Şimdi Ara

PES 2013 DLC 4.0 Resmi Güncelleme Çıktı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
2
Favori
103.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  PES 2013 DLC 4.0 Resmi Güncelleme Çıktı!

Pes 2013 İçerik Güncellemesi DLC 4.00 Çıktı!

PES 2013 oyunu için kış transferlerini ve yeni ayakkabıları barındıran içerik güncellemesi DLC4.0 çıktı. Güncellemeyi aşağıdaki linkten indirip kurabilirsiniz.

PC,PS3, ve XBOX için çıkan güncellemede, 8 adet yeni ayakkabı ve tüm ara transferler yer alıyor.

Beckham, Drogba ve bunun gibi bir çok transfer olmuş oyuncu artık yeni takımlarında...

Yeni eklenen ayakkabılar ise şöyle:

(Aşağıda resimler mevcut)
    -Adidas: adiPure 11Pro, adiZero F50, adiZero F50 and Predator Lethal Zones
    -Nike: CTR360, Mercurial IX, T90, Tiempo

PES 2013 DLC 4.0 Buradan indirin: http://turbobit.net/g9gmxhqv9xk6.html

ÖNEMLİ NOT:
    Turbobit.net'ten ücretsiz indirme ile bu dosyayı 60 dakikada indirirsiniz, premium alırsanız aynı dosyayı 2 dakikada indirirsiniz.

Turkcell, Avea, Vodafone hattınızdan SMS (Mobil ödeme) ile premium almak için:

18 liraya 1 aylık premium almak için turbonet30 yazıp 7979'a,

11 liraya 1 haftalık premium almak için turbonet7 yazıp 7979'a gönderin

BURAYA tıklayın Yüksek Hızda indirme yi seçin, gelen ekranda alttaki Reseller list'i seçin,

Telefonuna gelen PİN'i doğru bir şekilde boş kutucuğa girin premium hızda indirin... iyi eğlenceler...

SMS yerine Reseller list veya Kredi kartı ile 1 yıllık yada 6 aylıkda premium alabilirsiniz..

PES 2013 DLC 4.00 Yeni Ayakkabı Resimleri:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanDemirali -- 28 Nisan 2013; 17:57:56 >

• indirip kuramayan varsa buradan yazarsa yardımcı olurum
  • Bu DLC'de Alex de Souza Fenerbahçe'de yok ama Coritiba'da da gözükmüyor. Nasıl bir çözüm bulabiliriz buna?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hnzl

indirip kuramayan varsa buradan yazarsa yardımcı olurum

Kardeşim yardımcı olursan sevinirim. Kurmayı denerdim ama yanlış bişey yapmak istemedim ..
  • quote:

dosyayı indirdim içindekileri C:\Program Files (x86)\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\img nin içine attım.oyuna girdikten sonra güncelleme var tarzında birşeyler dedi uygula ve uygulama olarak 2 seçenek sundu.uygulaya tıkladığımda hata verdi oyun uygulama dediğimde ayakkabıları yükledi ama ne drogba ne beckham takımlarında değiller
  • Ben de şimdi indiriyorum. Dosyaları nereye atıyoruz?

EDIT : Arkadaşlar, güncellemeyi img klasörüne atın. Ben attıktan sonra karşıma ayakkabılar geldi, oyuncular da takımlara dağılmış durumdaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YGA -- 16 Mart 2013; 17:19:43 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: amrStudiosGraphix

Arkadaşlar ben bir nokta fark ettim;

Burada Sür. 1.00 yazıyor.Veri paketi ise 3.00!

Ben şimdi DLC 4.0 'ı img klasörüne atıyorum ancak oyunun girişinde hata verip atıyor.

Patch dosyarlından 1.03 ü bulup yükledim ama bu sefer de kısayoluna tıklıyorum açılmıyor. Yani hiç tepki vermiyor.

Bu konu da acil yardım edebilecek biri varsa lütfen alıntı yapıp cevaplayınız.

Teşekkürler.

EDIT: Bu oyundan atmasının sebebini; Sür. 1.00 yazan yer ile ilgili olduğunu düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AoGVinsanity

Bu DLC'de Alex de Souza Fenerbahçe'de yok ama Coritiba'da da gözükmüyor. Nasıl bir çözüm bulabiliriz buna?

