Şimdi Ara

Championship Thresh (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
3.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riven kesin degil. Forumda tepkilere gore karar verirler. Onceden almis olanlar karsi cikarkan diger oyuncular gelmesini istiyorlar.
    Son soz Hippalus a ait.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riven inşallah gelmez. Riot'un bu kadar adaletsizce davranacağını düşünmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Riven kesin degil. Forumda tepkilere gore karar verirler. Onceden almis olanlar karsi cikarkan diger oyuncular gelmesini istiyorlar.
    Son soz Hippalus a ait.

Link alabilir miyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Sanırım Championship serisinin Sezon 3 olanı.

game_character_skin_displayname_Thresh_2
    Championship Thresh

Oyun dosyalarında bulmuşlar.

http://www.reignofgaming.net/news/25701-unofficial-pbe-changes-for-9-13-championship

Championship Thresh

kod olarak alabilme ihtimalimiz olacak mı(satıldığı süre boyunca) saklar 375 dolara satarım

• rivene üzülmüştüm bunu kaçırmam,bunla beraber riven gelirse o zaman tadından yenmez işte.
  • geçen sene riven kodları kolay bulunuyor muydu?
  • Instabuy

• quote:

Orijinalden alıntı: blcksand

quote:

Orijinalden alıntı: Mösyö Bolamyer

LAN ? LAAANN ZAMANINDA RIVEN ALDIK SATIŞA ÇIKARAMAZLAR HAYIRRR

sakin :D thresh bu

üste bak bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackDiary

quote:

Sanırım Championship serisinin Sezon 3 olanı.

game_character_skin_displayname_Thresh_2
    Championship Thresh

Oyun dosyalarında bulmuşlar.

http://www.reignofgaming.net/news/25701-unofficial-pbe-changes-for-9-13-championship

Championship Thresh

kod olarak alabilme ihtimalimiz olacak mı(satıldığı süre boyunca) saklar 375 dolara satarım

Kodlar da pahalı olacak diye biliyorum, çünkü insanlar değerleneceğini biliyorlar.

• Kod olarak parayla satılmıyor zaten.Geçen sene cs riven kartları s2 finallerine katılan seyircilere verildi bu da öyle olur.

@Fasmodey@BlackDiary

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iIIfeeIbot -- 14 Eylül 2013; 12:55:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iIIfeeIbot

Kod olarak parayla satılmıyor zaten.Geçen sene cs riven kartları s2 finallerine katılan seyircilere verildi bu da öyle olur.

@Fasmodey@BlackDiary

Sen o kodları napacaklarını sanıyorsun? Satacaklar.
  • bence bu sene championship riven kodları olsa bile o kadar değerli olmaz. geçen sene kimse pek bilgili değildi ama bakın bu sene champion riven ne kadar değerliydi. aklı olan oyuna hiç para yatırmayan bile bu skinin değerleneceğini bilip alır

NOT: umarım championship riven açılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

bence bu sene championship riven kodları olsa bile o kadar değerli olmaz. geçen sene kimse pek bilgili değildi ama bakın bu sene champion riven ne kadar değerliydi. aklı olan oyuna hiç para yatırmayan bile bu skinin değerleneceğini bilip alır

NOT: umarım championship riven açılır

Açılması imkansıza yakın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iIIfeeIbot

Kod olarak parayla satılmıyor zaten.Geçen sene cs riven kartları s2 finallerine katılan seyircilere verildi bu da öyle olur.

@Fasmodey@BlackDiary

Sen o kodları napacaklarını sanıyorsun? Satacaklar.

Orası öyle cs rivena pax tf ile aynı fiyatı koyuyolar alan çok yoktur heralde.Cs riven tekrar gelirse (sanmam bir daha gelmicek dediler geçen sezon) fiyatlar belki düşer.Cs riven kalkar kalkmaz 200 300$ olarak satıyolardı.

• Riven satılabilir. Riven kodu almışların tepkisi mi daha önemli yoksa almak isteyen onca kişinin alacağı rp fiyatı mı? Hangisi riotu zenginleştirir hangisi koyar? Bi düşünün. Riot küçük bir kitlenin oyunu bırakmasına mı ağlıyacak. Zaten her gün oyuncu sayısı artıyor. Tamam satılsın istemiyorum 400 tlye alanlar var haksızlık olur ama riotun bunu yapmayacağını kesinlikle düşünmek de aptallık. Eğer bunu yaparsa otoritesi azalır bence. Limited diyip ilk defa satışa çıkaracağı skin onun bozulduğu anlamına gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faulen -- 14 Eylül 2013; 13:09:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Champ riven tekrar açılırsa instabuy

Edit: Dünden beri 3 defadır konuların 2.sayfa first pozt u oluyorum ilginç

Dua ediyorum her gün Riven için
  • rivende gelirse tresh ile beraber tadından yenmez.anlaşılan rp çekmek gerekicek
  • Ben riven tekrar ciksin istemeyenlerdenim. Daha once bircok limited, legacy ve legacy legendary lerin indirime girmis olmasi bu soylentiyi destekler vaziyette. Umarim satilmaz deyip tafimi belli edeyim bende
  • Videosunu gördüm de çok sağlam olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.