Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2009 (***ÇIKTI***)1.30 Yama (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.537
Cevap
3
Favori
505.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence pes serilerinin tek sacma yonu ilerlemeli lig yapamiyoruz ve avrupa ligi sacma olmus oysa fifa gibi lig yapılsa aralarda şampiyonlar ligi ve uefa maclari yapsak hazırlık macları ayrıca oyuncu transfer etme olayi olsa para karsiligi bence süper olurdu fifa 10 milyon satıyosa cıkınca 1 milyon satamaz bu ozellikle pes de olursa cunku herkes fifayi ilerlemeli oldugu icin alio pes in adını bilmeyen bile var yani boyle olursa pes fifanin en az 20 katı satar fifayi hayatimda sevmemimişimdir simdi pes 2008 var türkiye ligini yukledim süper oldu aynı benzio oyuncular isteyen olursa yardımcı olabilirm...
  • PC'deki Pes2008 gibi olucaksa hiç yapmasınlar ama PS3'te gerçekten zevkli. Pc'de o kadar kötü ki, sildim yeniden Pes6'yı yükledim o derece. Pes6 en iyisi bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: radyasyo_N

PC'deki Pes2008 gibi olucaksa hiç yapmasınlar ama PS3'te gerçekten zevkli. Pc'de o kadar kötü ki, sildim yeniden Pes6'yı yükledim o derece. Pes6 en iyisi bence

Pc'deki pes2008 i full detay oynadığından emin misin ps3 te oynamadım ama gördüm ve grafik aynıydı
  • Ayrıca PS3'te arıza oyun Konami stadyumundan başka her yerde kasıyo oyun PC de bazılarında olmuş bu sorun ama bende hiç olmadı. Bunun yanında PC'de çok güzel mod yapılabiliyor oyuna PS3 ün böyle bi şansı yok
  • güzel bi şeye benzio hadi hayırlısı
  • quote:

Orjinalden alıntı: mericgenc

quote:

PC'deki Pes2008 gibi olucaksa hiç yapmasınlar ama PS3'te gerçekten zevkli. Pc'de o kadar kötü ki, sildim yeniden Pes6'yı yükledim o derece. Pes6 en iyisi bence

Pc'deki pes2008 i full detay oynadığından emin misin ps3 te oynamadım ama gördüm ve grafik aynıydı

Evet arkadaş doğru söylüyor, Full detay full çözünürlükteki PC Pes 2008'i; PS3 tekinin birebir aynısı. Oynayışta da çok ince farklar dışında fark yok.

• Pes Türünün Bütün Oyunları Harika Ama Nedense Fifa Hayranlarının Zoruna Gidiyo Daha Güzel Karakter Benzerlik Ve Onların Oynayamama Beceriksizliği
  • quote:

Orjinalden alıntı: cazador1905

bence pes serilerinin tek sacma yonu ilerlemeli lig yapamiyoruz ve avrupa ligi sacma olmus oysa fifa gibi lig yapılsa aralarda şampiyonlar ligi ve uefa maclari yapsak hazırlık macları ayrıca oyuncu transfer etme olayi olsa para karsiligi bence süper olurdu fifa 10 milyon satıyosa cıkınca 1 milyon satamaz bu ozellikle pes de olursa cunku herkes fifayi ilerlemeli oldugu icin alio pes in adını bilmeyen bile var yani boyle olursa pes fifanin en az 20 katı satar fifayi hayatimda sevmemimişimdir simdi pes 2008 var türkiye ligini yukledim süper oldu aynı benzio oyuncular isteyen olursa yardımcı olabilirm...

Hocam sen master lig'i bilmiyosun herhalde

• master lig güzel olmuyor fifa lig işinde daha başarılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The MasteR -- 27 Mayıs 2008; 20:28:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord of the Shadows

quote:

Orjinalden alıntı: mericgenc

quote:

Evet arkadaş doğru söylüyor, Full detay full çözünürlükteki PC Pes 2008'i; PS3 tekinin birebir aynısı. Oynayışta da çok ince farklar dışında fark yok.

Kimi arkadaşlar 4:3 ile 16:9 formatlarında biraz karışıklık yaşıyorlar 4:3 daha kaliteli gibi görünebiliyor bu yüzden yoksa grafik kalitesi aynı kalitede.

• Daha kaliteli olur inşallah
  • Career olmali
  • quote:

saçma bir yorum her ikisinde de baya oynadım seni temin ederim bir fark yok
  • Pes 2008 'i beğenmeyen arkadaşlara,
    oyunu PS3'te ve HD uyumlu bir lcd tv'de (mümkünse 107 ekran) oynamalarını tavsiye ediyorum
    o zaman pes 5, pes 6 ve winnig serisi onun yanında PS1 gibi kalıyo
    çünkü PS3 görüntüsü normal tv de PS 2 den farkı yok...
    adamlar artık HD TV ve HD oyun üzerine oyun geliştiriyolar...bunuda gözardı etmemek lazım...
  • merakla beklıyecegım
  • ilk ssler ne zaman gelcek acaba
  • valla ya ilk ss'ler ne zaman gelcek çok merak ediyorum, ea'nin pc'leri salladığı yok, adamlar sadece konsollara çalışıyor, bizim iş konamiye kaldı, ben fifanın nextgen filan olacağını hiç sanmıyorum
  • pes serisi herzaman iidir konamı işini bilir emin yeni gelecek pes herzaman olduğu gbi bir öncekinden daha ii olacaktır
  • PES bana hep soğuk geliyo ya grafik olarak ne kadar güzel olsada oyun çok robotik

fifa daha bi sıcak yada çocukluğumuzun oyunu ya vazgeçemiyoruz
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.