Şimdi Ara

Football Manager 2009 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.881
Cevap
3
Favori
230.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum yayınlanan videolarda da zaten hep o takımların antreman ları faln veriliyor var bir ilişisi....
  • quote:

Orjinalden alıntı: matrix_neo

çok büyük 2 sorum olacak.acaba fm 08 deki gibi ünlü kulüplerin simgeleri olmayacakmı hala... man utd chelsea liverpool arsenal gibi bu ne yaa bi de futbolcu fotoğralarında bi ilerleme yapabilmişlermi acaba

soruma cevap verebilecek birileri yokmuuuuu
  • quote:

quote:

çok büyük 2 sorum olacak.acaba fm 08 deki gibi ünlü kulüplerin simgeleri olmayacakmı hala... man utd chelsea liverpool arsenal gibi bu ne yaa bi de futbolcu fotoğralarında bi ilerleme yapabilmişlermi acaba

Onunla ilgili bir açıklama yapılmadı..

• quote:

Orjinalden alıntı: Oğuzkaan

quote:

quote:

Onunla ilgili bir açıklama yapılmadı..

teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: xxr06U3xx000

quote:

Orjinalden alıntı: 0o__xXx__o0

quote:

Orjinalden alıntı: Arkın.

3 eylüle 2 kala....

3 eylüle 1 kala....

3 eylül e 0 kala....

3 eylülü 3 geçe

• Bu arada oyun 3d nin de etkisiyle 4.5 gb olacakmış..
  • quote:

Bu arada oyun 3d nin de etkisiyle 4.5 gb olacakmış..

Biraz fazla degilmi ya kaç kati FM08 in... :s
  • quote:

Bu arada oyun 3d nin de etkisiyle 4.5 gb olacakmış..

Pff keşke hiç 3D olmasaydı.Zaten kullanmayacağım.
  • Yıllarca cm oynadık yazılarla maçları takip ettik sonra 2d ye geçtik oda bir devrim yaratmıştı menejerlik dünyasında, şimdi ise 3d ye geçtik garip oldum şahsen, inşallah ruhu kaybetmez fm 3d ile. 3d motoru premier menejer 2000 i hatırlattı bana
  • bu sene öss ye gircem zaten,inşallah bol buglu olurda,ders çalışırken canım çekmez:D
  • istedigim sey 3d fln degil sadece ligimiz adam gibi olsun yeter
  • 3d çok güzel olabilir...şahsen ben Fm yi cm den çok daha üstün görüyorum hayatta oyunu kötü etkileyecek birşey yapmazlar
  • 3d motorunu böyle çok abart çaklarını sanmıyorum sadece 2d nin 3d hali gibi olur yani oyuncuları cizmezler hepsi aynı olur vs vs... oyüzden ben oyunun 2d tadında olucağını düşünüyorum inş böyle olur
  • oyun çıksında neyin ne oldunu görücez
  • quote:

Orjinalden alıntı: salto?fb

3d motorunu böyle çok abart çaklarını sanmıyorum sadece 2d nin 3d hali gibi olur yani oyuncuları cizmezler hepsi aynı olur vs vs... oyüzden ben oyunun 2d tadında olucağını düşünüyorum inş böyle olur

bencede.yoksa fifa managerden bir farkı kalmaz
  • yuh artık kasım 14 nedir yaw...
    transferler bitti, ligler başladı daha FM'in çıkmasına 2 aydan fazla var.
    sırf 3D için 2 ay oyun geciktirilir mi. abartmışlar olayı.

halbuki eylül ne iyi olurdu. yaz bitmiş, sonbaharın başlangıcıyla birlikte evde takımı kurmaya başlardık...
    ilk bu forumda öğrendim çok bozuldum.

yine de bilgi veren arkadaşlara teşekkürler.
  • 3d ye gerek yoktu bize yuvarlak adamlar yeterdi yaaaa
  • yavv bu fm oyunları kadar güsel oyun yok süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: cihan_baba_5249

3d ye gerek yoktu bize yuvarlak adamlar yeterdi yaaaa

isteyen 3d isteyen yuvarlak izler kesin....
  • adam akıllı düşündüm ve aklıma gelen 3d den daha önemli bir özellik var.

öncelikle transfer esnasında önce oyuncu ile anlaşılır sonrasında takım ile masaya oturursun.

bence şu biçimde olması gerekir. oyuncuya fiyatı önerirsin , ok e bastığında bir kac saat sonra oyuncudan haber gelir ve kabul eder , etmezse tekrar bir teklif hakkı doğar. bazı oyuncuya göre 2 3 defa bazı oyuncuya göre 4 5 defa belki bu görüşmeler sürebilir. tabi c.ronaldoya gs / bjk / fb gibi takımlardan teklif yaparsak direk olarak istemediğinide belirtebilir

oyuncuyla anlaşınca takımla masaya oturulur , takım size istediği miktarı söyler ve esneklik payı olup olmadığını görürüz teklifinde , ayrıca menejerle olan dostluğumuz , rakip olup olmamamıza göre de oyuncunun satılma ihtimali veya pazarlık imkanı artar yada azalır. en sonunda orta yol bulunursa transfer gerçekleşir.

oyunu daha gerçekçi kılmazmı sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uAslAnkara -- 8 Eylül 2008; 18:31:04 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.