Şimdi Ara

Championship Thresh (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
3.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Büyük ihtimal 1350 RP olacak çünkü fiyatlandırma sistemi değişti. Fiyatlandırma sistemi Riven'da da şu anki gibi olsaydı o da 1350RP olurdu.
    En azından böyle olmalı diye düşünüyorum, PBE'de 975 olarak gözüküyor. Umarım öyle olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khashoggi -- 14 Eylül 2013; 5:14:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

thresh daha dünkü bebe rengar kha zix falan onlara daha 3. skin çıkmamışken ayıp etti riot

ciddi olamazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para çok sanırım sende
  • Skinin ismini Mavi Thresh yapsalar daha iyi
  • Support oynayanlar kaçırmasin bu skini

• Açıkçası Thresh'in yanlış ellere düşmesini gerçekten istemiyorum, sadece skin için Thresh alabilecek zilyonlarca insan var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khashoggi -- 14 Eylül 2013; 5:52:32 >
  • http://m.youtube.com/watch?v=w3FK4KE4DEg&feature=player_embedded&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3Dw3FK4KE4DEg%26feature%3Dplayer_embedded

Mobildeyim idare edin

Thersh ile beraber champ rivenda 2 haftaligina satisa cikacakmis. S2 riven kodu olanlarin kodu elinde patladi ustelik sadece 975rp ye :)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • ben yine fakirim hem thresh yok hem ip yok hemde skini alcak rp yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riven açılcak mı cidden şaka yapıyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

http://m.youtube.com/watch?v=w3FK4KE4DEg&feature=player_embedded&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3Dw3FK4KE4DEg%26feature%3Dplayer_embedded

Mobildeyim idare edin

Thersh ile beraber champ rivenda 2 haftaligina satisa cikacakmis. S2 riven kodu olanlarin kodu elinde patladi ustelik sadece 975rp ye :)

Cidden riven açılacak mı?Resmi bir açıklama geldi mi ?

• Oyunda alacağım ilk skin olucak beyler
  • Henuz Championship Riven in acilacagi kesin degil fakat buyuk ihtimal acilacaktir. Riot un bu konudaki mesajlari tutarsiz. Oyuncularin bir cogu bunu isterken onceden sahip olanlarin tepkiside azimsanmayacak kadar cok.
  • quote:

Henuz Championship Riven in acilacagi kesin degil fakat buyuk ihtimal acilacaktir. Riot un bu konudaki mesajlari tutarsiz. Oyuncularin bir cogu bunu isterken onceden sahip olanlarin tepkiside azimsanmayacak kadar cok.

eğer riven açılırsa riot "limited" bir skini satışa çıkarmış olur sözde bir daha satışa çıkmayacak...

riot tr poppy ve MFyi açtı ama ben riot tr nin merkezle bir ilişkisi olduğu zannetmiyorum zira sunucu özerk resmen

• NDS kullanıcısına yanıt
    Forumda tartismalari mevcut. Ne yapacagi belli degil ama buyuk ihtimal Thresh ile beraber Riven da satisa sunulacak. Dedigim gibi kesin degil ama ihtimal yuksek. Sonucta hersey paraya bakiyor.
  • quote:

http://m.youtube.com/watch?v=w3FK4KE4DEg&feature=player_embedded&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3Dw3FK4KE4DEg%26feature%3Dplayer_embedded

Mobildeyim idare edin

umarım böyle olur

• quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

Henuz Championship Riven in acilacagi kesin degil fakat buyuk ihtimal acilacaktir. Riot un bu konudaki mesajlari tutarsiz. Oyuncularin bir cogu bunu isterken onceden sahip olanlarin tepkiside azimsanmayacak kadar cok.

eğer riven açılırsa riot "limited" bir skini satışa çıkarmış olur sözde bir daha satışa çıkmayacak...

riot tr poppy ve MFyi açtı ama ben riot tr nin merkezle bir ilişkisi olduğu zannetmiyorum zira sunucu özerk resmen

sonuçta TR de o 3 ü dışında "bir daha açılmayacak olan" Fiora nın skini de açıldı. Ayrıca düşün adamlar para kazanmaya çalışıyor, şimdi championship riven ı açsalar ne kadar satacağını bi düşün, ki yılbaşında bazı ılbaşı skinlerinni açılma ihtimali oluyorsa bu da açılabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

quote:

quote:

sonuçta TR de o 3 ü dışında "bir daha açılmayacak olan" Fiora nın skini de açıldı. Ayrıca düşün adamlar para kazanmaya çalışıyor, şimdi championship riven ı açsalar ne kadar satacağını bi düşün, ki yılbaşında bazı ılbaşı skinlerinni açılma ihtimali oluyorsa bu da açılabilir

fioranınki legacy yani bir daha kesinlikle açılacak bir skin, cadılar bayramında açarlar tekrar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

quote:

quote:

fioranınki legacy yani bir daha kesinlikle açılacak bir skin, cadılar bayramında açarlar tekrar

açılsın açılsın

• Harika la birde oyun içi görüntüleri gelse de alsak :D
  • İçime çok büyük umut tohumları serptin abi inşallah yanlış çıkmaz 3 haftadır yırtınıyorum ucuza bulsam diye satışa çıkarsa direk alırım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.