Şimdi Ara

Championship Manager 4 CIKTI!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

son 2 gunde cikan diger oyunlar sunlar..

MVP Baseball 2003 (C) Electronic Arts (1.4 GB)
    Bomberman Collection (c) Konami
    Metal Gear Solid 2 (C) Konami (5 GB... Oyunun yarisini download ettim hala diger yarisini etmeye ugrasiyorum,et et bitmiyor valla)

• su siralarda vietcong,indiana jones ve devestation gibi oyunlarin cikmasi bekleniyor ..hehehe
  • iMesh'ten mi download ediyorsun? Bazen koca bir dosya indirirsin, bir bakarsın başka bir oyun inmiş. Oluyo böyle şeyler. Dosyanın adı senin istediğin şekildedir ama ZIP dosyasının içeriği farklı olabiliyor.
  • ne i mesh i yaw,isim olmaz benim ole seylerle.Ben yillardir download ederim mirc ten..Oyle seyler olmuyor hic..

Bu arada vietcong da release oldu oyun hayvan gibi 1.5 GB..Bir gunde 10 gb download edicem anlasilan...hehehe
  • su anda cm4 u download ediyorum 45 dakikaya kadar tamam olacak..271 mb released by IMMERSON hehe
  • inşallah cm 3 tur o ama sanmıyorum cunku geri sayım hala devam ediyor yada sana demoyu kakalamasınlar yad a01/02 yi
  • inşallah cm 4 tur yanlış olmuş
  • ya beyler aciyorum size yaw,onune gelen size kazik atmis hic kimsenin dedigine inanmiyorsunuz..YAHU ARKADASLAR CHAMPIONSHIP MANAGER 44444 U DOWNLOAD EDIYORUM diyorum ya..Kim kime kakaliyo,sana satinmi aliyoruz dedik,DOWNLOAD EDIYORUUUMMM..
  • server irc.addictz.net
    kanal #datavault

oha artik baska ne diyim yaw..Turk milleti gidip calismayan kalitesiz kopya oyunlara para kaptirmasin artik..yerinide soyluyoruz size..mod lar vidi vidi edecek simdi alla alla..[evlol][wand]
  • gelin beni kanalda bulun,nickim shaman orda hehe
  • yanliş duymadim metal gear solid2 5 gb mi ohaaaa
  • bende biliyorum satın almadığını baska bir datanın uzerine cm4 yazmışlardır diyorum yada demosudur diyorum cunku oyunun cıkmasına daha 2 gun var
  • ula shaman servere girdim. adam bi cevap veriir değilmi...
  • ağlamak istiyorum... aylardır beklediğim an... en sonunda...
    alan var mı hiç? kaç CD ?
  • kemal olm sen girdiginde ben uyuyordum o yuzden cevap veremedim saat farki var aramizda..Oraya dandik connection u olanlar gelmesinler cunku bi halt yiyemezler..Son cikan oyunlar soyle simdilik

Metal Gear Solid 2 (C) Konami (Oyun 5.1 GB Download ettim sonunda)
    Atlantis Underwater Tycoon (c) Activision Value (download ettim)
    Bomberman Collection (c) Konami (hala download ediyorum)
    Downtown Run (c) Ubi Soft (download ediyorum,server yavas oldugu icin zaman aliyor tabi)
    MVP Baseball 2003 (C) Electronic Arts (simdilik edemiyorum cunku bandwith im yeterli degil)
    Championship Manager 4 (c) Eidos Interactive (download ettim,dunden beri oynuyorum,oyun olayi asmis)
    Vietcong (c) Gathering of Developers (download ettim)
    Indiana Jones and the Emperor's Tomb (c) LucasArts (hala ariyorum,butun slotlar dolu 2 gun icinde bunuda indiririm)
    TOCA Pro Race Driver (c) Codemasters (yeni cikti)
    Devastation (c) GrooveGames (yeni cikti)
    CSI: Crime Scene Investigation (c) UbiSoft ( 3 cd's yeni cikti)

• shaman arkadasim download icin emule mi yoksa edonkey kullaniyorsun ben emule kullaniyorum eger sende emule kullanarak indiriyorsan bunlari sana bir kac sorum olacak.
  • usta ben ne emule ne edonkey kullanirim..Hepsi afedersin bombok ,bir defa denedim mirc gibi degiller ustelik baskalarina upload yapmak zorundasin felan,bana uymuyor yani.Irc teki fast serverlar hicbir yerde yok..
  • cıktı cıktı cm 4 cıktı
  • arkadaslar cahilligimi bagislayin ama bu serverlardan nasil download yaptiginiz anlatirmisiniz acaba?
  • evet bu konuda uzman arkadaslardan yardim bekliyoruz mumkunse.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.