Şimdi Ara

Football Manager 2009 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.881
Cevap
3
Favori
230.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neden che guevara anlamadım başka biri yokmuydu mesela bi morinho vs ne biliyim

cihan_baba_5249
  • İyi olur gelmesi çünkü Fm 2008'den sıkıldım artık. Yep yeni oyuncular falan olacak. Ayy çok heyecanlandım şimdi
    Fakat o adamın resmi ne geziyor orada Che Guevara menajerlikle ne alakası var

RevidaL
  • yağmurlu bir günde sıcak odamda fm 2009 başında beşiktaşla şampiyon olmaya çalışmak offff ne güzel

cihan_baba_5249
  • Ooo adamımı kapagada koymuslar tamamdır orjinalini alıyoruz

x264
  • gelsin 2009 bekliyoruz

0o__xXx__o0
  • çıkacağını tahmin etmiştim

LiveForSpeed
  • fm 2009 hakkında pc bölümne açılmış 45. konu ama bari bu ana konu olsun...

FiréLord
  • 3 eylüle 2 kala....
  • oyunmu çıkıyor yoksa tanıttımmı biri diyo resim video bilgi vsvs biri diyo hepsi ..

:Fatih:
  • 3b olucak bence bu sene che guevera yı kapak yapmalarının sebebi bu olmalı.
  • hadi bakalım hayılısı olsun çıksın daa yeni bi tat yeni bi heyecan
  • quote:

Orjinalden alıntı: :Fatih:

oyunmu çıkıyor yoksa tanıttımmı biri diyo resim video bilgi vsvs biri diyo hepsi ..

resim,video,bilgi

devmanetihad
  • Gelsin artık. Dayanamadım yeni kariyere başladım 2008'de Sevilla ile.

Bu arada Ernesto'nun ne işi var o kapakta? Anlayamadım doğrusu. Belki de menajerlik oyunlarında devrimi anlatmaya çalışıyorlar ama Che Guevara gibi büyük bir insanın oyun kapağında kullanılması canımı sıktı.

#Lionheart#
  • Bence 2009 versiyonu devrim niteliğinde olacağından dolayı Che yi koymuşlar oraya... Böyle imalı bir yaklaşımla bakabiliriz olaya İnşallah öyle olur.

lordareon
  • Yeterki oyuna siyaset karışmasın..Che yi hangi amaçla kullandıklarına bağlı..Amaç farklıysa bye bye fm..

Donie
  • oyunda devrim yapacaklarını anlatmak istemişler. siyaset anlama bunuda. tekrar barış oyunla.
    quote:

Orjinalden alıntı: Oğuzkaan

Yeterki oyuna siyaset karışmasın..Che yi hangi amaçla kullandıklarına bağlı..Amaç farklıysa bye bye fm..

XLT
  • quote:

Orjinalden alıntı: XLT

oyunda devrim yapacaklarını anlatmak istemişler. siyaset anlama bunuda. tekrar barış oyunla.
    quote:

Yeterki oyuna siyaset karışmasın..Che yi hangi amaçla kullandıklarına bağlı..Amaç farklıysa bye bye fm..

Yapacakları devrime bağlı..Devrim dedikleri güncel kadrolar olmasın da..

Donie
  • tam emin olmamakla beraber, grafiklerde bir devrim yapacaklarını sanıyorum 3d ye geçme ihtimalleri yüksek.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: XLT

oyunda devrim yapacaklarını anlatmak istemişler. siyaset anlama bunuda. tekrar barış oyunla.
    quote:

Yapacakları devrime bağlı..Devrim dedikleri güncel kadrolar olmasın da..

XLT

• 3D ye geçeceklerini hiç zannetmiyorum. Bence gereksiz bir olay 3D, çocukken arardık görüntü falan ama artık hiç aramıyorum. Arayüz biraz daha göze hoş gelen animasyonlarla beslenebilir o kadar, gerisi teferruat. Yapacaklar ise Konami ile beraber oturup düzgün bir motor yapsınlar, yoksa bence başarılı bir motor çıkması imkansız gibi bir şey

lordareon
  • 3d ya da en azından stadyumun gözükmesi, daha gelişmiş taktik ve antremanlar, transferlerin daha gerçekçi olması, staff ve agent lardan daha fazla yararlanma, finans alanında iyileştirmeler gibi spekülasyonlar dolanıyor ortalıkta. 3 eylül günü bunların cevaplarını bulacağız. oyun 14 kasım 2008 tarihinde piyasada olacak. ondan önce bi demo gelir mi bilmem.

che nin kullanmış olması oyunda devrimsel değişikliklere gidildiği şeklinde yorumladım.

Vatal
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.