Şimdi Ara

Football Manager 2009 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.881
Cevap
3
Favori
230.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ziw®o

quote:

Orjinalden alıntı: bilan

Bence Türkçe oyunun olmazsa olmazı değil, oyununun istediği İngilizce seviyesi nedir ki zaten?

Bazı tanıdığım insanlar var, 10 yıldır CM-FM oynarlar, Türkçe olacak mı diye soruyorlar.

Abicim 10 yıl boyunca eline bir grammer kitabı alsan İngilizceyi sökmüştün

Olay bu kadar basit değil . Sorun oyunu anlıyamamk veya oynıyamamak değil. Tamamen metin bazlı bir oyun yapıyorsun ve korsanda olsa en fazla oynanan ulkenin dilini oyuna eklemiyorsun, sonrada oyunun orjinal satılmasını bekliyorsun, satılmazsada yapmam diyorsun. Orjinal alıcağım varsada almam bu tarz bir oyunu.

Turkce dil desteği bu sacma dusunceleriniz yuzunden oyunlara eklenmiyor, adamlar resmen bizi kaale almıyorlar. Yuklediğiniz oyunların hangi dilleri desteklediğine biraz bakarsanız ne demek istediğimi daha net bi şekilde anlıyabilirsiniz, ne kadar alakasız diller var, onlarda daha mı cok orjinal oyun satılıyor zannediyorsunuz ?

Crysis, Tr dil desteğinde öncu oldu inşallah bunun devamınıda getirirler.

Su an desteklenen dillerin ülkelerin de orjinal oyun Türkiye den fazla satılıyodur eminim. Oyun endüstrisinin ne kadar büyük bi sektör oldugunun farkında olan 1 .sınıf ülkeler bunlar..

• quote:

Orjinalden alıntı: CyanBloodbane

quote:

Orjinalden alıntı: Ziw®o

quote:

Orjinalden alıntı: bilan

Bence Türkçe oyunun olmazsa olmazı değil, oyununun istediği İngilizce seviyesi nedir ki zaten?

Bazı tanıdığım insanlar var, 10 yıldır CM-FM oynarlar, Türkçe olacak mı diye soruyorlar.

Abicim 10 yıl boyunca eline bir grammer kitabı alsan İngilizceyi sökmüştün

Olay bu kadar basit değil . Sorun oyunu anlıyamamk veya oynıyamamak değil. Tamamen metin bazlı bir oyun yapıyorsun ve korsanda olsa en fazla oynanan ulkenin dilini oyuna eklemiyorsun, sonrada oyunun orjinal satılmasını bekliyorsun, satılmazsada yapmam diyorsun. Orjinal alıcağım varsada almam bu tarz bir oyunu.

Turkce dil desteği bu sacma dusunceleriniz yuzunden oyunlara eklenmiyor, adamlar resmen bizi kaale almıyorlar. Yuklediğiniz oyunların hangi dilleri desteklediğine biraz bakarsanız ne demek istediğimi daha net bi şekilde anlıyabilirsiniz, ne kadar alakasız diller var, onlarda daha mı cok orjinal oyun satılıyor zannediyorsunuz ?

Crysis, Tr dil desteğinde öncu oldu inşallah bunun devamınıda getirirler.

Su an desteklenen dillerin ülkelerin de orjinal oyun Türkiye den fazla satılıyodur eminim. Oyun endüstrisinin ne kadar büyük bi sektör oldugunun farkında olan 1 .sınıf ülkeler bunlar..

Neye gore eminsin ? Herhangi bir kaynak vs.. varmı ? İngilizce,Fransızca, Almanca dısında Polonya, Macaristan, Portekiz daha aklıma gelmeyen birçok ülkenin dilleri oyunlarda bulunuyor, sen bunları 1. sınıf ulke olarak goruyorsan birşey diyemicem. Hala savunduğun seyin ne kadar yanlış olduğunu anlıyamıyorsun. Yapımcı olan onlar, para kazanıcak olan onlar, eğer birşeyler kazanmak istiyorlarsa yatırım yapmak zorundalar, riske girmeden kar elde edemezsin. Ben niye benim dilimi desteklemeyen metin bazlı bir oyuna para vereyim ? ki firma tr'de ki oyuncu potansiyelini biliyor, kasıtlı olarak bizi kaale almadıklarını gosteriyorlar, nasıl olsa para harcamadan da ulkede bunu alanlar var ne diye boşa harcasınlar değil mi (?) Bu noktada bizi ne yerine koyduklarını tahmin edebiliyorsunuzdur . Crysis turkce olarak cıktı, ilk alanlardan biri ben oldum hatta forumda da resimlerini yayınladım. Alır almaz Oyunu oynadım mı tabi ki hayır, oyunu daha yeni bitirdim, 2 veya 3 gun oluyor. Oyunu almaktaki amacım ozellikle turkce dil desteği bulunan bir oyuna destek vermekti, başardımda .

...

Bunları yazıyorum ama anlıyana, anlamak istiyene. Aslında bizim oyuncu kitlemize bu yakışıyor, dayıcaksın onlerine anlamadıkları şeyleri bırak oynamaya ve zevk almaya calıssınlar. " Abi ben sozlukten bakarak, tercüme ederek oynuyorum zaten, ne anlamı var turkce oyuna bıdı bıdı bıdı " ...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orjinalden alıntı: LsR

3D motoru olunca haliyle oyun kasacak.. FM'yi de kaybettik 3D nedir ya 2D süperdi..

3D motoru üzerinde çalışana kadar yeni bi skin üzerinde çalışsaydınız baksana 08'in skini ile devam

Skin kolay,nasıl olsa skin değiştirebiliyoruz..Ama 3d olayına katılıyorum,daha fazla boyut ve kullanım olacak..Zaten FM cpu da çok yiyor,2d iyiydi..Eğer 3d de oyuncunun teknik özelliklerine bakılmadan koşu,vuruş stili random olursa hepsi aynı olursa yani,çoğu kişi 2d ye devam eder..

