Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2009 (***ÇIKTI***)1.30 Yama (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.537
Cevap
3
Favori
505.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pes 5 den itiaberen oynuyorum en cok pes6yı oynadım ama pes2008 gercekten güzel her gün sheva ile 4-5 gol atmadan pc mi açmıyorum
    pes2008i neden begenmedıgınız bilmiyorum ama pes6da çoğu saçmalıklar kalkmıs tamami ile değil tabiki örneğin yarı sahadan gol gibi 6 da her şuyt giriyodu pes2008 de kaleyi bulmadıgıda oluyo güzel güzel dewam etsin pes serileri fifa ne öle pesden sonra tetris gibi geliyo adama
  • İddia ediyorum, Pes6 yi alsın, üstüne gönüllülerin yaptığı yamalardan (forma,stad vs.) eklesin, bir de lisansları alırsa, oyun yok satar
  • ne saçma bir cümle o ya....''CVG sitesiyle yaptığı söyleşide Pes 2009'da seriye yeni özellikler ekleneceğini söyledi.'' yeni bir oyun yeni özellikler heralde olucak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musketeer. -- 27 Mart 2008; 23:04:25 >
  • pes 2008 pes serisinin en kötü oyunuydu bence forza pes6
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

PES serisi düşüşte, verdikleri sözleri tutamıyor KONAMI FIFA forever şimdilik.

• quote:

Orjinalden alıntı: neuro

quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

PES serisi düşüşte, verdikleri sözleri tutamıyor KONAMI FIFA forever şimdilik.

Fifa nın konsol versiyonunu kastediyor tabiki
  • Ben geçen Ps3 de Fifa 2008 oynadım çok hoş gerçekten Pes ten sonra farklı geliyor ama

Hala simülasyon olmamış bana göre Fifa 2008 Pes teki olay gibi değil yani

Farklı güzel hoş ama anlayın işte
  • sacmalamayin yahu ! pes6 da 2 tusua bas 2 li pres yap topu kap ! boyle oyunun b*ku cikmisti ! Simdi adamlar bu isi daha hassas yapmislar. ole devamli basmakla olmuyor ! Tek sansin var calimi yememek icin dikkatli olucan yoksa oyundan dusersin . Bu pes6 da yoktu ! Pes2008 prof oyuncular icin ozaman bana gore...
  • master lig saçma diyen arkadaşların ilk günden beri pes oynamadıkları belli oluyor.Konaminin tüm Pes oyunlarında bu güne kadar hep master lig olmuşdur. ISS 2 dahil tüm serilerde master lig vardı. Pes oyununu PES yapan Master ligdir. FİFA'nın kariyer modu PES deki master ligden alıntı yapılarak oluşturulmuş bir lig modudur.Fifa 98 deki oynanabilirliye eklemeler yaparak devam etseydi Fifa oynamaya devam ederdim. Benim için en iyi FİFA oyunu FİFA 98 dir. PES 2008 Fifaya benzetenler var onlarada tek lafım var oyunun grafikleri o çağrışımı yapıyor sadece oynanabilirliğin uzakdan yakından ilgisi yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noctivagant

master lig saçma diyen arkadaşların ilk günden beri pes oynamadıkları belli oluyor.Konaminin tüm Pes oyunlarında bu güne kadar hep master lig olmuşdur. ISS 2 dahil tüm serilerde master lig vardı. Pes oyununu PES yapan Master ligdir. FİFA'nın kariyer modu PES deki master ligden alıntı yapılarak oluşturulmuş bir lig modudur.Fifa 98 deki oynanabilirliye eklemeler yaparak devam etseydi Fifa oynamaya devam ederdim. Benim için en iyi FİFA oyunu FİFA 98 dir. PES 2008 Fifaya benzetenler var onlarada tek lafım var oyunun grafikleri o çağrışımı yapıyor sadece oynanabilirliğin uzakdan yakından ilgisi yok

winning eleven ilk serilerinden beri takip ederim

aslında olayı yanlış anladınız saçmalıktan kastım mod değil lisansın olmayışından dolayı liglerin rastgele takımlarla oluşturulması bence saçma, adam gibi ingiltere fransa almanya türkiye liglerinin olduğu büyük çaplı bir master lig modunun olmasını diyorum ben. ama rastgele kendi oluşturduğunuz takımların liginde bir master ligde mutluysanız bişi diyemem ama ben adam gibi lisansların olduğu bir master lig olmasını doğru buluyorum.

• Ne demek istedini net olarak anladım. Evet öle olsa süper olur.
  • PES 2008 den tat alamadım.Beklentilerimden çok uzak.Alışılmış PES tarzının dışına çıkmış FİFA oyunlarının taklidi gibi duruyor.Konami ye yakışmadı bu oyun.
    Ben tekrar PES 6 ya devam edeceğim. P2008 için ekran kartı alacaktım ama şimdi beklemede kalmaya karar verdim.
  • pes2008'in sorunu oyunun çok çiğ olmasıydı.o da ilk nest gen pes olmasından dolayı.ben çok pes3'e benzetmiştim pes2008'i,o da bana öyle çiğ geliyordu..
  • PES 2008 oynadığım PES ve Winning Eleven serilerinin arasında başta en itici olarak geleni oldu ancak şimdi yeni hareketleri öğrendikçe ve maç yapa yapa bunları alıştırdıkça zamanla önceki PESlerdeki havayı bulmaya başladığımı hissediyorum.

Oynanabilirlik açısından ezelden beridir en iyisi PES ve ona yakın başka bi oyun olmadığını düşünüyorum. (FIFA'nın o nostaljik havası olmasa onuda oynamam, sırf o var diye ara sıra oynuyorum)

Master Ligi bencede düzene sokmalılar, çok güzel bi mod asla kaldırılmasın ama geliştirilsin düzene girsin ligler düzenli olsun, rüya takımını emek vererek uğraşarak oluşturmak muhteşem bişey!:)

Değinmek istediğim bi başka önemli konu ingiltere, ispanya ve italya ligi tabiki olucak bu şart ama fransa ligi varken nasıl olurda almanya ligi olmaz? bunun bi sebebi olması gerekiyo, almanya ligi EN AZ fransa ligi kadar kaliteli bi lig değilmi sizcede? (hatta bana kalırsa almanya ligi çok daha kaliteli..)

• hele bi çıksında
  • Nasil sarmaz ya Pes 08?

Bu baslik simdiden heyecanlandirdi beni
  • Pes2009 optmizasyon bakımından kanımca daha iyi olucaktır pes2008 den, vede Pes6 nın o gerçek simülasyon tadını tekrardan yakalıyacaktır
  • Beklemedeyiz...
  • Bekliyoruz
  • Her yeni gelen PES serisini büyük zevk ile oynamıştım

2008 i 2 kişi karşılıklı olarak oynuyoruz(PC de) çok zevkli

2008 i PS3 de oynadım.Ama PC de daha iyi

2009'u da deli gibi bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.