angelina jolie yerine daha iyi bir oyuncu olsaydı oscarı almıştı.
Bugün ancelinaya ragmen seyrettigim filmdir.. O kırmızıya boyanmış deve dudakları her sahnede dikkatimi dagıttı bir ucubeye benziyor makyajlı haliyle..
olsada olur olmasada bir film
izledim ciddi güzel film
2008in en iyi ilk üç filminden biri olmuş bence kesinlikle izleyin ağlama garantili bir film olmuş duygusallık üst seviyede ve süper bir son ile bitmiş
indirdim öyle bir baktım.kostüm ve mekan tasarımı müthiş gözüküyor.yönetmen de clint abiyse müthiştir zaten şüphem yok
Pukka indirdim izledim.Gayet hoş bir film,tavsiye ederim
quote:
Orjinalden alıntı: mastenc
Blurayrip indirdim fakat senkronlu altyazı bulamadım kendim senkronliyim dedim ama bir türlü uymadı filme kısacası altyazı bekliyorum filmi izleyebilmek için umarım güzel bir film olmuşturda 6.53 gb indirmeme deymiştir
40/GB Şu anda Malum sitede Abanımmı
2 saat 15 dakikalık süresine rağmen sıkmayan bi film.Dram severlere tavsiye ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: .Alp.
Fragmanı izledim. Güzele benziyor. IMDB notuda 7,9. Clint amca sanırım yine iyi birşey yapmış...
Clint yaptıysa izlenir be hocam
Film Angelina Jolie olmasa çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum.Koca dudakları film boyunca kıpkırmızı boyalı, filmi izledikten sonra hak vereceksiniz bana.Suratından makyaj eksik olmamış kadının, filmin gerçeköiliğini gölgeliyor.Daha mütevazı bir oyuncu oynatılmalıydı. Ama film izlenilebilir, tek takıldığım yer Jolie'ydi.
Fİlm sonuna kadar kendini izletiyor.Gerçi sonda biraz hayal kırıklığına uğruyorsunuz ama olsun. Yorumlara da hak veriyorum ama Angelina bu role oturmamış. Bir de o dönemi yansıtan dekorlar süperdi.
güzel bir film.. izlemek lazım
bu yıl izlediğim en iyi film based on a true story olması daha bir ilginç kılıyor ... çok iyi gerçekten çok iyi
Bu film Türk yapımı olsaydı mükemmel olurdu.Drama da nedense Türk filmleri daha iyi görünüyor.
Filmin konusu güzel fakat anne karekterini oynayan kişi filme yakışmamış.Anne rolünü yansıtamamış.
sürükleyici ve etkileyici mükemmel bir film. izleyin pişman olmazsınız. arşivde bulunması gereken değerli bir film..
Son zamanlarda izlediğim en mükemmel filmlerden biriydi..İzlemeyenlerin çok şey kaçıracağı bir yapım.
Bakıyorumda herkes Clint abiden sözediyor ama usta John Malkovich'i unutmadınızmı ??? Onun olduğu her yapım izlenir.
Ataerkilligin o donemde tek basina kendi ayaklari ustunde duran bir bayana nasl bakildiginin goz onune serildigi cok guzel bir filmdi.Dram sevenlere gercekten oneririm
Süper bir drama filmiydi daha yeni izledim ve çok beğendim mutlaka izlemenizi öneririm sonu beni biraz hayal kırıklığıan uğratsada 9/10 puanı hak ediyor.
annemin izlediği ilk alt yazılı film.sırf bu nedenle bile saygı duyuyorum.