Şimdi Ara

PES 2013 DLC 4.0 Resmi Güncelleme Çıktı! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
2
Favori
103.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hnzl

quote:

Orijinalden alıntı: zafer1910

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zafer1910

Arkadaşlar bende korsan kurulum vardı.
    Bayadır oynamıyodum şimdi paketi indirdim.
    Dosyaları tarif edildiği gibi attım klasörlere.
    Oyuna girdim Galatasarayı seçtim ve karşıma DROGBA çıktı :))))
    Teşekkürlerrrrr.... :)))

Dipnot:Keşke Ankaragücümde olsaydı ;)

Ankaragücü mü Drogba yı alacak kadar parası var mı bu klübün

iyi eğlenceler dostum

Ben takım olarak ankaragücüde olsaydı demek istedim

Biz şu an drogbanın şişmesini bile alamayız orası ayrı bi mevzu

Şişme Drogba mı hangi amaca hizmet edecek ne adamsın yaa

• Nasıl kurulduğuyla alakalı hiç bir bilgi vermemişsin .

Edit : Yorumları okuyamadım kusura bakma burdan alıntılayıp yazarsan iyi olur
  • ona gerek yok pes 2013 bilgi paket veri güncelleme evet deyin hem googldan daha hızlı indirir saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: byazat

ona gerek yok pes 2013 bilgi paket veri güncelleme evet deyin hem googldan daha hızlı indirir saygılarımla

neye gerek yok
  • Ben bir yerden dlc 4.00 ' ü indirip kurmuştum ama sürüm değişmemişti , giriş ekranında versiyon 4.00 sürüm 1.00 yazıyor. Versiyonun 1.03 olması için ne yapmam lazım bu yamanın versiyonu 1.03 mü ?
  • Bu dlc 4.0 kardeş işte
  • Konu güncellenmiştir...
  • Halen çalışıyor değil mi? Tekrar indireceğim
  • benim bilgisiyarım Windows 8 ve data dosyası yok ben onu nasıl ayarlıcam yardım edermisiniz
  • arkadaslar ben güncellemeyi yaptım onda bir problem yok ama halen oyundan atma işini çözemedim lütfen yardım edin her türlü şeyi denedim olmuyor yok mu bir kesin çözümü bu işin çıldıracam lütfen ilgilenin..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 0rby

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 0rby

merhaba arkadaşım ben fifa oynuyordum uzun zamandır gecenlerde arkadasa gittim pes13 vardı hosuma gitti setup ı varmıs aldım oyunu kurdum fakat spor toto süperlig yok bende. arkadaş oyunun orjinalinde war demişti diye hatırlıyorum. ama bende yok bir şey mi yüklemem gerekiyor ilgilenirsen sewinirim..

pes de süper lig yaması yok buradan indirip kurman lazım:

http://forum.donanimhaber.com/m_67568307/mpage_1/f_/key_//tm.htm

eyw kardeşim...

pm ile sormuşun ama burdan yazayım dedim; oyun kopya ise manuel kurulum yapman lazım oyun içinden güncelleme alamazsın.

sanırım bu işini görür:

İndirilen dosyanın içinde biri img biri sfv uzantılı 2 adet dosya var onları aşağıdaki klasöre atın;

C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\download\
    C:\Program Files (x86)\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\img\

Bu şekilde yaptım ama olmadı neden?

sadece program files içinde ki konami klasörüne atmanız yeterli değil: Program Data klasörünü görmediğiniz için çoğunuz orayı atıyorsunuz. C: içinde program DATA klasörünü göremeyenler için

ÇÖZÜM 2:

Denetim Masası - - (kategoriden küçük simgeler) klasör seçenekleri - - - > görünüm sekmesi - -> Gizli Dosya ve Klasörleri Göster --- Uygula ve Tamam

Artık Program Data klasörünü C içersinde görebilceksiniz. İlk anlattığımı uygulayın kurulum sorunsuz gerçekleşecektir.

hocam iyi günler.ben winrardan çıkan uzantıları dediğiniz gibi sırasıyla

C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\download\
    C:\Program Files (x86)\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\img\

dosyalarına kopyaladım. oyuna tıkladım ancak oyun ilk hali gibiyle galatasarayda ne drogba ne burak vardı aynı şekilde beckham falanda yoktu yardım edebilir misin??

• yapamayanlar için söylüyorum ben yaptım sıkıntısız kramponlar ve oyuncular geldi.
  • Konu güncellendi
  • selam arkadaşım, ya bende bayadır pes 2013 oynuyorum, pesin bir tek kusuru bu lisans sorunu sanırım, bende formalar, oyuncular, milli takımlar vs. bunlarda tam olsa tadından yenmez, lakin ben bu yama olayını bir haftadır deniyorum, bir kaç paket indirdim, kurulu oyunuma kuruyorum, bütün oyunculara bakmadım ama sanki oyuncu isimleri değişti ama bütün takımların formaları aynı oldu, tabiki böyle oynanmayacağı için, sildim, tekrar kurdum paketi açmaya çalıştım olmadı olmadı olmadı, artık pes 2013 yama kurmaktan PES ettim yani, bu arada benim oyunum korsan, sonra bununla ilgili bilgi toplamak için nette gezinirken bu siteye girdim üye oldum, ya allah rızası için bi arkadaş bana yardımcı olsun...
  • şu oyunu yamalanmış halde bulabileceğim bi yer yok mu yaa....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enginay10

şu oyunu yamalanmış halde bulabileceğim bi yer yok mu yaa....

yamalanmış halde bulunmaz kardeşş
  • peki bişey soracağım, bu yama olayında orjinal oyun cd ile kopya oyun cd arasında yama yaparken bi fark oluyor mu? bendeki orjinal değil, eğer orjinale yama daha kolay oluyorsa orjinalini alayım bari bende...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.