|
Bildirim
Sonuçlara gizli sekme dahil değil. Artık şu şaşkınlığı üzerinizden bi atın. |
Benim arama listem bunlar değil.
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbatmanx -- 10 Aralık 2024; 11:33:12 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stoa -- 10 Aralık 2024; 12:19:23 > |
Kerizlik başka bi şey, söylemek istemediğim o malum iki kelime başka bi şey. Kavramları karıştırmayın. |
Sonuçlara gizli sekme dahil değil. Artık şu şaşkınlığı üzerinizden bi atın. |
|
|
|
Oldu mu şimdi dünya liderini kimse aramamış google ayıp etmiş reis dış güçlerden bunun hesabını sorar. |
Hani fas fakirdik, açılıktan ölüyorduk; Millet oyunda oynaşta.... Ekonomi odaklı bir arayış olmamış... Demek ki algılar yanlış... |
Yorumu çözümleyemedim, siyasi profilini de takip edemedim. Şimdi ne bu? İroni mi gerçek mi? (İroni yapmıyorsan algı yapan bizzat sen oluyorsun. Zira genel bir popülerliği olan konular her daim mevcut, ekonomiden bağımsız, savaşa mı girdik) |
Benim bildiğim gizli sekme çerez kaydedilmesin, geçmişte yapılmış aramalar listelenmesin, kaydedilmesin diye var yani bu işlere yarıyor. Yoksa ister gizli sekmeden arama yap istersen normal sekmeden yapılan aramaların bilgisi her türlü arama motoruna gidiyordur. Ben böyle biliyorum. VPN ile karıştırmış olabilirsin belki. |
|
Hayır yo aslaa... Kesinlikle gizli sekme açıyorsan arama motoruna bilgi gitmiyordur. Senle Allah arasında bi şey gibi oluyor...... (gibi düşündüğümüzü mü sandın hocam, orada espri var, her türlü kaydediliyor, arama trendleri filtreleniyor, ayıp sonuçta aile var) |
|
Yok öyle düşünmedim de espri gizli sekme gerçekliğinden ziyade VPN'e daha çok uyuyordu. |