Şimdi Ara

Football Manager 2009 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.881
Cevap
3
Favori
230.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: egemen1903

Oyuncu yaratma, logo yapma bu tarz şeyler FM'yi bozar gibime geliyor kaldı ki zaten Editor kullanarak falan oyuncu yaratabiliyorsun... FM 2008'de olan özelliklere biraz daha ekleseler yeter. Daha baskıcı bir medya, maçlardan sonra güzel soruların sorulduğu basın toplantısı falan olsa güzel olur gibime geliyor.

Basın Toplantısı biraz fazla olmaz mı ?
  • Şu 2 çeşit sorunun sorulduğu 34 maçta da aynı demeci verdiğim gerizekalı medyayı kaldırsınlar,biraz da takas mantığı oturtturulsun başka birşey istemiyorum.Oyun Kasım da çıksa bile bugları yamaları patchleri derken Aralık tan önce oynayamayız gibi geliyor.

Bir isteğim de bir finansı kontrol edebileyim,ne bilem Japon kızlara İlhan ı falan pazarlayayım.Kontrol ben de olsun istiyorum aval aval gelire gidere bakmak çok koyuyor.
  • Amma meraklı heyecanlı gençler varmış. Ben saatlerimi çürüttüm bu oyun başında ama bu kadar heyecanlanmıyorum. Çıkınca gider alırım canım, ne olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

Bi süpriz yapıp oyunu çıkartsalar şimdi.

• Acaba Arda ve Semih'in profilleri nasıl olacak ? Euro 2008'de gerçekten iyi performans gösterdiler.

Bir de Manchester City'i gerçekten merak ediyorum.Malum Robinho, Jo gibi hayvan transferler yaptılar.FM 08'de oynamak istediğim ancak hep son anda vazgeçtiğim Man. City ile 09'a başlarım artık.
  • evet hep aynı demeçler olması gerçekten sıkıcı bunun değişmesi lazım

ayrıca kewell , barosa teklif yapınca Türk takımına gitmek kariyerim açısından olumsuz diyor. Türkiye liginin papua yeni gine ligi olmadığının kanaatine varmaları lazım
  • @uAslAnkara

dostum o birazda adamın oynadığı takıma bağlı örn:defour ilk sene GS ye almaya çalıştığında gelebiliyor..ama 2 sene sonra adam daha büyük bir klüp te olduğu için hayatta gelmez....kewell liverpool dan gs ye anca Transfer listesine konursa o da belki gelebilir...

• quote:

Orjinalden alıntı: uAslAnkara

quote:

Orjinalden alıntı: Fyrad

Son kez soruyum benım pc de int gidip gelıyo bilgisayarcılara bu hafta sonu düşermi

oyunun cıkmasına 2 ay kadar bir süre var bugün sadece oyunu tanıtacaklar böyle böyle olacak gibi

saol
  • Az kaldı sabredin
  • Demosu ne zaman çıkar ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: #FireLord#

@uAslAnkara

dostum o birazda adamın oynadığı takıma bağlı örn:defour ilk sene GS ye almaya çalıştığında gelebiliyor..ama 2 sene sonra adam daha büyük bir klüp te olduğu için hayatta gelmez....kewell liverpool dan gs ye anca Transfer listesine konursa o da belki gelebilir...

aslında doğru diyorsun fakat genede çok para verdiğin takdirde bence fenerbahce galatasaray besiktas gibi avrupada mücadele eden bir takıma gelmesi lazım.

Türk takımıyla da arap takımıyla da teklif yapsan aynı cevap geliyor bence çok saçma

son 5 dk beyler topici biraz yukarı tasıyalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uAslAnkara -- 3 Eylül 2008; 19:52:38 >
  • Man.City ile oynamayı sabırsızlıkla bekliyorum,kulübün kasasında ne de olsa Abromovich'in servetinin 10 katı para var.
  • ee noldu açıklandı mı ?
  • quote:

Man.City ile oynamayı sabırsızlıkla bekliyorum,kulübün kasasında ne de olsa Abromovich'in servetinin 10 katı para var.

İnşallah transfer bütçesini olduğu gibi aktarırlar Man City e 400 milyon pund bütçe olduğu yaızodubugün
  • 20 dk geçti hala yok bişey
  • Bwn de meraklandım şimdi
  • bence bu devrim işi ya 3d ile yada yazılar yerine fifa manager gibi grafik üzerine kurulu olacak
  • bence öyle olması zevkini azaltır oyunu. fifa managerde her mac uzun sürüyo ve iyi bir sistem istiyor kasmadan oynamak için.

35 dk geçti hala bi haber yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarthRevan

quote:

Man.City ile oynamayı sabırsızlıkla bekliyorum,kulübün kasasında ne de olsa Abromovich'in servetinin 10 katı para var.

İnşallah transfer bütçesini olduğu gibi aktarırlar Man City e 400 milyon pund bütçe olduğu yaızodubugün

Öyle birşey oyunun keyfini kaçırır.Hiç taktiğe ellemeden 5 6 sezon şampiyon olucak bol alternatifli kadro kurarsın üzerine de para kalır.Maximum 80 90 milyon euro bekliyorum.

Ne video,ne resim.Fm 2008 e devam

• Youtube a koydular ilk video yu..
    FM 2009

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olethros -- 3 Eylül 2008; 20:38:40 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.