Şimdi Ara

Chaos Rekorum (Güncel. 88 Kill) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
1
Favori
8.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kolay iş değil tebrikler,birazda şans lazım bazen bana kıl oluyorlar daha doğar doğmaz bana dalıyorlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10 Tsubasa

Kolay iş değil tebrikler,birazda şans lazım bazen bana kıl oluyorlar daha doğar doğmaz bana dalıyorlardı

O durum bana da oluyor illallah ediyor insan. Doğduğun gibi kafanda patlayan Killing Bladeler falan
  • Ks atıyorum sunu yapıyorum yok ilk 3 giremedim hiç

Combo olarak napiyorsunuz peki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Ks atıyorum sunu yapıyorum yok ilk 3 giremedim hiç

Combo olarak napiyorsunuz peki ?

Combom da kötü değil zaten. Genel olarak kullanılan wr combo tipi ile oynuyorum.
  • Seninle chaos oynamak isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KheanJaii

Seninle chaos oynamak isterim

Oynarız hocam Genelde biriyle birlikte girersem veya tanıdık birileri olursa önem veriyorum. Onun dışında 10dk afk olup son 10dk 4. falan olup çıkıyorum mavi kutu için
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6e

quote:

Oynarız hocam Genelde biriyle birlikte girersem veya tanıdık birileri olursa önem veriyorum. Onun dışında 10dk afk olup son 10dk 4. falan olup çıkıyorum mavi kutu için

Bendede durum öyle 10 dakika oynayıp 2. oluyorum kutu alıyorum . Zaten 8m'de exp geliyor ha 60 adam kesmişsin ha 90 farkeden bişe yok

• Gel de dövme şimdi bu çocuğu 12 yaşında olsan bıçaklardım :P
  • bayagı iyisin bu işte :) sadece ks ile olmaz bu iş biraz tüyo versene hocam
  • quote:

quote:

quote:

Bendede durum öyle 10 dakika oynayıp 2. oluyorum kutu alıyorum . Zaten 8m'de exp geliyor ha 60 adam kesmişsin ha 90 farkeden bişe yok

Eh yani

quote:

Orijinalden alıntı: BecHo-minaTor

Gel de dövme şimdi bu çocuğu 12 yaşında olsan bıçaklardım :P

Hadi ordan

quote:

Orijinalden alıntı: juansebastian

bayagı iyisin bu işte :) sadece ks ile olmaz bu iş biraz tüyo versene hocam

Cidden tek tüyo KS atmak Tek adama odaklanmayın, özellikle canı çok olana. Kaçan eden varsa onun hpsini yoklayın. Z'ye gelene dalmak yerine adamı mouse ile seçin. 1vs1de eğer adam 4-5k hp ile gelirse ve sizde de 7-8 varsa önemli skilleri atmak yerine bıçak+combo yapın sadece. İki kişi de 1vs1 full hp kalırsanız ne varsa boşaltın bırakıp hemen devam edin, canı az olan birini arayın. Uzaktan 5k hpli birini falan görürseniz ve ona dalan biri varsa daha 5ksı varken fırlatın skill ona varanakadar o 5k 3k'ya inmiş olur 3klık skill alır onu. Ne bileyim aklıma gelmiyor olmadı bir ara istek olursa chaosta oynarken video çeker koyarım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eh yani

quote:

Orijinalden alıntı: BecHo-minaTor

Gel de dövme şimdi bu çocuğu 12 yaşında olsan bıçaklardım :P

Hadi ordan

quote:

Orijinalden alıntı: juansebastian

bayagı iyisin bu işte :) sadece ks ile olmaz bu iş biraz tüyo versene hocam

Cidden tek tüyo KS atmak Tek adama odaklanmayın, özellikle canı çok olana. Kaçan eden varsa onun hpsini yoklayın. Z'ye gelene dalmak yerine adamı mouse ile seçin. 1vs1de eğer adam 4-5k hp ile gelirse ve sizde de 7-8 varsa önemli skilleri atmak yerine bıçak+combo yapın sadece. İki kişi de 1vs1 full hp kalırsanız ne varsa boşaltın bırakıp hemen devam edin, canı az olan birini arayın. Uzaktan 5k hpli birini falan görürseniz ve ona dalan biri varsa daha 5ksı varken fırlatın skill ona varanakadar o 5k 3k'ya inmiş olur 3klık skill alır onu. Ne bileyim aklıma gelmiyor olmadı bir ara istek olursa chaosta oynarken video çeker koyarım

Sen benle ws at sonra wideo

• quote:

Sen benle ws at sonra wideo

TinTinNet sağolsun chaos paneli geldi net koptu giremedim şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6e -- 6 Ağustos 2012; 18:16:28 >
  • Babam gelince kapıyı açıp 2dk orda oyalanmasam bir rekor daha yapıp 90 falan yapıcaktım gibi ama 2dk oyalanınca bu kadar çıktı bu gün.
     Chaos Rekorum (Güncel. 88 Kill)
    https://store.donanimhaber.com/78/94/07/789407d4e830d87899ba2e114a26d5e4.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6e -- 10 Ağustos 2012; 17:37:28 >

• Yazıklar olsun bana 2 kill daha alıp rekorumu geçemedim

https://store.donanimhaber.com/04/e1/ec/04e1ec6144d7957c05e6a67faea6ebd8.jpg

• Helal olsun bana hep ilk 10 dayım rekorum 50 kill

tavsiye verin ya sinirden yumruk atıyorum duvarlara
  • Koxp kullanmadan bu skoru yaptıysan helal olsun..
    Bendende bi SS olsun bari ;)

http://i52.tinypic.com/2dgmag9.jpg
  • Kesinlikle koxp yok
  • helal oğluma
  • Güncelin günceli geldi efenim. 88 Kill
  • Scorlar gerçekten güzel. Bir zamanlar bende çok iyi chaos oynardım. Vs de genel olarak yerde olan taraf olmazdım. Ancak son zamanlarda playerlar değil intihar edenler ilk 3 te oluyor :) 88-5 gibi :D
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.