Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2009 (***ÇIKTI***)1.30 Yama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.537
Cevap
3
Favori
505.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Michael Kenji

Pro Evolution Soccer 2009  (***ÇIKTI***)1.30 Yama

GERÇEK TAKIM VE OYUNCU İSİMLERİNİ GÜNCELLEMEK

http:// r a p i d s h a r e .com/files/154144049/Ger_ek_Tak__305_m_isimleri.rar

TÜRKÇE KURULUM İÇİNDEDİR... İYİ EĞLENCELER ARKADAŞLAR

quote:

PRO EVOLUTION SOCCER 2009 TÜRKÇE YAMA v1.0

YAMA SAHİBİ : UtkuguR (Böylesine güzel 1 paylaşımı bizlere sunduğu için kendisine teşekkür ederiz).

http:// r a p i d s h a r e .com/files/154422518/PES_2009_TURKCE_YAMAv1.0.rar

Pro Evolution Soccer 2009  (***ÇIKTI***)1.30 Yama  Pro Evolution Soccer 2009  (***ÇIKTI***)1.30 Yama

SS'leri kendi makinamdan çektim , menü , maç içi gibi yerlerde herhangi bir sorun görmedim, içerisine ASF EXPLORER ve Türkçe Yamayı birlikte ekledim. İndirip deneyebilirsiniz. Memnun kalacağınızdan eminim.

quote:

Pro Evolution Soccer 2009 - ÇÖZÜNÜRLÜK YAMASI

(Mevcut olmayan tüm çözünürlükleri destekler)

http:// r a p i d s h a r e .com/files/154576217/PES_2009_Cozunurluk_yamasi.rar

İyi Eğlenceler....

UEFA Champions League Trailer

daha once verildiyse kusura bakmayin
    Simdiye kadar cikan videolar:

http://www.gamingaccess.com/index.php?game_id=1050

VIDEO:

Debut Trailer !

Tür:Spor

Dağıtımcı: Konami

Yapımcı:Konami

Platform: PC/X360/PS3/Wii/PS2

Çıkış Tarihi:Ekim

Multiplayer:Network&Online

PES 2009 Resmi olarak duyuruldu

PES serisinin yeni oyunu merakle beklenirken, Konami firması resmi açıklamayı yaptı. Konami, PES serisinin yeni oyunu "PES 2009" 'un Avrupa'da PC, PS3, Xbox 360, PS2 ve PSP için sonbaharda raflarda olacağını belirtti. Bu oyunda daha gerçekçi oynanışın yanı sıra bazı eklentilerinde olacağını belirtti yapımcılar. Ayrıca PS ile özdeşleşen oyunun bu kez Xbox 360'a da çıkacak olması birçok oyuncuyu meraklandıracaktır.

MK

sistem gereksinimleri
    MINDEStsYSTEMVORAUSSETZUNGEN:
    - Windows XP SP2, Vista
    - Intel Pentium 4 1,4 GHz
    - 1 GiByte RAM
    - 6 GByte Festplattenspeicher
    - Geforce FX oder Radeon 9700. Pixel/Vertex Shader 2.0 und 128 MiByte VRAM.
    - 800 x 600 Monitorauflösung

EMPFOHLENE SYSTEMVORAUSSETZUNGEN:
    - Windows XP SP2, Vista
    - Intel Pentium 4 3,0 GHz
    - 2 GiByte RAM
    - 8 GByte Festplattenspeicher
    - Geforce 6800 GT/GS, Radeon x1600 oder höher. Pixel/Vertex Shader 3.0 und 256 MiByte VRAM
    - 1.280 x 720 Monitorauflösung

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 19 Şubat 2009; 0:58:21 >

• Bıkmadık futbol oynamaktan çıksın oynarız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baron17

Bıkmadık futbol oynamaktan çıksın oynarız

Bencede...
  • pes görsellik adına güzel bir gelişim yapamıyor.diğer fps vs tarzı oyunların grafikleri uçtu peste hala realite çok zayıf.oyun zevkine birşey demiyorum.fakat yıllardır aynı tip adamlar atmosfer saha seyrici vs.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirmizibulten

pes görsellik adına güzel bir gelişim yapamıyor.diğer fps vs tarzı oyunların grafikleri uçtu peste hala realite çok zayıf.oyun zevkine birşey demiyorum.fakat yıllardır aynı tip adamlar atmosfer saha seyrici vs.

pes 2008 için senin söylediklerinin tamamen tersini düşünüyorum
  • Grafikler daha iyi %100 de lisans olsun yeter. gameplay zaten iyi daha fazla kasmaya gerek yok
  • yetmez bence, master lig gibi bir saçmalığı kapatmaları gerekiyor adam gibi lig olmalı bu konuda fifa daha iyi lisans sahibi olmasından ötürü ama pes 2008 de pek güzel olmuyor. önümüzdeki sene fifa 09 ve pes 2009 arasında büyük çekişme yaşanabilir zira fifada pc için next-gen e geçecek bu da pes 2009 un daha iyi ve sorunsuz olmasını gerektirecek pek tabi bu bize yarayacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pro Evolution Soccer 4
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ah pes 2008. Kaç gece 4 arkadaş ile beraber bizi sabahlara kadar uyutmadın. Sevindik, üzüldük. 8 kişi iken karşı takım 11 kişi iken 7-3 yenilirken 8-7 yapıp galip geldik. Dahası anlatılamaz bile. Pes 2009 gelsin onlada uykusuz geceler geçirmeye hazırız.
  • Pes 2008 gibi dandik Fifa-Style oynaniş olmassin¨da ne olursa olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 4 Mart 2008; 3:25:14 >
  • Güzel Haber
  • PES serisi düşüşte, verdikleri sözleri tutamıyor KONAMI FIFA forever şimdilik.
  • PS2 deki oynanabilirlik ve o atmosferi yeni grafiklerle birleştirebilirlerse harbi kıyamet kopar o zaman lisanslara gelince varsın olmasın ben Roberto Larcosu daha çok seviyorum zaten oynanabilirlik ve gerçekçilik daha önemli

PES 2008 de oyunu zorlaştırmak istemişler daha uzun oynama süresi açısından ama bence aşırı dozda zorluk seviyesi koymuşlar buda insana zevk vermekten çok çileden çıkartıyo harbiden
  • Sonu yok bu PESin :)
  • Dört gözle beklerim. Çünkü Pes08'i çok beğendim 09'u bambaşka olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

PES serisi düşüşte, verdikleri sözleri tutamıyor KONAMI FIFA forever şimdilik.

Bu dediklerin pc için geçerli degil pinky
  • Ben Fifayı bekliyorum yine fiyasko mu olacak acaba yoksa milleti yine next gen diye mi kandıracaklar
  • Bence PES 2008 PC'de de hafif düşüşte.. Tamam görüntü falan süper ama oynanış biraz hafif bozulmuş gibi. Ben PES serisini 4. oyunundan beri takip ederim ama bu seferkini biraz beğenmedim. En güzeli PES 6'ydı bence. PES 2008 de şutlar gerçekten kötü, nedenini bilmiyorum ama şutlar çok ağır ve orta yapmış gibi gidiyor. 2009'da bunu düzeltirlerse ve lisans sorunu olmazsa uykusuz geceler dönüyor demektir... Umarım öyle olur.
  • Pes2009 da oynanışı yine eski simülasyon tadına getirirlerse yeni grafiklerle çok güzel olur birde iyi bir optimizasyon lazım
  • ve sonunda 2009 demek
  • Forever PES 6
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.