Şimdi Ara

Championship Thresh (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
3.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben kodunu direk çıkar çıkmaz alırım ebay'den ondan sonra thresh'i de satın alırım ondan sonra değerlenir bu skin satarım veya pax tf ile takas ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackDiary

ben kodunu direk çıkar çıkmaz alırım ebay'den ondan sonra thresh'i de satın alırım ondan sonra değerlenir bu skin satarım veya pax tf ile takas ederim

Pax TF ile Championship Thresh'i bir mi tutuyorsun? 3 tane Championship Thresh bile kurtarmaz çünkü oyunun popüler olduğu dönemde çıkmış bir skin Championship Thresh, herkes de olacak bir skin. O kadar da nadir olmayacak yani. Pax TF'le takas edecek kadar enayi biri bulamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

ben kodunu direk çıkar çıkmaz alırım ebay'den ondan sonra thresh'i de satın alırım ondan sonra değerlenir bu skin satarım veya pax tf ile takas ederim

Pax TF ile Championship Thresh'i bir mi tutuyorsun? 3 tane Championship Thresh bile kurtarmaz çünkü oyunun popüler olduğu dönemde çıkmış bir skin Championship Thresh, herkes de olacak bir skin. O kadar da nadir olmayacak yani. Pax TF'le takas edecek kadar enayi biri bulamazsın.

deme öyle deme üzüleceğim

• quote:

HUE :D

Pax TF ile takas yapacak enayi çıkmaz.CS Riven E-bayda 300 500$'a koyan dengesizler ne diye koyuyor hala onu çözemiyorum o skinin max ederi 50-100$ yani.Daha çıkalı çok olmadan o fiyata koydular sanki Pax TF satıyolar.

CS Riven gelmezse o ebay fiyatları düşmeli o kadar eski olmayan bir skine o fiyatı vermek içime sinmez.Umarım CS Riven gelir kısa süreliğine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellraisers smurf

al bunu al. WOMBO MOMBO yaparık

Tam zamanında valla oh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iIIfeeIbot

quote:

quote:

Kod olarak parayla satılmıyor zaten.Geçen sene cs riven kartları s2 finallerine katılan seyircilere verildi bu da öyle olur.

@Fasmodey@BlackDiary

Sen o kodları napacaklarını sanıyorsun? Satacaklar.

Orası öyle cs rivena pax tf ile aynı fiyatı koyuyolar alan çok yoktur heralde.Cs riven tekrar gelirse (sanmam bir daha gelmicek dediler geçen sezon) fiyatlar belki düşer.Cs riven kalkar kalkmaz 200 300$ olarak satıyolardı.

PAX tf ile Riveni bir tutmamak lazım Riven 200 civarı desek PAX tf 1000 dolar falandi bi aralar su an bilmiyorum tabide yanılıyor olabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Shodaime

quote:

quote:

quote:

Kod olarak parayla satılmıyor zaten.Geçen sene cs riven kartları s2 finallerine katılan seyircilere verildi bu da öyle olur.

@Fasmodey@BlackDiary

Sen o kodları napacaklarını sanıyorsun? Satacaklar.

Orası öyle cs rivena pax tf ile aynı fiyatı koyuyolar alan çok yoktur heralde.Cs riven tekrar gelirse (sanmam bir daha gelmicek dediler geçen sezon) fiyatlar belki düşer.Cs riven kalkar kalkmaz 200 300$ olarak satıyolardı.

PAX tf ile Riveni bir tutmamak lazım Riven 200 civarı desek PAX tf 1000 dolar falandi bi aralar su an bilmiyorum tabide yanılıyor olabilirim

Bir tutmuyorum zaten cs riven fiyatını eleştirdim.

Bu arada geçen sezon Riven finallerden önce gelmişti sanki Thresh ne zaman gelicek acaba yarın başlıyor.

• ya Riven'ı almayıp pişman olmuştum ama e Bay'da baya pahalıya satanlar olmuş asla o skin asla o kadar etmez çıktığında beğenmemiştim sonradan gözüme güzel göründü çıkarsa neden almayayım.
  • acaba orada dağıtacakları kodlar gene ww şeklinde mi olur
  • Sonrada savas tavsani thresh cikarmiki acaba?

• hediye etseler keşke :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut

hediye etseler keşke :D

pax soraka pm attim h.o

• cs rivenin tekrar satışa koyulcağını sanmam fiyatı 200 300 dolar olan bi skin satılırsa bu paraları veren insanlar isyan çıkarır :D
  • Benim en çok içimde kalan skin Tf nin underworld kostümü ya okadar mesajda atıp yalvarmıstım adamlara kesinlikle açılmayacak demişlerdi.Ahh bi açılsa ya en sevdigim herolardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Im Legend !

quote:

Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut

hediye etseler keşke :D

pax soraka pm attim h.o

gereksiz bir insan evladı daha.
  • Beyler bunu nasıl alıyoruz silver falanmı olmak lazım ?

• GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    ne zaman açılır şimdiden riven için ıp biriktirim ona göre
  • Su yazilanlarin tamamini okuyun lutfen. Ilk satiri okuyup mesaj atiyorsunuz sonra ayni seyi defalarca yazmak zorunda kaliyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Peki ne zaman gelecek bu skin ? 15'inde başlıyor Final.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rikka

Benim en çok içimde kalan skin Tf nin underworld kostümü ya okadar mesajda atıp yalvarmıstım adamlara kesinlikle açılmayacak demişlerdi.Ahh bi açılsa ya en sevdigim herolardan

Underworld TF legacy skin, yani tekrardan satışa sunulacak. Ya support gerizekalıymış ya da sen yanlış okumuşsun.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.