alin arkadasklar size bir kac video farkli takimlarin maclari var linklerde oynanabilirligi gorursunuz.
konami lisansı bir sorun olarak görmüyor galiba ps2 de oynayanlara sormak lazım yine uyduruk isimli takımlar icad etmişler değilmi
walla bn hasta oldum açıkçası 3-4 değişiklik war ama onlarda oyunun zevkini ve oynama isteğini artırmış
1.oyun hızlanmış, pas vermek öle gıcık etmiyor artık, futbolcular daha gerçekçi hareket ediyor. Çalım atmak eğer parmaklarınıza güvenip iyi bir oyuncuyada sahipseniz çok kolay. 2. İkili ve omuz mücadeleleri ölümüne olmuş düşse bile faul çok zor 3. Sanki fauller bizim hissettiğimiz anda çalıyor eskisi gibi X e basılı tutup top almya koşunca yapılan ilk dokunuşta falan faul yok 4. Kalecilerin Iq'su yükselmiş 5- Eğer iyi bir şutörünüz warsa heryersen şut atın çünkü gerçeği gibi müsait pozisyona çok güzel goller olabiliyor ve vuruşlar daha gerçekçi 6- Top kontrol ve hareketleri gerçeğe yakınlaşmış ve güzel olmuş bnm gördüğüm bu kadar am adaha çok oynayamadım işallah yazarım
quote:
Orjinalden alıntı: felix
ps2de oynayan arkadaşlar biraz bahsedebilirmi yenilikler neler?
ITALYA LIGI ISPANYA LIGI baska hatirlamiyorum hatirlayan arklar solesin bu ligler lisansli INGILTERE LIGINDEN sadece m.unt ve arsenal lisansli chelsea falan yoq yane bole acaip bi durum zaten tek eksikte lisans olayi pes 6 da.
lisans benim için sorun deil .. 1 günde option file ı çıkar zatee
ewt yaw o okadar büyük bi sorun diil gidersin ps2 oyunu satan yere patchli pes6 warmı de verir 1 ay sora falan belki daha yakın
lan games özelliği olacak mı pes 6'da? bilgi var mı bununla ilgili
Olacaktır muhtemelen.
işallah lan game olur pes5 te olmaması saçmalıktı illaki orjinal satılsın diye sadece online konulmaz ki berki 2 arkadaş aynı evden oynamak istiyor lan gameden dimi ama
quote:
Orjinalden alıntı: bedel
işallah lan game olur pes5 te olmaması saçmalıktı illaki orjinal satılsın diye sadece online konulmaz ki berki 2 arkadaş aynı evden oynamak istiyor lan gameden dimi ama
iyi fikir...
zaten pes 5'teki en büyük hataları lan games koymakmadı. en azından hamachiyle falan oynarız veya bi programı vardı onun. pes 4 falan online oynanabiliyordu onun aracılığıyla
kesinlikle dooru bi karar olmuş bu yeni topic olayı
PES serisinin tüm ligleri lisaslı olunca ve TR ligide eklenince orjinal alacağım.Ama ne zaman olur acaba
quote:
Orjinalden alıntı: Bindalmg
PES serisinin tüm ligleri lisaslı olunca ve TR ligide eklenince orjinal alacağım.Ama ne zaman olur acaba
sen diyosunki ea imparatorluğu çöksün sonra alırım pesi orjinal.... mümkün değil abd ile beraber çöker bence ea firması...
Çıkmadı daha
arkadaşlar bu oyun pc için çıktımı ?
PC için resmi çıkış tarihi yarın.
Valla fifanın sapıtması ile 2000 den bu yana pc de futbol oyunu oynamadım ama geri donucem galiba bu oyunla birlikte