Şimdi Ara

Changeling (2008) | Clint Eastwood (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne çok iyi ne çok kötü bir film. Çabuk sıkılma olanağı yüksek. Ben hem sevmiş hem sıkılmıştım.
  • Kim ne için hortlatmış bilmiyorum ama anne rolünde vasatın üstüne çıkamamış , halbuki konu daha iyi oyuncuyla daha iyi işlebilirdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 19 Kasım 2010; 18:52:42 >
  • Filmi biraz önce izledim bence muhteşem bir dram.Oyuculuk falan muhteşemdi gerçekten.Hiç sıkılmadan izledim.Sonu belli olsaydı iyi olurdu ucu açık bırakılması kötü olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thomas_anderson

annemin izlediği ilk alt yazılı film.sırf bu nedenle bile saygı duyuyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

Filmi biraz önce izledim bence muhteşem bir dram.Oyuculuk falan muhteşemdi gerçekten.Hiç sıkılmadan izledim.Sonu belli olsaydı iyi olurdu ucu açık bırakılması kötü olmuş.

Hikaye gerçek olduğu için öyle bitirilmiştir herhalde.

Changeling (2008) | Clint Eastwood

Changeling (2008) | Clint Eastwood

• quote:

Olabilir.Gerçek hikaye'de sonu nasıl bitmiş acaba merak ediyor insan.
  • Filmin müziğide dokunaklı.
  • Clint Eastwood'un yaptığı başarısız bir şey yok herhalde. Filmi listeme ekledim yakında izlerim.
  • Bayramda d-Smart, Sinema kanalını açınca seyretme imkanı buldum. Başta sıkıcı bir film bekliyordum ama öyle olmadı. Aldığı puanı(sanıyorum 8 civarı almıştı) hak eden bir film.
  • Ben de listeme aldım bu filmi en kısa zamanda izlerim, Clint Eastwood filmleri bir başka güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Ben de listeme aldım bu filmi en kısa zamanda izlerim, Clint Eastwood filmleri bir başka güzel.

En kısa zamanda izleme, izleyeceğin ilk film olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

quote:

Olabilir.Gerçek hikaye'de sonu nasıl bitmiş acaba merak ediyor insan.

Bulunmuş yada bir şekilde ortaya çıkmış olsaydı sonunda yazar yada çevrilirdi. Bir sonuca varılamamış demek ki.
  • izlemeyen arkadaşlar en yakın zamanda izlesin, dram sevmediğim halde son zamanlarda sıkılmadan izlediğim her sahnesinin ardından ne olacak diye merak ettiğim ender filmlerden biri olmuş, ancelina hakkında yukarıda söylenenlere harfiyen katılıyorum...
  • gercekten uzun bir filmdi ama. benjamin button gladyator bunlar hep bir kere izlenebilecek filmler. bir daha izlemeyi kolay kolay herkes kaldiramaz. cunku bitmek bilmiyor. iste changeling de boyle bir film. hatta benjamin button'in gladyator'un iki gomlek altinda kalir. dolayisiyla izlemeyi dusunenlere tavsiyem sudur ki kesinlikle ama kesinlikle bombos bir vaktinizde oturun izleyin. oyle bir aksam otururken ya sunu izleyeyim bari diye oturursaniz o gece bu filmi bitiremezsiniz. dram filmi oldugu icin akisi da yavastir. haberiniz ola. ve sunu da soyliyim filmin sonunda aradiginizi bulamayabilirsiniz. bazi arkadaslar baya ovmus, haberiniz olsun yani.

tipik bir eastwood filmi. adam hep ayni cizgide ilerliyor. ama her seyden ote izleyiciyi asil etkileyen filmin gercek hayattan uyarlanmis olmasi fikri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herr18 -- 30 Haziran 2011; 18:51:27 >
  • Aneglina Julie'nin aslında çok güzel oyunculuğu var ama aşırı makyaj insanların gözündeki "acılı anne" imajını yerin dibine soktuğundan dolayı onun oyunculuğu ikinci plana düşmüş. Aslında Clint Eastwood pek gösteriş budalası birisi değildir. Makyaj olayıyla ilgili iki teorim var diyelim; birincisi o karakterin gerçekte de makyajını abarttığı düşüncesi, bir diğeride makyaj ekibinin olayı abartması. Yoksa Angelina Julie'nin oyunculuğunu ilk defa sevdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynoun

izlemeyen arkadaşlar en yakın zamanda izlesin, dram sevmediğim halde son zamanlarda sıkılmadan izlediğim her sahnesinin ardından ne olacak diye merak ettiğim ender filmlerden biri olmuş, ancelina hakkında yukarıda söylenenlere harfiyen katılıyorum...

Film güzeldide evet angeline sırıtıyordu koca kırmızı dudaklarıyla
  • Uzun zamandır böyle güzel bir film izlememiştim. Bence karakterler tam oturmuş. Angelina jolunin sırıttığını söyleyenler olmuş ama bence rolüne tam oturmuş bir karakter filmde.

Uzun bir film olmasına rağmen bir an olsun sıkılmadan izledim.

Kesinlikle tavsiye edeceğim bir dram filmi.

8/10
  • Daha yei izliyorum ya
  • Filmi görür görmez izledim hiç sıkmıyor. İzlemeyenler izlemeli. Angelina J. döktürmüş gerçekten .

Neden daha önce rastlamadım şaşırdım kendime.
  • Harika bir film,avukat karakteri çok iyiydi ya.
  • iyi bir filmdi bencei Clint Eastwood icin izlenir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.