Şimdi Ara

Türkiye, 2024 yılında en çok bunları aradı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Google'ın günümüzde popüler kültürdeki yeri tartışılmaz. Dünyanın en büyük internet mülkü olan Google, aynı zamanda en çok ziyaret edilen site konumunda. Son dönemlerde yapay zeka sohbet robotları ve arama motorları firmanın geleceğinin sorgulanabilir olduğunu gösterse de şimdilik Google'ın üstünlüğü devam ediyor. En çok ziyaret edilen sitenin her yıl paylaştığı istatistikler ise en çok yapılan aramalara ışık tutuyor. İşte 2024 yılında Türkiye’de en çok arananlar:

Türkiye, 2024’te ne aradı?

Aramalar

• Euro 2024

• Narin Son Dakika

• Türkiye Maçı

• Osimhen

• Olimpiyatlar

İsimler

• Osimhen

• Merih Demiral

• Ferdi Kadıoğlu

• Mustafa Sarıgül

• Rafa Silva

Kaybettiklerimiz

• Narin

• Metin Arolat

• Efe Deprem

• Aydemir Akbaş

• Tolga Savacı

Diziler

• Gaddar

• Kızıl Goncalar

• İnci Taneleri

• Hudutsuz Sevda

• Şahane Hayatım

Tarifler

• Dubai Çikolatası Tarifi

• Palamut Tarifi

• Soğuk Kahve Tarifi

• Laz Böreği Tarifi

• Jalapeno Turşusu Tarifi

Şarkı Sözleri

• Lan Şarkı Sözleri

• Sana El Pençe Durmam Şarkı Sözleri

• Gemileri Yakarım Şarkı Sözleri

• Dilber Şarkı Sözleri

• Kömür Şarkı Sözleri

Oyuncular

• Hazar Ergüçlü

• Gamze Özçelik

• Kadir İnanır

• Erdal Beşikçioğlu

• Demet Evgar

Dünya genelinde neler arandı?

Google verilerine göre 2024 yılında dünya genelinde Trend Aramalar açısından Copa America zirvede yer aldı. Onu Şampiyonlar Ligi takip ederken Haberler alanında ABD Seçimleri en çok takip edilen trend oldu.

Ayrıca Bkz.WhatsApp, grup sohbetlerinde online kişileri gösterecek 

Eğlence kategorisinde ise Müzisyenler kategorisinde Diddy, Şarkılar kategorisinde Kendrick Lamar – Not Like Us, Aktörler kategorisinde Katt Williams ve Filmler kategorisinde Inside Out 2 zirveyi kaptı. Bu arada mırıldanarak en çok aranılan şarkı ise Benson Boone – Beatiful Things oldu.

Kaynak:https://trends.withgoogle.com/tr/year-in-search/2024/tr/

• Benim arama listem bunlar değil.
  • Hiçbirini aratmamışım. Bugünde ortalamanın üstünde kaldık. Hiç bilim kültür araması yok
  • Biraz Mesut Çevik izleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbatmanx -- 10 Aralık 2024; 11:33:12 >
  • Yılın kerizleri:
    -Trafik kazasına karışıp belki 2 ay yatmadan çıkacakken amerikaya kaçan timur denen çocuk ve annesi.
    -Narinin kaybı bir gün haberlerde konuşulup unutulacakken 100 tane hat çıkarıp facebookta fake hesaplar açıp “imamı narini kaçırırken gördüm” gibi yalan mesajlarla suçu başkasına yıkmaya çalışırken sekülerler tarafından büyütülmesini sağlayıp olayı 45 gün türkiye gündemine oturtup şüpheli bile olmayacakken tutuklanan narinin katil akrabaları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stoa -- 10 Aralık 2024; 12:19:23 >
  • Stoa kullanıcısına yanıt

Kerizlik başka bi şey, söylemek istemediğim o malum iki kelime başka bi şey. Kavramları karıştırmayın.

• Sonuçlara gizli sekme dahil değil. Artık şu şaşkınlığı üzerinizden bi atın.

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    Kişi kendinden bilir işi. 😄😄
  • xbatmanx X kullanıcısına yanıt
    ne
  • P*rno yok listede o yüzden büyük ihtimalle uydurma haber
  • Oldu mu şimdi dünya liderini kimse aramamış google ayıp etmiş reis dış güçlerden bunun hesabını sorar.

• Hani fas fakirdik, açılıktan ölüyorduk; Millet oyunda oynaşta.... Ekonomi odaklı bir arayış olmamış... Demek ki algılar yanlış...

• asau kullanıcısına yanıt

Yorumu çözümleyemedim, siyasi profilini de takip edemedim. Şimdi ne bu? İroni mi gerçek mi?

(İroni yapmıyorsan algı yapan bizzat sen oluyorsun. Zira genel bir popülerliği olan konular her daim mevcut, ekonomiden bağımsız, savaşa mı girdik)

Benim bildiğim gizli sekme çerez kaydedilmesin, geçmişte yapılmış aramalar listelenmesin, kaydedilmesin diye var yani bu işlere yarıyor. Yoksa ister gizli sekmeden arama yap istersen normal sekmeden yapılan aramaların bilgisi her türlü arama motoruna gidiyordur. Ben böyle biliyorum. VPN ile karıştırmış olabilirsin belki.

• Yüzde 90ı bomboş iş kalanlar da şüpheli

Bu halde olmamiza sasmamak gerek millet internette mantıklı bir seyler ogrenmek yerine roma sirki izliyor
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Hayır yo aslaa... Kesinlikle gizli sekme açıyorsan arama motoruna bilgi gitmiyordur. Senle Allah arasında bi şey gibi oluyor...... (gibi düşündüğümüzü mü sandın hocam, orada espri var, her türlü kaydediliyor, arama trendleri filtreleniyor, ayıp sonuçta aile var)

• dünyanın en salak topluluğuna sahibiz

Yok öyle düşünmedim de espri gizli sekme gerçekliğinden ziyade VPN'e daha çok uyuyordu.  

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.