Şimdi Ara

Chaos Rekorum (Güncel. 88 Kill) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
1
Favori
8.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mcgrady121

Chaos Rekorum (Güncel. 88 Kill)

20 kişi başladık 2 dk sonra 6 kişi kaldık çıkarkende son 5 kişi kaldık kutu alamıyacağımı sandım ama mavi kutu geldi ben yeşil bekliodum

Afk bıraksan mavi kutu alırmışsın şansa bak
    @Sylar.
    Ben imkansızı başarırım

@inek möö
    onu yapamayanlarda var

• İlk defa Chaos girişimde aldiğım sayi :)
  • benim rekorum 61 ama.. Oraya girince acaip sinir stres oluyorum. hele hele ks ye benim canını indirdigim adam gidince :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: aBouT

benim rekorum 61 ama.. Oraya girince acaip sinir stres oluyorum. hele hele ks ye benim canını indirdigim adam gidince :)))

O halde ben chaosa girdiğimde 17 kişiyi çıldırtıyorum
    2 kişinin vs yaptığınğ görünce biraz bekliyorum master yanan kişiye vuruyorum skilli diğerinede şu flame li fırlatılan skill den atıyorum (adını hatırlayamadım) anında 2 skor
  • chaos da çıldırmamak elde deil benm char int pri bu yüzden pek attack la işim yok o yüzden biraz yabancılık çekiyorum ama her gün daha iyiye gidiyor :) bide bütün adamlar ya bana dalıo yada daldıgım adamlara :D::D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallica17

chaos da çıldırmamak elde deil benm char int pri bu yüzden pek attack la işim yok o yüzden biraz yabancılık çekiyorum ama her gün daha iyiye gidiyor :) bide bütün adamlar ya bana dalıo yada daldıgım adamlara :D::D:D

Chaosta kimin hp az ise ona attack yapmak mantıklıdır haliyle senin hp az olunca sana attack yaparlar
  • zor kırılır o rekor bırakmasaydım kırardım ama
  • 50 küsürlük vardı, silinmiş.

• Arkadaslar chaos giryom değişik şeyler deniyom adamı kesme konusunda ama yine olmuyor rekorum 21 bu yüksek yapanlar nasıl yapıyorlar taktik verirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: salsa777

Arkadaslar chaos giryom değişik şeyler deniyom adamı kesme konusunda ama yine olmuyor rekorum 21 bu yüksek yapanlar nasıl yapıyorlar taktik verirmisiniz

Novanı olur olmadık yere atma mesela kalabalık oluyordur bi yerde 5-6 kişi bekle birisi nova atsın direk çak kesin 2-3 killen çıkarsın
    sonra o 3k lık damage skili vs atarken hemen atma sonra at ;) vede onu olur olmadık yerde kullanma mesela ilerde master yanan kaçan bi eleman gördün salla gitsin ben böyle yapıyorum en düşük yeşil kutu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Satriykon

quote:

Arkadaslar chaos giryom değişik şeyler deniyom adamı kesme konusunda ama yine olmuyor rekorum 21 bu yüksek yapanlar nasıl yapıyorlar taktik verirmisiniz

Novanı olur olmadık yere atma mesela kalabalık oluyordur bi yerde 5-6 kişi bekle birisi nova atsın direk çak kesin 2-3 killen çıkarsın
    sonra o 3k lık damage skili vs atarken hemen atma sonra at ;) vede onu olur olmadık yerde kullanma mesela ilerde master yanan kaçan bi eleman gördün salla gitsin ben böyle yapıyorum en düşük yeşil kutu

biLgiler için saol genelde böyle yapıyorumda teke teklerde genelde kesiyorlar ve biriyle vs atarken dierininde bana dalması sinirlerimi bozuyo

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Satriykon

quote:

biLgiler için saol genelde böyle yapıyorumda teke teklerde genelde kesiyorlar ve biriyle vs atarken dierininde bana dalması sinirlerimi bozuyo

Sende aynısını yap
    Vs yapan biri gördüğünde bekle bekle adamın master yanınca vur 3k lık skilli
    Kalabalıkta 2-3 kişinin master yandığınımı gördün salla novayı
    master yanan ve kaçan birimi var salla 3k lık skill i skill gitsin sen başkasına dal
    yatcak durumda olduğunda şu 1k vuran zehir var adını hatırlamıyorum salla onu herife bazen şansa son vuruşu zehir alıyor

• vs yaparken ilk basta salla throwing knife, sonra master patlayana kadar normal skill ardından 3 klık

toplu yerde uzaktan sallamaya çalışma 1 kisiye bile deymez, gir 1 kisi nowa atsın attığı yere at 2-3 kisi gelir
  • genelde 55 ila 65 arası bitiriyorum hep...Fakat geçen 76 yapmıştım ksc alma gereği duymadım birdahakine ss leri paylaşırım chaos çok güzel ekmek veriyor her gün 4 kutu (dc vs harici )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bugraloji

genelde 55 ila 65 arası bitiriyorum hep...Fakat geçen 76 yapmıştım ksc alma gereği duymadım birdahakine ss leri paylaşırım chaos çok güzel ekmek veriyor her gün 4 kutu (dc vs harici )

son 1 haftadır dc olmaktan kutu yüzü görmedi benim char K2 ve ttnet sağolsun
  • Logos'da arkadaşların yanında char açayım dedim. Bugün öğlen 3 caosundan çektiğim ss.

• 25i gecemedim.hep kirmizi kutu aliyorum.
  • Vs lerde şu taktik inanılmaz işe yarıyor. Önce zehir, sonra 3k lık skil, tercihe göre throwling knife sonra ölene kadar skill. Dikkat edin zehiri attıktan sonra atak yaparsanız hp si çok daha hızlı düşüyor. Zehir ve 3k lığı attığınızda zaten adamın masteri tutuşmak üzere oluyor. Bu şekilde 1. vs den çıkıp 2. adamı bile rahatlıkla aldığım oluyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenex -- 4 Mart 2010; 1:36:42 >
  • zehir dedgnz hangisi beyler
  • Bende Dün İlk Defa Girdim CHaos'a Çok Zevkli Gerçekten İlkten Birşey Anlamadım Ama Sonra 17 Kill yaptım...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.