Şimdi Ara

2023 yılında Türkiye'de en çok satılan otomobiller

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2023 yılında Türkiye'de en çok satılan otomobiller
    Türkiye'de sıfır otomobil satışları 2023 yılında bir önceki yıla göre yüzde 63,2 oranında artarak 957.341 adede yükseldi. Peki yılın kazananları hangi otomobiller oldu? Listenin ilk sırasında Fiat Egea Sedan, rakiplerine göre önemli bir farkla liderliğini koruyor.

Renault Clio, aralık ayında atağa kalkıp Egea Sedan'ı geçmiş olsa da toplam satışlarda rakibinin çok gerisinde kalıyor. Üçüncü sırada ise yine tanıdık bir isim olan Egea Cross bulunuyor. Megane Sedan ve Corolla ile ilk beş sıranın tamamlandığı listede Türkiye'nin otomobili Togg T10X'in V2 versiyonuyla ilk 10'a girmeyi başardığını görmekteyiz.

2023'te Türkiye'de en çok satılan otomobiller 🚗
    Sıra Model Adet
    1. Egea Sedan 80.768
    2. Clio 58.581
    3. Egea Cross 41.030
    4. Megane Sedan 34.887
    5. Corolla 30.276
    6. Duster 24.065
    7. i20 20.919
    8. Corsa 20.840
    9. T10X V2 19.583
    10. 3008 18.048

Ayrıca Bkz.2023'te otomotiv pazarı 1.2 milyonu aşarak rekor kırdı

Aralık 2023'te en çok satılan otomobiller 🔽
    Sıra Model Adet
    1. Clio 8.482
    2. Megane Sedan 6.059
    3. T10X V2 6.011
    4. Corolla 5.664
    5. Egea Sedan 5.469
    6. Egea Cross 4.671
    7. Polo 2.822
    8. Qashqai 2.672
    9. Duster 2.423
    10. C4X 2.372

• Bizim halkımız egea , Clio , Megane, Corolla , Duster vb araçları çok seviyor . Hayvan gibi satmişlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demek ki VW vazgeçilmez değilmiş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yanlış saymadıysam ilk 10'un 7'si yerli. Eskiden civic buralarda olurdu ithal olunca o da çıktı ilk 10'dan.

Corsa'ya çok şaşırdım. Bolca mı geldi de satıldı, yoksa gerçekten F/P mi ithal olmasına rağmen?

• Togg gümbür gümbür geldi gidiyor üst sıralara. Önümüzdeki yıllarda başarısını devam ettirecektir.
    Togg pazarda fiyat belirleyici bir özelliği var. Onun için fiyatlarındaki artış tüm elektirkli araç piyasasını etkiliyor. Hayır kurumu olmadığını biliyoruz ve batsın da istemiyoruz ama fiyatlarını 40bin dolar altında tutması şart bence.

• Arkadaş nasıl fakir ülkeyiz yaşadığım il 275 bin nüfuslu,trafiğe kayıtla araç sayısı 74 bin şaka gibi.

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Sevdiğinden değil maalesef alabildikleri araç onlar. Egeanın her modelini kullandım berbat ötesi bir araç. Şuan ki aracım chery omoda 5 ön yargılarla almıştım ama bundan sonra çinlilere ön yargım kalmadı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kullanmadim hatta binmedim bile ama egea cross hosuma gidiyor.

Her türlü iş görür 👍

• joven kullanıcısına yanıt
    Ne olmalı çocukların arabası mı olsun

• Reis-i Eagles kullanıcısına yanıt
    Komple cam tavan var mis gibi. Donanım yüksek. Araba atom karınca gibi yerinde tutamıyorsun gidişi duruşu dönüşü yol tutuşu süper. Fiyatı rakiplerine göre ucuz. Trafiği yoğun ve dar sokakları olan yerler için birebir. Mesela Ege tatil yerleri ve İstanbul gibi iller.

Eksileri: Kalite düşük. B segment küçük araba bagaj sınırlı. Arka diz mesafesi sınırlı ama önde problem yok. Çoğumuzun alamayacağı kadar pahalı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.