Bildirim
CHAR--

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
YAA COK KISININ KULLANMADI ADAMI WAR NOLUR Ki BANA WERSENiZ Lutfen yaa COK LAZIM -
Kardeşim 30'a Kadar Kasmak Hiç Zor Değildir Bence Yenide nAç Ben 2 Haftada 30 Oldum -
ARKDAS ISTEMIS BIZE WERMEK DUSER BENM 27 Lv WAR % 73 DU 1 HAFTA OLDU EN SON OASiS SERVERINDA FULL InT SPEAR FIRE-LIGHT 27 LVL a kADAR ACIK heuskal fire 24 e kadar acık istermisin -
quote:
Orjinalden alıntı: K_RAL
ARKDAS ISTEMIS BIZE WERMEK DUSER BENM 27 Lv WAR % 73 DU 1 HAFTA OLDU EN SON OASiS SERVERINDA FULL InT SPEAR FIRE-LIGHT 27 LVL a kADAR ACIK heuskal fire 24 e kadar acık istermisin
SAOL KRAL DA 27 LVL I YAPMASINA YAPARM 30 DA YAPARM AMA ZTEN SURDA 10 GUN OYNUCAM YUKSEK LVLLI BISI OLSN 10 GUN KASARIM BI ZARARIM DOKUNMAZ ORDA DA 30+ DEMISIM KAYSERiLi ii OKU BEn 10 GUNDE 24+ FLN YAPSAM OKULLAR ACILCAK BOS YERE WAKIT GIDICEK ANNATABILDIMMI YUKSEK LVL LI BI ADAM LAZIM ARKDASLAR LUTFEN ILGISIZ KALMAYIN
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X