evet beyler videoyu izledim kotalı int kullanıcıları ve iyi ingilizcesi olmayanlar izlemesin çünkü adamın biri paso konusuyor.
oyuncu bilgilerinin olduğu yerler de bir değişiklik olmayacak sanırım. 3D oyuncularla artık fm yi izleyebileceğiz. sanırsam sadece önemli anları izleme opsiyonumuz olacak. oyuncuların boyutları ufak gözüküyor yani çok fazla grafik kasması olmayacak gibi
Oyunda 2D maç moturu ile beraber 3D maç moturuda olacakmış.
quote:
Orjinalden alıntı: By_e
Bu iyi....
Ben 3D yerine 2D oynarım. 3D'de hatalar muhakkak olacaktır. Ama 2D'de hata olmaz.
3D FM'yi bozar
quote:
Orjinalden alıntı: Cunomen35
quote:
Orjinalden alıntı: By_e
Bu iyi....
Ben 3D yerine 2D oynarım. 3D'de hatalar muhakkak olacaktır. Ama 2D'de hata olmaz.
haklısın fakat oyuncunun kafayla nasıl vurduğu ayakla nasıl vurduğunu görmek bence daha zevkli hale getirebilir oyunu.
zaten macta en fazla 10 defa izliyoruz sahayı , bence 3d izlemek daha iyi olur. bazen öyle goller kacırıyorlarki aklım almıyor , görmek iyi olucak nasıl kaçtığını
Açıkcası ben 3D konusunda Si Games'e güveniyorum.Bunca yıldır başarılı olamaz diye yapmadılar eğer şimdi yapıyorlarsa en iyisini yapacaktırlar.
-Medya ile etkileşim artmış. -Maç oynanırken oyuncuları motive edebiliyoruz. -Bayan menajer olunabiliyor. :) -Basın açıklamalarını yapmak istediğimiz zaman yapacağız.Kendi cümlelerimizi ingilizce olarak yazabileceğiz.Buna göre medyayla ilişkilerimiz belli olacak.(!) -3D motor için 3 senedir çalışıyorlarmış. -Transfer sistemi tamamen yenilenmiş. -Oyunun çıkış tarihi 14 Kasım 2008.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
3D işi bozabilir ama adamlar yapıyorsa tam yapıyordur sanırım umarım hakkını verirler
Eskiden Premier Manager 99 oynarken, o oyunda 3D maç motoru da vardı. Çok güzel uygulamışlardı ve sık sık da kullanıyordum. Eğer Football Manager geliştiricileri gerçekten uzun süredir üzerinde çalışıyorlarsa kaliteli bir şey olacaktır. Görecez bakalım.
Transfer konusunda herşeyi en baştan yapmışlar 0'dan.Çok daha gelişmiş olacakmış, Player ınteractions bölümünden oyuncuların özel yetenek çalışmasnı isteyebilecekmişiz (Uzaktan şut çalış,Frikik çalış vs.), Bayan Menajer olunabilecekmiş, Maç sırasında aynen devre arası ve maç başında yaptığımız gibi oyun oynanırkende motive edebilecekmişiz, Medya ve basın toplantıları en büyük yeniliklerdenmiş, Belli açılardan 3D seçeneği var(3 yıl uğraşmışlar galiba halen devam ediyormuş),2D devam ediyor seçme şansı var, Yenilikleri ilerleyen günlerde açıklayacaklarmış.Her yeniliği yazmadım daha birçok var da..
bomba gibi geliyor fm 2009 desenize
kasım çok geç,bari ekim falan olsaymış.
09 dan çok umutluyum 08 de pek bi değşiklik göremedim bekleyelim
3d diye üzülmüştüm ama peviewlerde iyi görünüyor,adeta pes ve fifadan iyi daha önce bunu hüç yapmamış olmalarına rağmen,zaten bakarız sarmazsa 2d oynarız. o değilde umarım tek yenilik 3d değildir.ama yapalım derken fifa managere dönmesin,öyleside güzel değil.
Ekran görüntülerini imzamdaki siteye ekledim. O sayfadan ekran görüntülerine ulaşabilirsiniz
ssleri gördüm ama gelişmesini istedğim 2 şey var medya sponsorlukları ve transfer durumu abi bi allahn kulu oyuncuları istemiyo ya cok iyi olması lazım ki oda anadolu klüplerinde yok denecek bi durum
3d çok ta güzele benzemiyor..Maç öncesi konuşmalar,takım konuşmaları vs..ler daha ayrıntılı ve kapsamlı olsa iyi olur..Skin aynı olsa da önemli değil değiştiriyoruz zaten..Ama oyunda sanki daha yavaş geçecek zaman..
Şu oyuna turkce desteği koymamaları ne kadar sacma bir durumdur. cok Mu zor resmi olarak TR destekli olması ?