hepsinden aldım hiç alamadığım zmanda oldu afq olduğum zamanlar :D
sondan 3. oldum kırmızı kutu gelmedı kırmızı kutu ıcın kacıncı olmak lazım
iyi uapmışsın :d
quote:
Orijinalden alıntı: 60kc3
% lik dilime göre hesaplıyor mesela içerde 3 kişi kalırsanız 1. mavi 2. yeşil 3. kırmızı alır
hep 4. oluyorum deli olucam
Taktiği öğrendim ama ben ölmemeye çalışıyordum.Ama ölmek sorun değilmiş eşit kill durumlarında deade bakılarak ilerletiyorlar yoksa 10 kill 400 dead olsun 9 kill 0 deadlik adamı geçersin.
quote:
Orijinalden alıntı: Stay Away From Me
Fire sword (3k lık skil) çok failed oluyor.
Evet düz basıyorum failed veriyor.Pot sağ tıkta iken failed veriyor.Adam vuruyor failed veriyor.Bu ne be
quote:
Orijinalden alıntı: 6e
quote:
% lik dilime göre hesaplıyor mesela içerde 3 kişi kalırsanız 1. mavi 2. yeşil 3. kırmızı alır
hocam e sondan 3. oldum gelmedı e kırmızı kutu tam anlayamadım
Chaos'u sevemedim 1 türlü nedense
quote:
Orijinalden alıntı: Dante*
Chaos'u sevemedim 1 türlü nedense
seversin seversin
@60kc3 ya mesela şöyle diyeyim 10 kişi = %100 dersek
1. kişi %10 luk dilimde sayılıyor sanırım 2. %20 lik falan gibi
sen en az %80 lik dilime girmelisinki kırmızı kutu alasın içerde 10 kişi varsa 8. olcaksın falan gibisinden % kaçlık dilime girene kırmızı kutu veriyordu tam hatırlamıyorum orasını
hep 1.yim hep 1.
bune ya :))
quote:
Orijinalden alıntı: DragMeToHell
hep 1.yim hep 1.
bune ya :))
Çok şükür 2. olduğumu görmedim hep 1. bende 2. olduğum gün beni 2. liğe düşürene vercem mavi kutumu
beyler nasi 1. oluyonuz ya bugun 9. oldum ;) . bi char gunde bi keremi girebiliyor, yan char acip onlada greblirmiyim, skillerin ss li olarak ne işe yaradgi rehberinde bekliyoruz bi arkadaş yapacakti hafta sonu
quote:
beyler nasi 1. oluyonuz ya bugun 9. oldum ;) . bi char gunde bi keremi girebiliyor, yan char acip onlada greblirmiyim, skillerin ss li olarak ne işe yaradgi rehberinde bekliyoruz bi arkadaş yapacakti hafta sonu
1 charla 12 saatde bir girebiliyorsun yan char açıp girebilirsin ben 72 warriorumla,60 priestimle ve 59 rogue ile giriyorum
Koç :F
quote:
skiller ve özellikleri ko nun kendi sitesinde yazıo ben ordan bakmıştım
quote:
Orijinalden alıntı: Dexter
hep 4. oluyorum deli olucam
Taktiği öğrendim ama ben ölmemeye çalışıyordum.Ama ölmek sorun değilmiş eşit kill durumlarında deade bakılarak ilerletiyorlar yoksa 10 kill 400 dead olsun 9 kill 0 deadlik adamı geçersin.
Ya hayvan gibi daldım yine 23 dead busefer 7. Şu ölmekten korkmam yokmu deliricem
Yuh artık gerçekten, 20 dakikada 81 kill çok feci...
quote:
Orijinalden alıntı: YGTC4N
Yuh artık gerçekten, 20 dakikada 81 kill çok feci...