Redmi Note 12 Pro 5g Google Camera Gcam
Redmi Note 12 pro 5g için düzgün çalışan bir gcam apk var mı kullanan?
merhaba arkadaşlar scenic 2 aracıma benden önceki sahibi orjinal cd çaların aux kısmına bt özellikli mp3 decoder monte ettirmiş. Orjinal cd çalarda ses sorunu yokken auxa geçip decoder ile bluetooth bağlandığımda seste bir acayiplik var. Şarkılarda sanatçının sesi duyulamazken enstrümanların sesi normal geliyor. Bazı şarkılarda bass iyice gidiyor. Yani şarkıdan şarkıya duyulan enstümanların seside değişebiliyor. Sorunu bilen yardımcı olabilecek olan var mı?
Not: Eq ayarlarıyla felan oynadım bir değişiklik olmuyor.
Arkadaşlar bütçe maksimum 140bin tl. Aile için uygun araç arıyorum...
140.000TL Araç Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar bütçe maksimum 140.000TL (mart/2022) itibariyle ne alınabilir? Ne tavsiye edersiniz?
Aranan özellikler:
+Aile için uygun olmalı
+Yedek parça bütçe dostu olmalı
+Yaşı olabildiğince genç olmalı (tamam bu paraya bu kadar diyeceksiniz ama 90 modelde olmasın)
+Yakıt konusunda da tutumlu oldumu tamamdır :)
Merhaba arkadaşlar yeni almış olduğum (yaklaşık 3 aylık) Monster marka laptopumda 2 gündür şöyle bir sıkıntım var:
Laptopu açmak için tıkladığımda power ışığı ve harici bağlamış olduğum RGB klavyenin ışıkları yanarken, (bu esnada kendi klavyesinde ki ışıklar yanmıyor) arkadan fan sesi geliyor. Fakat görüntü ekrana gelmiyor. Bir süre fan sesi devam ederken, fan sesi kesilip ışıklar sönüyor ve laptop kendine reset atıyor gibi tekrardan fan sesi ve ışıklar geliyor. Bu böyle 3-4 defa tekrarlanıyor ve sonunda laptop normal bir şekilde açılıyor. Tabii bu süre 5-10 dakikayı buluyor.
Arkadaşlar laptopun garantisi mevcut yollayabilirim. Ancak benim yapabileceğim birşey varmı?
Laptop Özellikleri:
- Intel i7-10750H-2,60GHz Turbo Boost ile 5,0GHz
- 4GB GDDR6 Nvidia GTX1650 Ti
- 17,3" FHD 1920x1080 120Hz IPS Mat LED Ekran
- 16GB (2x8GB) DDR4 2933MHz
- 500GB M.2 SSD
Yazar Alımı Yapılacak
|
Yerli Tenten: Upirlerin Fısıltısı
|
En İyi Savaş Filmleri Listesi
|
650$ civarı Pc topluyoruz
|
Mikroekran.com Link Değişimi
|
Son Giriş: 9 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 111
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 6.435 (Bu ay: 91)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware