Şimdi Ara

Football Manager 2009 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.881
Cevap
3
Favori
230.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar resimlerde yayınladıkları grafik tema gibi şeylerin değişme ihtimali yüksek kendileri de sonuçta bazı şeylerin süpriz olacağını fm severlere duyurmuştu.
  • Temayı dert etmemek gerek,zaten başka temalar kullanıyoruz.
  • ben bu sade temayı seviyorum bence cok guzel.zaten isteyen temayı isteyen degistirebilir.yeni gelen ozelliklerde süper
  • DEVRİM DEDİKLERİ 3 D
  • Hem 2d hem 3d oynanıyodu dimi peki 2d de bi değişikliğe gitmişlermi acaba saha görünü fln.3d bence sarmaz gibime geliyo maçlar hep aynı tarzda olur şutlar paslar aynı olur fln çok sıkar 2d harika ya yuvarlak adamlar fln.bakalım görelim oyun elimize geçmeden neyin güzel neyin kötü olduğunu görücez.basın toplantısıda gelmiş heralde öyle okudum
  • ama oyunun menüsünde öyle devrimlik bi fark göremedim açıkcası bikaç ayrıntı farklı sadece
  • oyunu merakla bekliyom yeni trasferler daha güçlü takımlar birde umarımki trasfer bütçeleri düzgün olur Fm 08 deki gibi katledmezler
  • Resimleri görmem iyi oldu fakat maçları öyle mi izleyeceğiz ? İyi olmuş bekliyoruz seni FM 2009
  • Güzel güzel
  • 3d çok berbat değilmi
    nasıl görecez bunda adamın çalım attığını
  • 3D berbat, bir menajerlik oyununda olması da berbat.

Türkiye Ligi yine Singapur Ligi gibi olacak büyük ihtimalle. Büyük oyuncu getiremeyeceğiz. Kontrata girerken yukarıda bu oyuncu bu takıma gelmek istemiyor yazınca herşey bozuluyor. Aldığının 2-3 katı maaş veriyoruz tık yok. Bu saçmalık da düzeltilmedi, herkes bir yerde parasına bakar.
  • türkiye artık büyük lig arasına girmeli fm de bu nedir ya hep eziğiz.euro 2008 de herşeyi gördü herkez fb nin avrupadaki başarısı belki fm nin dikkatini çekmiştir.14 kasım da belli olucak
  • ARKADAŞLAR BİZ BU FM 2009 U YUVARLAK ADAMLARLARLA OYNUYABİLCEZMİ 3D FİFA 98 KALİTESİ GÖRÜNTÜ VAR HİÇ BEĞENMEDİM
  • 3d harikaymış çok beğendim eğer böyle olcaksa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cihan_baba_5249

ARKADAŞLAR BİZ BU FM 2009 U YUVARLAK ADAMLARLARLA OYNUYABİLCEZMİ 3D FİFA 98 KALİTESİ GÖRÜNTÜ VAR HİÇ BEĞENMEDİM

daha gelişiyomuş ya bakalım farklı olacagını sanmıyorum. ayrıca eskisi gbi yuvarlak 2D ile oynyablecez..
  • tema tabi önemli değil zaten ortalık tema dolu. yinede orjinal güzel bir tema ile gelse bari...3D olayın tutarsa harbi devrim olur artık...
  • 3d den başka bir özellik var mı bu oyunda? Fm08 den ne farkı var?
  • Oyunda yenilik olarak asistan menejerin de etkisi artırılacakmıs. Mac oynanırken falan fikir alabilecekmişiz. Bu güzel bir yenilik gercekten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0o__xXx__o0

quote:

Orjinalden alıntı: Arkın.

3 eylüle 2 kala....

3 eylüle 1 kala....

3 eylül e 0 kala....

• Şu oyunu test ettikleri takımlar da Götingen Belediyespor, Kızılcahamam Beldespor, Çakallı Köy Hizmetleri tadında dandik 8. lig B kategorisindekiler olmasa daha iyi olacak. Kim kimi almış, takımda kim var adamlar betada kimi transfer etmiş anlayamıyoruz ki anasını satayım. Robert Macdonald ne lan. Yeniyor mu.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.