Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.269
Cevap
0
Favori
81.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: marlo

Oyun çıktı 3.10 GB

Verdiğin bilgi için teşekkürler.

Umarım kimse "Nereden indirebilirim?" gibi sorular sormaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

quote:

Oyun çıktı 3.10 GB

Nereden indirebilirim Şaka

Oynayan, deneyen arkadaşların yorumlarını bekliyoruz. Sistem gereksinimleri aynıdır inşallah

• Hadi bakalım, yokmu oynayan ss koyacak olan, yorum yapacak olan, nasıl olsa benim elime geçmesi 1 ay sürer, bari sizlerden gelen yorumlarla avutayım kendimi...
  • LAN game için bir haber var mı tam olarak ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GreatSoLdiER

quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

quote:

Oyun çıktı 3.10 GB

Nereden indirebilirim Şaka

Oynayan, deneyen arkadaşların yorumlarını bekliyoruz. Sistem gereksinimleri aynıdır inşallah

Bu şakayı kim yapacak diye bekliyordum.

• P4 Prescott 2.4@3.2 GHZ - 4*256 DUAL DDR 400@420MHZ - Gigabyte 8IP1000MK 865 PE - Leadtek Winfast 6600 GT 128 MB - Samsung SpinPoint 200 GB Sata + Samsung SpinPoint IDE 40 GB - Philips Light Scribe DVD WR - LG DVD ROM - Foxconn Diabolic Minotaur kan kırmızı kasa - FSP Group 340 Watt Power supply

Bu sistemle nasıl oynarım

Allah'ım lütfen bu bari zorlamasın sistemimi yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

www.sendit.com

52 ytl kargo dahil

1haftada elinde olur..daha önce türkiyeden çok pes6 siparişi oldu..yamuk olmaz yani..

http://www.sendit.com/game/item/6000000003547

şuana kadar ww.sendit.com adresinden sipariş verenler için oyun adreslere postalandı arkadaşlar.
    tahmini ulaşma süresi bi hafta
    ve stoklar malesef tükendi bundan sonra sipraiş verecekler beklemek zorunda

• durun bakalım yeni çıktı daha indiriyom yarına ss eklerim işallah
  • quote:

P4 Prescott 2.4@3.2 GHZ - 4*256 DUAL DDR 400@420MHZ - Gigabyte 8IP1000MK 865 PE - Leadtek Winfast 6600 GT 128 MB - Samsung SpinPoint 200 GB Sata + Samsung SpinPoint IDE 40 GB - Philips Light Scribe DVD WR - LG DVD ROM - Foxconn Diabolic Minotaur kan kırmızı kasa - FSP Group 340 Watt Power supply

Hocam bu soruyu sorarken şaka olsun diye mi sordun, yoksa ciddi olarakmı sordun?
    Bu sistemle çok rahat olarak oynarsın, hemde bütün detaylar full olarak.

• quote:

P4 Prescott 2.4@3.2 GHZ - 4*256 DUAL DDR 400@420MHZ - Gigabyte 8IP1000MK 865 PE - Leadtek Winfast 6600 GT 128 MB - Samsung SpinPoint 200 GB Sata + Samsung SpinPoint IDE 40 GB - Philips Light Scribe DVD WR - LG DVD ROM - Foxconn Diabolic Minotaur kan kırmızı kasa - FSP Group 340 Watt Power supply

rahat oynarsın dostum bence 1024*768 full aa ve af hariç tabiki 30 fps alırsın bence zaten pes kasan bir oyun değil

• şimdi gelsin yamalar süper olcak turka07 yamasını özellikle bekliyorum
  • Yaw PES/WE serisinin fazla sistem istemeyen bir oyun olduğunu ben de biliyorum ama ne bileyim işte. Son zamanlarda PC'me ne kurduysam kastı yahu. Valla bu da kasarsa isyan ederim
  • quote:

Philips Light Scribe DVD WR - LG DVD ROM - Foxconn Diabolic Minotaur kan kırmızı kasa

herşeyi anladımda bunlar oyuna nasıl etki edecekki yazmışsın onu anlamadım
    ama kan kırmızı kasada oyunu kan tuttuğu için yavaş oyanama olabilir

• Arkadaşlar PS2 versiyonunu oynayan bazı arkadaşların yorumlarına göre, tıpkı Pes 4 ile Pes 5 arasında ilk bakışta aslında hiç bir fark yok gibi görünüpte, aslında oynanabilirliğin kat kat arttırılmış olması gibiyimiş.

