Şimdi Ara

Winning Eleven Pro Evolution Soccer 2007

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Winning Eleven Pro Evolution Soccer 2007

Developer: Konami Digital Entertainment Co., Ltd.
    Genre: Sports
    Number of Players: 1-8
    Number of Online Players: 1-8
    Release Date: 2/06/2007

Price: $39.99

oyuncularin form duzeylerini en iyiden, normale dusurunce maclar daha gercekci olmaya basladi, artik her sut gol olmuyor.

- faul konusunda yapacak birsey yok, kolay kolay faul olmuyor, serbest vurustan gollere hasret kaldim.

- r2 tusu eski serilerden biraz farkli calisiyor. we8 ve we9'da r2 tusu ile oyuncular hafif hizda kosuyorlardi, artik r2 tusu ile oyuncu neredeyse yurume hizinda gidiyor.

- artik x tusu ile uzun mesafeli paslar atmak cok riskli, cunku top agir gidiyor. topu kaptirmamak icin uzun mesafeli paslari o tusu ile atmak daha iyi.

- top fizigi iyilesmis, havada suzulen top ve topun aldigi falsolar gercek futbol topunun verdigi hissi veriyor.

- ofsayttaki oyuncuya pas atilir atillmaz hakem dudugu caliyor, oyun devam etse bile, parmaklari zorlamaya gerek kalmiyor.

- arjantin'in formasi cok yakisikli olmus.

Yorumlar alıntıdır

• Artık bundan sonraki PES ve WE serileri için yeni bir grafik motoru şart hep aynı motor gerçekten sıkıyor next gen görüntüler görmek istiyoruz hep aynı yamalanmış oyunları sokmasınlar PC lere yeter artık madem port yapıyorlar xbox360 dan port yapsınlar PS2 den değil.
  • pes ile playstation2 deki futbol oyunu aynı sayılır.hatta playstation2 oyununda daha .çok özellik var.
  • şimdi bu pes2007 pc ye çıkacak mı? bundan sonra pc için pes oyun serisi çıkacak mı? yani pes 7 yi bilgisayarda görecekmiyiz? çıktığı zaman ise biz oynayabilecek miyiz? pes6 yı zor oynuyorum da.

bu aralar bu konulardan uzak kaldım. aydınlatırsanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: f33l_

şimdi bu pes2007 pc ye çıkacak mı? bundan sonra pc için pes oyun serisi çıkacak mı? yani pes 7 yi bilgisayarda görecekmiyiz? çıktığı zaman ise biz oynayabilecek miyiz? pes6 yı zor oynuyorum da.

bu aralar bu konulardan uzak kaldım. aydınlatırsanız sevinirim.

Winning Eleven Pro Evolution Soccer 2007 pc için çıktı ama pes6 ile aynıymış evet pc ye pes serisi çıkacak pes7 pc için de çıkar tabi inşallah yeni grafik motoruyla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ultimate soccer 98
    12 ay önce açıldı
    football manager 2005
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.