Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2009 (***ÇIKTI***)1.30 Yama (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.537
Cevap
3
Favori
505.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    konamiye fark attı
    euro 2008 ile de bu galibiyeti pekiştirdi

bakalım konami nin yeni hamlesi ne olacak ?
  • İlk SS gelsin ne mal olduğu belli olur. Pes'in bu sene çok büyük gelişimler yapması gerek çünkü Karşısında PC'de Next-Gen çıakcak bir FIFA var.
  • arkadaşlar winning eleven a noldu o bence pesten dahada hatta en ii
    ama sanırım w9dan sonra yapılmadı bilgi verirmisiniz
  • Valla pes 6'yı günün 24 saati haftanın 7 günü oynamaktan bıkmadım ama pes 2009,2008 gibi olacaksa konami efendi! hiç çıkarma.Bi pesim vardı o da ne hale geldi çıldırıyorum yaaa
  • PES 2008 gibi , stabilite problemleri vs. yaşanmaz inşallah. PES 6 'ya güzel bir spiker+ lisanslar, biraz da olabilirse grafik yeterli bence
  • çıksın bee bunuda oynarz..
  • arkadaşlarla fifa oynayamıyoruz lisansı bu sefer olmaz ise pes2008 e yeni oyunseverlerinde katılacağına inanıyorum
  • Arkadaşlar bende lisanslı PES08 aldım ancak Master Leage bölümü çalışmıyor bende. Ona basınca öle kalıyor loading kalıyor. Makine ile ilgili bir problem olduğunu sanmıyorum. Normal olarak gayet süper oynuyor. Ekran kartım Asus 3870, bellek 3gb işlemci 8200 c2d etc.. Sizce neden oluyodur.ç
  • Pes 2008 oynamak nasip olmadı. İnşallah 2009u oynucam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackBull#21

Pes 2008 oynamak nasip olmadı. İnşallah 2009u oynucam.

kardeş bence şimdiden sen pes 2008 den başla. keyf alacağına inanıyorum.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord of the Shadows

İlk SS gelsin ne mal olduğu belli olur. Pes'in bu sene çok büyük gelişimler yapması gerek çünkü Karşısında PC'de Next-Gen çıakcak bir FIFA var.

arkadaşım sen bu oyundan iyi anlıyosun galiba, Bu Master Leage e giremiyorum yardımcı olurmusun..... Ne yapmam lazım....
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackBull#21

Pes 2008 oynamak nasip olmadı. İnşallah 2009u oynucam.

Durduğun kabahat
  • pc için pes08, konsol için fifa08 bu kadar basit
  • bence pes 2008 gayet güzel bu beğenmeyen arkadaşlar neresi beğenmedi pek anlayabilmiş değilim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

pc için pes08, konsol için fifa08 bu kadar basit

Nesi bu kadar basit yaa Fifanın konsolda sadece grafikleri ve atmosferi güzel oynanış hala berbat
  • quote:

Orjinalden alıntı: _HURMACI_

quote:

Nesi bu kadar basit yaa Fifanın konsolda sadece grafikleri ve atmosferi güzel oynanış hala berbat

öyle deme fifa08 in pc ve xbox arasında hem grafik hemde oynanış açısından dağlar kadar fark var.eğer aynı grafik ve oynanış pc dede olsa pes 2008 biterdi belki

• quote:

Orjinalden alıntı: murderer_utku

quote:

Orjinalden alıntı: _HURMACI_

quote:

öyle deme fifa08 in pc ve xbox arasında hem grafik hemde oynanış açısından dağlar kadar fark var.eğer aynı grafik ve oynanış pc dede olsa pes 2008 biterdi belki

fifa ve euro 2008'i konsolda oynamadım öncelikle onu söyliyeyim yıllardır pes oyuncusuyum anlamadığım şey ise madem eanın elinde pes serisini geride bırakabilecek kalitede bi oynanış ve grafik var niye bunu sadece konsolda kullandığı ve pcye çıkarmadığı??

• pes20008 bence oldukça güzel oyna oyna bıkmıyor insan
  • Pusuya yattım bekliyorum.
  • Pes2008'de o muhteşem fizik motoru gitmiş. Görüntü akıcı ve yumuşak değil, top fiziği önceki versiyonlara kıyasla felaket. Neden bozmuşlar bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.