çıksada alsak be 5 yıldır oynamıorum bu oyunu ama görünce heveslendim birden
grafikler süper ya çok beğendim
Beklediğim gelişmeleri alamadım açıkçası.Daha tam olarak verilmemiş deniyor ama pastanın büyük kısmı gösterilmiştir bizlere.Benim istediğim yıldız bir oyuncuyla görüşürken ya da takımımıza kattığımızda onu motive edebilmekti.1e1 toplantı yapabilmekti.
Gel seni 10 numaram yapayım ya da sen bu takımın herşeyisin kendini topla veya bizi bırakma gibi laflar söylemeyi kim istemezdi? 3D'den kat kat önemli bir özellik olurdu böyle bir etkileşim.Bakıp göreceğiz.
3D konusunda da hiç şüphem yok , Sports Interactive yapıyorsa doğru yapar , güzel yapar.Bu özelliği bu sene tam randımanla belki kullanamayız ama FM 2010'da tam oturmuş olur diye tahmin ediyorum.İnşallah bu 3D oyunun o kendine özgü havasını bozacak şekilde yapılmamıştır.
cıksın cıksın ya arsenalle 2015 yılındayım almadıgım kupa kalmadı sıkıldım artık cogu yıldız oyuncu bıraktı futbolu adam cıkmıo doru düzgün
tamam hersene gelişmeler oluyo ama bence son 5 yılda yapılan gelişmeler 1 yılda yapılabilirdi bence çok yavaş gelişiyo fmler.yani önce maçı izleme özelliği çıktı ertesi sene fm 2005te kale ağları vardı bu sefer fark bu mudur??.sonra basına demeç çıktı bence bunlar basit şeyler zaten.hep aynı oyunu oynuyoruz bakmayın siz
Şampiyonlar ligi torbalarını inşallah tekrar görürüz bu oyunla,fm 07'de vardı,08'de çıkarmışlar,şampiyonlar ligi çekiliş heyecanını azaltıyordu bu durum...
14 kasımada çok var ya
Vaayy 3D
2 aydan fazla var.
çok geç çıkıyor gerçekten
quote:
Orjinalden alıntı: billiejean
Şampiyonlar ligi torbalarını inşallah tekrar görürüz bu oyunla,fm 07'de vardı,08'de çıkarmışlar,şampiyonlar ligi çekiliş heyecanını azaltıyordu bu durum...
8.0.2 yaması ile geri geliyor torbalar 09'da geleceğini düşünüyorum direkt olarak.
hocam bide torbaları matıklı yapsınlar şampiyonlar liginde bazen bi gruba düşüyorum milan barcelona chelsea.bazende bi düşüyorum kobenhavn dinamo kiev,partizan.
Kışın manyak sarıyo bu oyun yaaa
quote:
Orjinalden alıntı: inonu88
hocam bide torbaları matıklı yapsınlar şampiyonlar liginde bazen bi gruba düşüyorum milan barcelona chelsea.bazende bi düşüyorum kobenhavn dinamo kiev,partizan.
Milan,Barça,Chelsea mi?
quote:
Orjinalden alıntı: inonu88
Dediğin takımlar seribaşılardır oyunun başında ancak sonradan düşmüşlerdir veya seribaşı değillerdir yükselmiştir onlar da..Zaman geçtikçe değişebilir..
1 Ay Kadar Süre Kaldı Çıkmasına.. Dört Gözle Bekliyorum..
yıllardır oynarım, cm 03-04'ten aldığım tadı alamadım hâlâ...
umarım bu sene ki çok daha güzel olur.
o resim bende pek ilgi uyandırmadı açıkcası. Eski serilerde mesela bi morinho olduğunda kapakta insan diyodu kendi kendine bak orda ben olcam felan. Çünkü aynı işi yapınca psikolojik olarak hazırlıyosun kendini. İnş. güzel bi seri olur da bizde doya doya oynarız
bizim futbolcularımıza daha çok teklif yapsalar iyi olacak....
oyun kaç megabyte acaba ne kadadar yer kaplar pc de bunla ilgili bi açıklama varmı