• quote:

3D motoru olunca haliyle oyun kasacak.. FM'yi de kaybettik 3D nedir ya 2D süperdi..

3D motoru üzerinde çalışana kadar yeni bi skin üzerinde çalışsaydınız baksana 08'in skini ile devam

2D olarakta oynayabiliyormuşsun.

Bu arada Türkçe olması konusuna katılıyorum.Bknz:Crysis,ne kadar sattı?

•  Football Manager 2009

Football Manager 2009

Football Manager 2009

Football Manager 2009

Football Manager 2009

Football Manager 2009

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 4 Eylül 2008; 14:50:03 >

• Özür dilerim bilgisayarım bozuk olduğu için konuyu güncelleyemedim.Şimdi güncellicem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ProtezBacak

quote:

2D olarakta oynayabiliyormuşsun.

Bu arada Türkçe olması konusuna katılıyorum.Bknz:Crysis,ne kadar sattı?

2d olarak da oynayabiliyormussun diyor herkes ama 3d mac motoru cıktıktan sonra 2d mac motoru eskisi gibi olmayacaktır. 3d ile uyumlu olsun diye eski 2d mac motorundan fedakarlık etmek zorunda kalacaklar. Eger böyle olmazsa da bu sefer secilen mac motoruna göre sonuclar degişecek. Cünkü bir mac motoruyla digeri farklı dinamiklere sahip olacak demektir. Yani mesela zamanında arkadasım anlatmıstı ne kadar dogru bilemiyorum ama Fifa Managerda macı simule edersen mac 1-1, 2-1, 0-0 gibi skorlarla biterken, mac izlendiginde skorlar 4-3, 5-2 falan olmaya baslıyor diye. Bu da onun gibi olacak. Kısacası 3d cıktıktan sonra hicbirsey eskisi gibi olmayacak.

• Çifte bayram var Kasımda. FM 2009 Ve GTA IV
  • quote:

Orjinalden alıntı: Furkan Yağız

Çifte bayram var Kasımda. FM 2009 Ve GTA IV

GTA IV yaz başında bitti. Fakat FM 09...
  • kıymetlimis piyasaya ne saman çıkısak
  • güzel devrim boşa cheli tanıtım resmini yapmamış adamlar güzel oyun olucak kasımda eğlence var gta ıv nfs undercover fm 2009
  • Sistem Notu : Bu mesaj benzer başka bir konudan aktarılmıştır.

Bu ne ya.
  • ah sigames bir sürpriz yapıp haftasonuna yetiştirsen nolur sanki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Football Manager 2009

Football Manager 2009

Football Manager 2009

Football Manager 2009

Football Manager 2009

Football Manager 2009

http://www.sigames.com/softography.php?type=view&id=31

• Tema aynı renk yine biraz değişiklik yapsalarmış bari devrim filan anladık sadece grafikler değişmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ProtezBacak

Sistem Notu : Bu mesaj benzer başka bir konudan aktarılmıştır.

Bu ne ya.

Konular birleştirilmiş..
  • Merakla bekliyorum. FM
  • çok büyük 2 sorum olacak.acaba fm 08 deki gibi ünlü kulüplerin simgeleri olmayacakmı hala... man utd chelsea liverpool arsenal gibi bu ne yaa bi de futbolcu fotoğralarında bi ilerleme yapabilmişlermi acaba
  • Football Manager 2009'un çıkmasına sayılı günler kala (14 Kasım 2008) ülkemizde bir zamanlar çok büyük kitlelere ulaşan cmturkey.com ekibi tarafından yepyeni bir site kuruldu. Sadece Football Manager 2009 için içerik üretecek olan site yetkilileri ile yaptığımız görüşmede heyecan verici bir çok yenilik ve hizmet dikkatimizi çekti.

Öncelikli olarak her 100 üyesinden 1 talihliye Football Manager 2009 orijinal PC-DVD'si yollayacak olan site, Football Manager 2009'un çıkması ile birlikte düzenleyecekleri Lan Turnuvaları (Ülke Genelinde Etaplı Turnuva) ve internet üzerinden canlı anlatım (profesyönel spiker) ve görüntü ile düzenleyecekleri Multiplayer (Etaplı Turnuva Elemeleri) partileri ile heyecanımızı katlamaya yetti.

Bunun dışında Football Manager 2009 için sadece yabancı sitelerden alıntı materyalleri değil, site ekibi tarafından geliştirilecek olan yamalar, taktikler, antreman programları, grafik paketleri gibi oyundan alacağımız zevki çok daha üst seviyeye çıkartacak dosya yapımlarına da büyük önem vermekte.

Sanıyoruz ki cmturkey.com ile başlayan bu efsane şimdi yeniden Football Manager 2009'un çıkması ile birlikte yeniden zirveye yükselecek ve Football Manager oyunu tutkunlarına keyifli anlar yaşatacak.

Site yöneticilerinden aldığımız bilgiye göre şu anda site Football Manager 2009 oyunun çıkış tarihine yetiştirilmeye çalışılmakta ve sadece temel bazı fonksiyonları ve forumu ile hizmet vermekte, 14 Kasım'ı beklemeye şimdiden başladık.

Siteye ulaşmak içinhttp://www.fm2009.tv/ adresine gidebilirsiniz.
    Merlinin Kazani

• fm 09 iyi güzel haberler veriyorda bu ekran görüntülerinde tema yine aynı görülüyo..? aynı tema ile gelmese bari....biraz daha koyu bir tema yapsalar...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.