Merhaba arkadaşlar, 30 yaşımdayım, bir kamu bankasında memur olarak çalışıyorum. 14 15 aydır da tırım var konteyner taşımacılığında kayınbederim çalıştırıyor. Bankadan istifa edip tamamen lojistik işine geçmek istiyorum. Sizce mantıklı bir karar olur mu? 14 15 ayda dışarıdan takip ederek yaptığım bir iş sonuçta tam vakıf değilim. Ama hangi ay ne kadar olur giderleri nelerdir az çok öğrendim. 2. tırı almayı planlıyorum ama ülkemizde malum her an, her şey olabiliyor. Kafam allak bullak oldu. |
2024 Yılında Tır işi yapılır mı?
-
-
Elinizdeki bilgilerden faydalanmak isterim. Konteyner taşıma işine nasıl başladınız ? Herhangi bi kooparatife üye falan mı oldunuz sırayı nasıl aldınız ? K belgesi olayını nasıl hallettiniz ? Konteyner taşımada ortalama gelir nedir ?
-
Hocam benim kayınbederim bu işi yapıyor, kendim daha işimden cıkmadım onun firmasının üzerinden o bakıyor. 2.tırımı alıp bende işin içine detaylı bir şekilde girmek istiyorum. Fakat son 3 4 aydır işler kötü o yüzden beni de ikilemde bırakıyor.
-
Kayınpederiniz nasıl çalışıyo yani kooparatife mi bağlı şahıs olarak girilebiliyo mu liman taşımacılığına ? 1 yıldır piyasada işler her sektörde kötü. Memur değilseniz şuan kimsenin iş garantisi yok
-
Şahıs olarak yapıyor farklı firmalara veya acentalarla iş yapıyor. 1980yılından bu yana o limanda iş yapıyor. Diğer türlü ilk defa bu işi yapacak birisinin limanlar iş bulması biraz zor
-
Eyvallah öğrenmek istediğim buydu. Ben kooparatif işidir diye tahmin etmiştim ama yanılmışım anlaşılan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X