Şimdi Ara

SATILIK FOOTBALL MANAGER 2021

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Key/Gift #Diğer Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir adet kullanılmamış Epic Games Store, FM2021 (Full) sürüm kodu var.
    Fiyat son: 140 TLSATILIK FOOTBALL MANAGER 2021

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirlee355 -- 27 Ocak 2021; 12:59:26 >

• güncel.

• güncel. sıfır full oyun+ingame editor.

• Selamlar, yanlış anlama da oyun indirimdeyken 199 TL iken geçen yılbaşı indirimlerde kupon da vardı 140 TL fiyata alınabiliyordu ve o zaman alan aldı. Fiyatı eğer satmak istiyorsan gözden geçirmeni tavsiye ederim.

• Impakt kullanıcısına yanıt

olabilir, bilmiyorum. tekrar indirim bekleyip alabilir arkadaşlar kaç ay sonra onu da bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: izmirlee355

olabilir, bilmiyorum. tekrar indirim bekleyip alabilir arkadaşlar kaç ay sonra onu da bilmiyorum.

Çok beklemelerine gerek yok arkadaşların şuan zaten hali hazırda indirimde. SATILIK FOOTBALL MANAGER 2021 

Kupon kampanyası da yakında gelirse tadından yenmez SATILIK FOOTBALL MANAGER 2021 

İyi satışlar iyi günler.

• Impakt kullanıcısına yanıt

gelir umarım herkes indirimli alır .) bilgilendirme için teşekkürler. şu an store indirim dahil 199+24 TL (ingame editor) 140 tl uygun fiyattır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadasim sadece Epic uzerinde degil her yerde indirimli..
    Mesela Steam uzerinde de 200 TL fiyat suan ve forumda suruyle %20 25 indirimli oyun gift atan insanlar var..
    Yani 150 TL fiyata geliyor steam uzerinden de..
    150ye steam uzerinden alinabiliyorken Epic uzerinden kim 140a alsin Allah askina.

Alacak olan var ise Steam uzerinden 150ye gönderebilirim, Epic ile ugrasmazsiniz.

Satici arkadasa nacizane tavsiyem de fiyatlarin bilincinde olmasidir. 140a kim epic uzerinden alir......

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Impakt

Arkadasim sadece Epic uzerinde degil her yerde indirimli..
    Mesela Steam uzerinde de 200 TL fiyat suan ve forumda suruyle %20 25 indirimli oyun gift atan insanlar var..
    Yani 150 TL fiyata geliyor steam uzerinden de..
    150ye steam uzerinden alinabiliyorken Epic uzerinden kim 140a alsin Allah askina.

Alacak olan var ise Steam uzerinden 150ye gönderebilirim, Epic ile ugrasmazsiniz.

Satici arkadasa nacizane tavsiyem de fiyatlarin bilincinde olmasidir. 140a kim epic uzerinden alir......

oyun+ingame editor+fm intouch'un+fm resource store fiyatlarını toplamanı tavsiye ederim .)

• alışveriş hızlı,güvenilir.

• iki arkadaşa verildi. ilan kapanmıştır, son 1 tane yine 4'lü full kaldı ona başka ilan açacağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.