ahahah her tarafından sorun fışkırıyor senin.acıyorum senin gibilere.böle sağda solda rastlayınca "yazık yaw" diyorum[bwlng]
herhalde ufakken çok dışlandın,ezildin ki böyle ezikliğini örtmeye çalışıyorsun ama nafile [sml2k]
**** ve sorunlarınla seni başbaşa bırakıyorum koçum[V]inşallah tez elden ıslah olursun ve **** biran önce bulmaya koyulursun bazı ***** kayıtlarına bakıp.ben de bilmem anlatabildim mi
Førsaken ın dediklerin için bundan sonraki düşücem tın tın. ya bush gibi adamsın konun içine ettin yani adam gibi konusaydın ahmet abinin bana ettiği gibi bende yardım ederdim cunku mırcta yardım isteyen biri oldu vede ettik. önce konusmayı ögren sonra yardım iste.
<b>Minusman</b>
önce adam olmasını öğren sonra millete yardım etmeye kalk ona buna küfredip saldırmakla bir yere varamadığın gibi burdada barınamazsın ya terbiyeni takın edebinle paylaş yada buradan çek git çok açık ve net...
Bu arada sadece senin küfürlerini editlemek gibi bi huyum yok bu foruma en çok küfür eden sen olduğun için sana öyle geliyo bilmem anlatabildim mi?
Minusman ,
Kendini birsey zannetmene gerek yok Internetin 1. sinif Lamerlerinden birisisin onu bizlerde anladik .. Bu arada beyler mIRC den download soyle ;
Bazi Kanallardaki botlar tarafindan ftp adreslerine bagli olarak mIRC uzerinden download lar gerceklesebiliyor.
Dipnot : Minusman nick i Silinmistir.Artik Askeri hayatina Bitli Er olarak devam edip Disiplin kurulu tarafindan 10 yillik bir cezaya carptirilmistir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme