Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2009 (***ÇIKTI***)1.30 Yama (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.537
Cevap
3
Favori
505.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fifa 09 next-gen olursa PEs'in hic bi sansi yok
  • PES Forever !
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazytown_

ps3'te pes 2008'e aşık oldum ama pc'de resmen rezalet yani

İkisinde de oynadım arada hiçbir fark yok, senin pc p3-500 falan sanırım...
  • Pes 6 ya devam...
  • Pes 2008 gibi Fifa 2009 da Pc lere next-gen gelirse Pes serisi inanılmaz düşüş yaşar.

Zaten Pes 2008 konsollardada, pclerdede pek fazla tutulmadı oynanabirlik falan çok değiştirmişler.

Ama 2009 dada pek fark olacağını sanmıyorum, yine Fifa 2009 Konsollarda alacak gibi.

Örn; EURO 2008 (Next-Gen) Bu onlar için daha PROLOGUE
  • Pes 8'i Ps3'te bu kadar oynarken Pes 9 'u ne yapacağız bakalım.
  • ps 2009 ps 2008 benzemesinde
  • pes kan kaybediyor 2009 da artık oynanabilirlikteki sıkıcılıgı atmaları lazım..eskiden oynarken zevk alıyorduk yaa
  • Geçen gün Ps3 de,Fifa 08 oynadım da Pes'den daha kaliteli.

Onun içni diyorum konsolunuz varsa kesinlikle Fifa bambaşka bir oyun konsolda

Fifa 09 yine öyle olacak Pc de berbat,konsollarda şahane
  • Arkadaşlar PES i FİFA serisiyle karşılaştırmayın ben bu oyunu winning eleven 3 serisinden beri oynuyorum ve FİFA hakikaten rezalet bir futbol oyunu ki fifa serilerininde hemen hemen hepsini denemişliğim vardır. PES 2008 çok iyi olmasada o kadar da kötü değil yeni birşeyler katman istiyolar oyuna illaki düzelecektir, temel oynanış stili halen devam ediyo onu bozmadıkları sürece bi sorun yok.
  • Wala pes 8 yüklüydü ama grafikler kötüydü ekran kartından dolayı =(( Kaldırdım şimdi pes 6yı kurdum çok daha güzel gelio... Pes 9 çıkcak ama daha çok özellik isticek.. Ekran kartını yenileyemezsem bana bi faydası olmıcak pes 9 un.. Öyle olcaksa da çıkmasa daha ii.. Alıp yükleymedikçe çıldırırım sora.. xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aranel_wilibald

Wala pes 8 yüklüydü ama grafikler kötüydü ekran kartından dolayı =(( Kaldırdım şimdi pes 6yı kurdum çok daha güzel gelio... Pes 9 çıkcak ama daha çok özellik isticek.. Ekran kartını yenileyemezsem bana bi faydası olmıcak pes 9 un.. Öyle olcaksa da çıkmasa daha ii.. Alıp yükleymedikçe çıldırırım sora.. xD

pes 2008 çıkınca çıldırdım 1 hafta sonra pc yi yeniledim
  • pes 2008 e benserse bi halta yaramaz
    biraz adam etsinler yoksa oynamam bidaha pes mes
  • quote:

Orjinalden alıntı: forious

Geçen gün Ps3 de,Fifa 08 oynadım da Pes'den daha kaliteli.

Onun içni diyorum konsolunuz varsa kesinlikle Fifa bambaşka bir oyun konsolda

Fifa 09 yine öyle olacak Pc de berbat,konsollarda şahane

fifa konsolda oynanir
  • 08 sarmadımıki daha satılmadan 09 çıkıcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

yetmez bence, master lig gibi bir saçmalığı kapatmaları gerekiyor adam gibi lig olmalı bu konuda fifa daha iyi lisans sahibi olmasından ötürü ama pes 2008 de pek güzel olmuyor. önümüzdeki sene fifa 09 ve pes 2009 arasında büyük çekişme yaşanabilir zira fifada pc için next-gen e geçecek bu da pes 2009 un daha iyi ve sorunsuz olmasını gerektirecek pek tabi bu bize yarayacak

Master lig saçmalıkmı dedin. Pes oyununu Pes yapan master lig özelliğidir.Master lig kaldırılırsa çoğu kişi oyunu oynamayı bırakır.
  • saçma postlar varyaa....

Master lig kalkarsa oyun biter bence pesi pes yapan eximalezdir :D
    PES demek patch demek do it yourself demek yaw...2009 da toparlanacaktır birde 2008 VİSTADA çok gıcık Xp olmadan adam gibi oynatmıyorda zaten :( ama japonlara saygım var hep en iyisini yaparlar güvenirim yemişimlondranın fifasını
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

yetmez bence, master lig gibi bir saçmalığı kapatmaları gerekiyor adam gibi lig olmalı bu konuda fifa daha iyi lisans sahibi olmasından ötürü ama pes 2008 de pek güzel olmuyor. önümüzdeki sene fifa 09 ve pes 2009 arasında büyük çekişme yaşanabilir zira fifada pc için next-gen e geçecek bu da pes 2009 un daha iyi ve sorunsuz olmasını gerektirecek pek tabi bu bize yarayacak

Master lig saçmalıkmı dedin. Pes oyununu Pes yapan master lig özelliğidir.Master lig kaldırılırsa çoğu kişi oyunu oynamayı bırakır.

evet bence saçma kariyer mod gelmesi gerekiyor master lig yapmalarının sebebi lisansın yetersiz olması, bu konuda fifa yı örnek alması gerekiyor ama lisans buna müsaade etmiyor, daha kapsamlı olması gerekiyor arayüz daha iyi olabilir ayrıca. yok lig a , lig b lig c gibi uyduruk takımları eklemektense gerçek liglerin olduğu bişi yapılabilir daha sürükleyicilik kazandırmak zorundalar. division 2 den başlıyorsunuz mesela normal ingiliz ligi division 1 de, division 2 de ise diyelimki italyan ligi var ben takımımı ingiliz ligine mi çıkaracağım yani, saçma değil mi sizce. Ayrıca ben rastgele takımların olduğu bir ligi saçma buluyorum içimden oynamak gelmiyor, fifa 08 kariyer modu bu konuda güzel ama oynanabilirlik onda zayıf.

Gelecek sene fifa 09 next-gen olup iyi bir şekilde gelirse pes i 2. plana atmak zorunda kalabilirim sırf bu yüzden.Orjinal PEs 2008 sahibi olduğundan zaten sadece online takılıyorum.Evo patch 2 yüklü yani yamaların babası.

bu konuda anket yapabiliriz, kariyer mod mu master lig mi diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 22 Mart 2008; 23:57:10 >

• evet Master lig olayi cok sacma
  • Master Ligsiz Bi PES düşünmek bile istemem, bence buna benzer (lisans haklarıda ellerindeyken) Fifa da birşeyler yapmalı,

Ayrıca PES gibi bi efsane Fifa gibi her alandaki yüz karası olmuş bi oyunla kıyasalanması aynı kefeye konulması adının yanyana anılması bile beni çok üzüyor fifa nın rakipleri sensible soccer Gol 3 Super Sidekicks felan gibi arcade oyunlar olabilir aynı tip goller yaratıcılık yok frekickler aynı yere vur gol vs.vs.vs.vs........
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.