Bildirim
CHAR--
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
YAA COK KISININ KULLANMADI ADAMI WAR NOLUR Ki BANA WERSENiZ Lutfen yaa COK LAZIM -
Kardeşim 30'a Kadar Kasmak Hiç Zor Değildir Bence Yenide nAç Ben 2 Haftada 30 Oldum -
ARKDAS ISTEMIS BIZE WERMEK DUSER BENM 27 Lv WAR % 73 DU 1 HAFTA OLDU EN SON OASiS SERVERINDA FULL InT SPEAR FIRE-LIGHT 27 LVL a kADAR ACIK heuskal fire 24 e kadar acık istermisin -
quote:
Orjinalden alıntı: K_RAL
ARKDAS ISTEMIS BIZE WERMEK DUSER BENM 27 Lv WAR % 73 DU 1 HAFTA OLDU EN SON OASiS SERVERINDA FULL InT SPEAR FIRE-LIGHT 27 LVL a kADAR ACIK heuskal fire 24 e kadar acık istermisin
SAOL KRAL DA 27 LVL I YAPMASINA YAPARM 30 DA YAPARM AMA ZTEN SURDA 10 GUN OYNUCAM YUKSEK LVLLI BISI OLSN 10 GUN KASARIM BI ZARARIM DOKUNMAZ ORDA DA 30+ DEMISIM KAYSERiLi ii OKU BEn 10 GUNDE 24+ FLN YAPSAM OKULLAR ACILCAK BOS YERE WAKIT GIDICEK ANNATABILDIMMI YUKSEK LVL LI BI ADAM LAZIM ARKDASLAR LUTFEN ILGISIZ KALMAYIN
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X