Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2009 (***ÇIKTI***)1.30 Yama (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.537
Cevap
3
Favori
505.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fifadan daha güzel futbol oyunu yaptıkları kesin
  • grafiği falan bir kenara koyun, "fifa 2000" grafiği ile bile olsa pes fifa dan 10 kat daha iyidir. embesiller için yapılmış bir ai yok en azından. futbolu düşünerek oynuyorsunuz.
  • pes 2008 türkçe spiker ve yaması yayınlansın nette o zaman daha bir keyifle oynayacam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: chemsul

pes 2008 türkçe spiker ve yaması yayınlansın nette o zaman daha bir keyifle oynayacam.

oyunlara bi türkçe dil paketi koyamadılar
  • Şimdi PES 2009 play station 2 de oynanamayacak mı?
  • Arkadaşlar bide ben 2008 in bu ay içerisinde yeni bir versiyonunun çıkacağını duydum oyunu yapılandırıp yeni versiyon olarak piyasaya süreceklermiş.Anlamadığım bunun bi patchle olması gerekmezmi 1.03 mesela.kaynak gamershell

link burada tam çevirebilecek arkadaş varmı ?

http://www.gamershell.com/news_50142.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digichaos -- 12 Mayıs 2008; 23:06:35 >
  • pes 2008in fiyasko olacağını çıkmadan önce biliyordum. çünkü adamlar ps2 çıktığından beri aynı grafikleri kullanıp oynanışı geliştirdiler sürekli. hatırlarsanız ps2ye ilk çıkan pes te fiyaskoydu. kimse tarafından oynanmıyor. ama 4-5-6 hepsini oynayan birileri var. aynı muhabbet ps3 çıktığı için yaşanıyor. geçen sene deli gibi grafikle uğraşırlarken oynanış battı. şimdi pes2009 ile oynanışı düzeltecekler ve 10 numara oyun olacak... aha buraya yazıyorum
  • Pes 6 abi. PLAYER SETTİNGS --fix yap pes shopdan aldığın player cameraya ayarla ben bunda oynuyom hala bıkmadım kornerde feci kapışıos defansla maynak güzel oluo Ekran kartı yüzünden pes 2008 i oynuyamadık adam gibi. Takım sayısını çoğaltsınlar ligleri çoğaltsınlar master ligi geliştirsinler takım lisanslaştırma yamasını ben yapacam anasını satim
  • WİNNİNG ELEVEN 3 den beri oynuyorum bu oyunu. pes 2008 de gayet iyi fakat 2009 da beklentilerimiz büyük umarım eski zamanlarındaki gibi daha eğlenceli olur.
  • pes 6 daki oynanış pes 2008 deki görsellik olsun yeter
  • fifanın konsollardaki atağından sonra konaminiden kötü bi iş çıkacağını zannetmiyorum pes2009dan beklentilerimiz büyük
  • bundesliga olmalı..!
  • şunu unutmayalım arkadaşlar her serinin ilk oyunu her zaman kötü olmuştur. Adam diyorki 2008 e dayanarak (ders alarak) bir çok şeyi değiştirdiklerini söylüyor. KONAMI kesinlikle PES 2009 ile kendini affettirecektir. Bana güvenin :P :)
  • pes6 ve we11 den başkasını tanımam!!

ps2 de pes20008 berbat .. ama pc de çizimler ve oynanabilirlik süper
  • Konami de EA da pes 6'dan iyi futbol oyunu yapsın onu oynarız o zaman...
  • valla bence de bu pes fifaye pes ettirir.. :)))
    FIFA resmen sanki dalga geçiyor bizle yıllardır aynı motor aynı arayüz, grafik kötü...
    Hikaye yane...
  • ya arkadaşlar alınmaın ama bence fifa futbol oyunu oynamayı bilmeyenler için sanki herşey otomatik kolay yapıyosun çok kolay oluyo zor yapıyosun saçma oluyo pc de denedim olmadı x360 farklıdır dedik yine olmadı ben winning eleven 4 den beri ve pes 3 den beri hiç futbol değişmedim

futbol dedin mi pes 1 numara eksikleri var ama oynanış zevki herşeyi kapatıyor

pes 2008 de ise baya bi eksik olmasına rağmen grafikler de büyük oynamalar var x360 da heleki cam gibi :D
  • şu lisans olayını halletmeliler birde bir kaç tane daha büyük lig eklenmeli (bundesliga gibi, tsl olmasada olur).
    ayrıca master lig olayı yerine fifanın yaptığı gibi normal bir lig olsa daha güzel olurdu.
  • bnce artık kariyer modu şart oldu ilerliyen senelerde takım deiştrmk fln hatta 2 ligdeki bi takımda harikalar yaratıp real den istenmek gibi
  • Pes ve wining her zaman gönlümüzde ki yerini koruyacak ama nextgen fifa ya karşı şansı yok
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.