zenit'i iyi yaparlar demek istedin sandım. ben de fm07'de zenit'le oynamıştım, o zaman tymoschuk, pogrebnyak(tesadüf eseri kendim almıştım) falan yoktu kadro bu kadar güçlü değildi ama gerçekten çok zevkliydi. bir kere uefa, iki kere ŞL yarı finalinde olmak üzere üç kere real madrid'e elenince bırakmıştım rusya liginin kötülüğü, ne kadar zengin olsanız da ünlü futbolcu getiremiyorsunuz. iyi oyuncu alınacaksa illa 17-18 yaşında olmak zorunda

• quote:

Orjinalden alıntı: cihan_baba_5249

ÇARŞI DEVRİME KARŞI

• arda semih nihat bunların ıyı olması lazım fm 09da. ozelıkle ardayı cok merak edıyorum. turkıye lıgı bence cok çetin gecıcek bu donem oyunda. bakalım yarın gorucez ekran goruntulerını ınsallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

arda semih nihat bunların ıyı olması lazım fm 09da. ozelıkle ardayı cok merak edıyorum. turkıye lıgı bence cok çetin gecıcek bu donem oyunda. bakalım yarın gorucez ekran goruntulerını ınsallah

Holosko ve Bobo'nun da iyi yapılmasını bekliyorum.Özellikle Holosko'nun hız özellikleri yüksek olmalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugr7

quote:

arda semih nihat bunların ıyı olması lazım fm 09da. ozelıkle ardayı cok merak edıyorum. turkıye lıgı bence cok çetin gecıcek bu donem oyunda. bakalım yarın gorucez ekran goruntulerını ınsallah

Holosko ve Bobo'nun da iyi yapılmasını bekliyorum.Özellikle Holosko'nun hız özellikleri yüksek olmalı.

holsko değilde ben de bobyu iyi bekliyorum

• hER zAMAN Kİ hALİNDEN fARKSIZ...

zeniti sabırsızlıla bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: tenekecezve

hER zAMAN Kİ hALİNDEN fARKSIZ...

zeniti sabırsızlıla bekliyorum

Milan,Fenerbahçe,Man.City,Zenit,Atletico Madrid.Ben de bunları merakla bekliyorum.
  • ben tabiki de bursasporu şampiyon yapıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre148

ben tabiki de bursasporu şampiyon yapıcam

o yalanda
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: emre148

ben tabiki de bursasporu şampiyon yapıcam

o yalanda

3 Eylül de Turksportal da öğlen saatleri gibi çıkıcak diyorlardi eğer doğru değilse siteye saat kaç gibi düşer?

Tottenham,Man City,Galatasaray,Villareal,Fiorentina Kesinlikle ilk Galatasaray ile başlarım.Bu arada Turksportal fm2008 i %100 gibi bir oranla türkçe yamayı yayınlayacak yakında, acaba bunun Fm2009 Türkçe Dil eklenebilir mi diye soru işaretleri var kafamda.

ve Yine...

Turksportal ve ADDManager gibi 2 büyük Fm veritabanlı sitenin ayni zamanlarda Bakım çalışmasına gidip 3 eylül tarihinde Bakım çalışmasının biticek olması ve bu tarihin Fm2009 un açıklanacağı tarihe denk gelmesi bende birçok soru işareti ve komplo teoriler üretti.

Bu Fm 2009 Başka Geliyor Haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustyzk -- 3 Eylül 2008; 5:59:55 >

• saat kaç gibi açıklanır acaba sitesinde
  • Sports interactive fm 09 un ilk resimlerini yayınladığı anda turksportal da yayınlacak galiba

• Beklemedeyiz...
  • umarım 3 boyutlu yapmazlar,fifa managerde futbolcular salak salak koşuyor sahada.

bence sponsorluk,stad gibi şeylerde gelişme olacak,ya da daha gerçekçi olsun diye kısıtlamalrımız olabilir,yani örneğin biz bi liste hazırlarız yönetime veririrz onlar alır futbolcuyu.
  • beyler yabancı forumlarda 7-8 saatted bahsediyorlar,boşuna beklemeyin bilgisayar başında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Veloci

beyler yabancı forumlarda 7-8 saatted bahsediyorlar,boşuna beklemeyin bilgisayar başında.

nasıl oluyor yani ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flym4n -- 3 Eylül 2008; 10:43:38 >
  • ya arkadaşlar oyun mu çıkacak yoksa ne zaman çıkacağı mı açıklanacak?
  • Oyunun çıkış tarihi açıklanacak ve resimler yayınlanacak heralde.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.