Yeniden yap ya da yamasını ara
  • Ben orjinal kullanıyorum, update'i indiriyor, kendi kuruyor ama hiç bir etkisi olmuyor. Sorun nerde acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

Ben orjinal kullanıyorum, update'i indiriyor, kendi kuruyor ama hiç bir etkisi olmuyor. Sorun nerde acaba?

bide burdan indirip denesene belki olur
  • Buradan indirince oldu, sağolasın

Şimdi Drogba ve Sneijder ile süper oldu Galatasaray, Şampiyonlar Ligi yaptım ve gruplardan çıktım, şimdi rakip Porto, artık onlar düşünsün

• Sağolasın süper oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

Buradan indirince oldu, sağolasın

Şimdi Drogba ve Sneijder ile süper oldu Galatasaray, Şampiyonlar Ligi yaptım ve gruplardan çıktım, şimdi rakip Porto, artık onlar düşünsün

evet bazı transferler eksik olsada genel olarak çok güzel bi güncelleme oldu

• Bu konami'nin yaptığı resmi güncelleme mi, yok sıradan birisinin kafasına göre yaptığı yama mı ?
  • merhaba arkadaşım ben fifa oynuyordum uzun zamandır gecenlerde arkadasa gittim pes13 vardı hosuma gitti setup ı varmıs aldım oyunu kurdum fakat spor toto süperlig yok bende. arkadaş oyunun orjinalinde war demişti diye hatırlıyorum. ama bende yok bir şey mi yüklemem gerekiyor ilgilenirsen sewinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: olcaytoshow

Bu konami'nin yaptığı resmi güncelleme mi, yok sıradan birisinin kafasına göre yaptığı yama mı ?

Resmi güncelleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0rby

merhaba arkadaşım ben fifa oynuyordum uzun zamandır gecenlerde arkadasa gittim pes13 vardı hosuma gitti setup ı varmıs aldım oyunu kurdum fakat spor toto süperlig yok bende. arkadaş oyunun orjinalinde war demişti diye hatırlıyorum. ama bende yok bir şey mi yüklemem gerekiyor ilgilenirsen sewinirim..

pes de süper lig yaması yok buradan indirip kurman lazım:

http://forum.donanimhaber.com/m_67568307/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • quote:

quote:

merhaba arkadaşım ben fifa oynuyordum uzun zamandır gecenlerde arkadasa gittim pes13 vardı hosuma gitti setup ı varmıs aldım oyunu kurdum fakat spor toto süperlig yok bende. arkadaş oyunun orjinalinde war demişti diye hatırlıyorum. ama bende yok bir şey mi yüklemem gerekiyor ilgilenirsen sewinirim..

eyw kardeşim...

• quote:

quote:

quote:

eyw kardeşim...

pm ile sormuşun ama burdan yazayım dedim; oyun kopya ise manuel kurulum yapman lazım oyun içinden güncelleme alamazsın.

sanırım bu işini görür:

İndirilen dosyanın içinde biri img biri sfv uzantılı 2 adet dosya var onları aşağıdaki klasöre atın;

C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\download\
    C:\Program Files (x86)\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\img\

Bu şekilde yaptım ama olmadı neden?

sadece program files içinde ki konami klasörüne atmanız yeterli değil: Program Data klasörünü görmediğiniz için çoğunuz orayı atıyorsunuz. C: içinde program DATA klasörünü göremeyenler için

ÇÖZÜM 2:

Denetim Masası - - (kategoriden küçük simgeler) klasör seçenekleri - - - > görünüm sekmesi - -> Gizli Dosya ve Klasörleri Göster --- Uygula ve Tamam

Artık Program Data klasörünü C içersinde görebilceksiniz. İlk anlattığımı uygulayın kurulum sorunsuz gerçekleşecektir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

eyw kardeşim...

pm ile sormuşun ama burdan yazayım dedim; oyun kopya ise manuel kurulum yapman lazım oyun içinden güncelleme alamazsın.

sanırım bu işini görür:

İndirilen dosyanın içinde biri img biri sfv uzantılı 2 adet dosya var onları aşağıdaki klasöre atın;

C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\download\
    C:\Program Files (x86)\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\img\

Bu şekilde yaptım ama olmadı neden?

sadece program files içinde ki konami klasörüne atmanız yeterli değil: Program Data klasörünü görmediğiniz için çoğunuz orayı atıyorsunuz. C: içinde program DATA klasörünü göremeyenler için

ÇÖZÜM 2:

Denetim Masası - - (kategoriden küçük simgeler) klasör seçenekleri - - - > görünüm sekmesi - -> Gizli Dosya ve Klasörleri Göster --- Uygula ve Tamam

Artık Program Data klasörünü C içersinde görebilceksiniz. İlk anlattığımı uygulayın kurulum sorunsuz gerçekleşecektir.

kardeşim anladm dediğini yaptım fakat oyuna girişte paketiniz güncel değil güncelleyin diyor. bilgi ye girdiğimde ise veri paketi güncelleme sekmesi tıklanmıyor acık değil yani. ben data pack 4 ü indirmiştim onun dosyalarını attım hem program dataya hemde diğerine ama olmadı.. normalde spot totoyu kurmadan yaptığımda güncel oluyor..
    cıkamadım işin içinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fblio -- 26 Mart 2013; 0:59:58 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.