beyler yabancı forumlarda 7-8 saatted bahsediyorlar,boşuna beklemeyin bilgisayar başında.
nasıl oluyor yani ?
yani 7-8 saat sonra açıklanacak özellikleri falan.akşam üstü bakarsınız,bilgisayar başında beklemenize gerek yok dedim.
quote:
Orjinalden alıntı: Veloci
quote:
Orjinalden alıntı: unconscious
quote:
beyler yabancı forumlarda 7-8 saatted bahsediyorlar,boşuna beklemeyin bilgisayar başında.
nasıl oluyor yani ?
yani 7-8 saat sonra açıklanacak özellikleri falan.akşam üstü bakarsınız,bilgisayar başında beklemenize gerek yok dedim.
Resmi site öğlenden itibaren yazıyor yanlışın olmasın.
quote:
Orjinalden alıntı: llMustyll
quote:
quote:
quote:
nasıl oluyor yani ?
Resmi site öğlenden itibaren yazıyor yanlışın olmasın.
olabilir
Son kez soruyum benım pc de int gidip gelıyo bilgisayarcılara bu hafta sonu düşermi
Arkdaşım bugün tanıtımı yapılacak oyunun. Çıkmasına daha var...
Kaçta açıklayacaklar peki?
yine kasım gibi çıkar oyun bizde böyle bekler bekler dururuz ahh ahh eskiden eylul dedimi çıkardı hep aynı tarihte çıkarmaya çalışırlardı oyunu şimdide aslında aynısını yapmaya calısıyolar ama isim ve oyun motoru hakları ayrıldıktan sonra tarih 2 ay kadar ileri atmaya basladı hatta cm/fm ayrımından sonra şubatta çıkmıştı yanılmıyosam...umarım yine cok beklemeyiz...
FM 2009 az kaldı cıkacaksın.
Resimleri buraya konulacak mı çıkınca ?
saat 1 oldu
Avatardaki hanım kızımız çıplak mı? Yüksek çözünürlükteki resimlerini isteriz
Nerde kaldı yaw
yüklenin oyun sitelerine
quote:
Orjinalden alıntı: Fyrad
Son kez soruyum benım pc de int gidip gelıyo bilgisayarcılara bu hafta sonu düşermi
oyunun cıkmasına 2 ay kadar bir süre var bugün sadece oyunu tanıtacaklar böyle böyle olacak gibi
beyler kötü haber
Football Manager 2009 (Bekliyoruz!) Football Manager 2009'un tanıtımı, yeni özellikler, oyunun çıkış tarihi ve oyundan ilk resimler bugün Türkiye saati ile 20:00'da yapılacak. FM severler sabırsızlık ve merakla bunların neler olduğunu bekliyorlar.
turksportal.net sitesinden aldım
quote:
umarım 3 boyutlu yapmazlar,fifa managerde futbolcular salak salak koşuyor sahada.
bence sponsorluk,stad gibi şeylerde gelişme olacak,ya da daha gerçekçi olsun diye kısıtlamalrımız olabilir,yani örneğin biz bi liste hazırlarız yönetime veririrz onlar alır futbolcuyu.
Bu oyun menejerlik sistemi üzerine kurulmus bir oyundur. Yani İngilteredeki sistem kullanılır. Türkiyedeki gibi yönetime liste vermek falan yok oralarda, transferleri menejerler yapar. Bu yüzden böyle bir beklentiye girme bence.
quote:
Orjinalden alıntı: uAslAnkara
beyler kötü haber
Football Manager 2009 (Bekliyoruz!) Football Manager 2009'un tanıtımı, yeni özellikler, oyunun çıkış tarihi ve oyundan ilk resimler bugün Türkiye saati ile 20:00'da yapılacak. FM severler sabırsızlık ve merakla bunların neler olduğunu bekliyorlar.
Bi süpriz yapıp oyunu çıkartsalar şimdi.
quote:
beyler kötü haber
Çaremiz yok bekliyeceğiz.İnşallah kendi takımımızın formasını düzenleyebiliyoruzdur.
quote:
quote:
beyler kötü haber
Çaremiz yok bekliyeceğiz.İnşallah kendi takımımızın formasını düzenleyebiliyoruzdur.
artık bazı yenilikler vakti geldi bence
forma düzenlemek - takımımızın logosunu değiştirmek (lisansı olmayan takımlar çok kötü) ayrıca bir de oyuncu yaratma seçeneği çıksa cok iyi olurdu
son 6 saat beyler
Oyuncu yaratma, logo yapma bu tarz şeyler FM'yi bozar gibime geliyor kaldı ki zaten Editor kullanarak falan oyuncu yaratabiliyorsun... FM 2008'de olan özelliklere biraz daha ekleseler yeter. Daha baskıcı bir medya, maçlardan sonra güzel soruların sorulduğu basın toplantısı falan olsa güzel olur gibime geliyor.