Şimdi Ara

Yazar Alımı Yapılacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sitemizin içeriğini gezdiğiniz zaman anlayacaksınız. 2006'da forum olarak yayın hayatına başlayan sitemiz, 2011'de ki konsept değişikliğiyle portal olarak yayın hayatına devam ediyor. 2015'te tekrar yenilenme içerisine girdik. Bu kapsamda yeni takım arkadaşları arıyoruz.

mikroekran.com sitemizin ismi, ilgilenen arkadaşlar bana buradan özel mesaj veya sitede ki iletişim adresinden ulaşabilirler.

• Pm alabilir miyim lütfen?
  • Konu günceldir...
  • site hosting sayfasına bağlanmış bi kontrol et dostum
  • sitede sorun yok şuan...
  • konu güncel...
  • up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: riverred

up

siteye bakmak için girdim ama bembeyaz ekran çıktı şu an, güncelleme mi var ? Sitenin konusu içeriği ne göremedim.
  • Sitede bir sıkıntı yok şuan.
  • Arkadaşlar haklı
    Sitenize verdiğiniz adrese chrome ile sağ tıklayıp adrese git seçince boş sayfa geliyor
    altta resimde de göreceğiniz gibi mozilla ile aynı adresi yazınca reklama düşmüş domain sayfası geliyor

siteniz en az bir defa www. eklenerek açıldıktan sonra ulaşılabilir durumda domain yönlendirmesinde sorun var sanırım veya domaini aldığınız yerde sorun var bilemiyorum

siteyi merak eden arkadaşlar Galeri , Video , dan oluşan ayrıca Gündem ve Spor linklerin sadecehttp:/// sonucuna ulaşan bir Blog

Yazar Alımı Yapılacak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.