Şimdi Ara

Championship manager

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar CM sanırım Footbol Manager Olarak değişmiş. Yapımcı firmalar değişmiş yaniii...

Ama ne zaman piyasaya sürüleceği konıusunda bi bilgisi olan var mı? Footbol Manager 5 olarak çıkıcak mış galiba

Bi de şu sol tarafa nasıl resim konuyoorr yaww

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archangel06 -- 30 Ekim 2004, 2:24:55 >

• 5 kasımda çıkıyo oyun
  • segam1 ne yapiyormus ? dogrumu gazeteyi okuyun fanatik son sayfa fenerbahceye at1f1 var oyunun
  • evet hürriyet ve postada da var aynı hbr.sounessın bayrağı diktiği görüntü varmış
  • Oyunu yapan ortak firmalar ayrılma kararı aldığı için şimdi iki farklı firmadan iki oyun gelecek...Biri Football manager diğeride CM5 olacak...Ama ne zaman çıkacağı hakkında kesin bir açıklama yok onun için tarih değişebilir...
  • Fakat cm fanatiklerinin oyunu cm5 değil fm2005 olucak.
  • Ne alaka takoz? Sebebi ne?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sebebi fmmanager2005 oyununu yapan sigames bundan önceki cm serilerini yapan firma.Cm5'i yapan eidos ise elinde sadece isim hakkını bulunduruyor.Bu 2 firma eskiden sadece cm'yi yapıyorlardı.Şimdi ayrıldılar 2 bağımsız oyun yapıorlar
  • Yani kıssadan hisse iki oyun da çıkınca hemen almamak anlaşılan yada 2 sininde korsanlarını alıp hangisinin daha iyi oduğuna kara verip kendi zevkine göre oynamak olucak...

iki firmada baya iyi kapışıyolardır şimdiii...
    extra bişiler geliştirmeye çalışıyolardır....
  • fm daha iyi olucak gibi
    cm de klasik

ben iki oyunuda alıcam
  • bu arada oyun çıışıyla ilgili 5 kasım dediler ama bence. Hangisi bilmem ama muhtemelen cm5 yılbasından sonra çıkıcaktır..
    Çünkü cm serilerinden cm03/04 dü galiba bunu çıkarırlarken şöleyle bni mantık izlenmişti

" En iyi mangerlar bilir ki lig yılbaşından sonra başlar.."

neyse bekleyip görelim
  • dostlar bir cm fanatiği olarak her iki oyunuda oynadım..
    size tek söyleyebileceğim cm5 berbat ötesi birşey.... Hakan şükür orta saha oyuncusu olarak gözüküyor en basit özet olarak.
    fm2005 bu ise baya ii...
  • tabiki sigamesin yaptığı football manager 2005 daha iyidir.
  • Eyvallah bu bilgi iyi oldu yaaa...
    Hakan şükürü orta saha oyuncusu yapan Ronaldinho yu kaleci yapar...
    oynayan arkadaş bence oyunu coğaltıp satalımm

çıksada gene akşamları gündüze katıp uymadan vakit geçirsek...
  • Champion Manager 5 in sonu geldi, bir kere en büyük yanlışı eidos yaptı , yani yollarını sigames le ayırmasıydı. daha sonra araştırdım uyduruk bir firmasıyla anlaşmış eidos. Haliyle ergeç anlaşıldı oyunu kimin hak ettiği.
    Her iki oyunun demosunu oynadım.
    Football manager 2005 i bitirdim.(Tabii ki yarım sezonluk demoyu)
    CM5 e gelince size şunu söyleyebilirim. Oyunun load süresi bir eşşeğin Türkiye turu atması gibi... Geçmek bilmeyen bir işkence.
    Ayrıca oyuncuların özellikleri 100 üzerinden verilmiş. Hasan şaş defans , Volkan forvet, Hakan şükür orta saha, Bülent gençleşmiş 3 yaş...Haliyle database i hazırlayan arkadaş türk takımları hakkında bir şey bilmiyor herhalde. Ayrıca diğer diğer türk takımlarına bakmadım eğer baksaydım facia nın büyüklüğünü görebilirsiniz. Son olarak 3d yada 2d oyun motoru da yok. Hep kötü konuşmayalım + yönünden bahsedersek oyunun demo kısmı yaklaşık 11 ligle oynama imkanı veriyor. Şunu da belirteyim demosuda hiçde kolay bulunmuyor. yaklaşık 90mb rar bir halde. Açtığınızda 260mb... İşte CM5!!!

• Benim bildiğim (tabi bu eski CM serileri için geçerli ayrılıktan sonra ne oldu bilemiyorum) her ülkenin ligleri için yine o ülkeden seçilmiş researcherlar var. Bunlar federasyonlarlada iletişime geçip doğru bilgileri topluyorlar. Öyle değil mi ?
  • fm de devam ediyor bu researcher olayı ama cm5i bilmiyorum
  • Ben size yeni cm nin research işleri ile uğraşan kişi sayısını söyleyeyim 2 kişi...
    Haliyle sonuç ortada...
  • bencede fm2005 daa ii yaf, artık çıksada oynasak ne diim...
  • walla dayanamıyom nerdesin fm cm vb
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.