Sevgili Dostlarım, Not: Girişe bakarmısınız ya? Daha nasıl kibar olayım ben

Serinin bu oyununda özellikle Pes 5 ve öncesinde olan ve beni çılgına çeviren gerekli gereksiz faullerin kaldırılmış olması, kalecilerin çok daha iyi pozisyon almaları, özellikle paslaşmalar ve şutların çok daha zevkli ve gerçekçi hale getirildiği, kanat ataklarında adamların çok güzel kaçmaları, ikili mücadelelerin çok çekişmeli geçtiği, hatta futbolcuların birbirlerine omuz attığı ve yere düşen adamın eğer faul olmazsa hemen kalkarak mücadeleye hırsla devam ettiği ve tüm bunlara paralel olarakta sınırsız farklı çeşitte atak yapabilme özelliği ve müthiş bir oynanabilirlikten söz ediliyor.

Önemli futbolcuların maçlara büyük etki sağladığı ve gerçekte olduğu usta ellerde maçın gidişatını etkileyebildikleri de söylenenler arasında.

Sanırım müthiş bir Pes serisi ile karşı karşıyayız...

Bekliyoruz, ilk pc versiyonunu oynayan arkadaştan yorumları bekliyoruz... Saygılar..

• quote:

Yaw PES/WE serisinin fazla sistem istemeyen bir oyun olduğunu ben de biliyorum ama ne bileyim işte. Son zamanlarda PC'me ne kurduysam kastı yahu. Valla bu da kasarsa isyan ederim

belli olmaz sadece grafiklerin ağırlığından değil karakterlerin hareketlerinden de kasılabilir...
    pes6 da bu çok ön planda olan yeni bi özellik
  • quote:

Yaw PES/WE serisinin fazla sistem istemeyen bir oyun olduğunu ben de biliyorum ama ne bileyim işte. Son zamanlarda PC'me ne kurduysam kastı yahu. Valla bu da kasarsa isyan ederim

Sisteminde başka bir sorun var sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: COrleone[TUR]

quote:

Philips Light Scribe DVD WR - LG DVD ROM - Foxconn Diabolic Minotaur kan kırmızı kasa

herşeyi anladımda bunlar oyuna nasıl etki edecekki yazmışsın onu anlamadım
    ama kan kırmızı kasada oyunu kan tuttuğu için yavaş oyanama olabilir

Hocam, sistemimi yazmaya üşendiğim için direk copy-past yaptım, araya onlar da kaynamış, affola

@MTC, walla en az 60 FPS almam lazım hocam. Senin de dediğin gibi, oyunun grafik motorundan kaynaklanan bir acayiplik war. Düşen 1-2 FPS bile oyunun yavaşlamasına yol açıyor PES/WE serisinde.

@Kalendar, kasma derken demek istediğim, yeni oyunlar standart grafik ayarlarında kasılıyor. 1024x768 4X AA, 8X AF gibi... Bu durum en son Scarface'de oldu. Yeni oyunların kullandıkları teknolojilerden kaynaklanıyor. Hepsi eşşek yükü kadar sistem istiyor yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 26 Ekim 2006; 2:55:37 >

• Bugün kimsenin oynayabileceğini sanmıyorum. Belki geç saatlerde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven Shield -- 26 Ekim 2006; 9:12:38 >
  • @The Great bu oyun diğer oyunlara benzemez full ayarlarda açabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.