Şimdi Ara

char acan gm ler :DDDDDDD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar oyunda son gunlerde gm_vietlover---- gm_hoho gibi charlar gorunmeye basladı bunlar ozeline hi yazıp botların dc yemesini saglıyo aslında guzel bişey ama bunu silkroad onlineden pm attıgımda soyle bısey geldi bunlar gercek gm degıl bu sırketımız ve calısanlarıyla ılgılı bısey degıldır en yakın zamanda gerekılenler yapılacaktır megersem bunlar hackermıs oyunu karıstırıyolar zaten gm ısmınde bı char acmak ımkansız ben denedim :D gm ler sadece kırmızı yazıyla yazabılır normal özelden bunlar gibi yazamaz ... oyunun belirli komutları ve sifreleriyle bunlar gm isminde char acıyor ve oyunu karıstırıyorlarmıs gm ler bu sıfrelerı 3 ayda bır degistiriyormus bunlar sifreleri bulduklarında yani hackerlar gm isminde char acıyor ve milletin paniklemesine yol acıyor yani anlıcagınız bunlar hacker gercek gm değil kanmayın lutfen pls ..... okuyanlara simdiden cok tesekkür

• yok öyle bişey bence gm adında char açıyolar hepsi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siemgi

yok öyle bişey bence gm adında char açıyolar hepsi bu
    resme iyi bak yerde gm yatıyor 26 levelken hem gm hemde 37+ çar kestim gm dediğime bakmayın sahtesinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __EFENDİ__ -- 27 Nisan 2007; 14:49:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __EFENDİ__

resme iyi bak yerde gm yatıyor 26 levelken hem gm hemde 37+ çar kestim gm dediğime bakmayın sahtesinden

Alıntıları Göster
    oyun bunu hep notice olarak söylüyor sizin söylemenizede gerek yok

• gm_husamettin_tr

gm_murtaza
  • quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

gm_husamettin_tr

gm_murtaza
    GM_Trash GM_GayMaster

• quote:

Orijinalden alıntı: WapTRyphoon

GM_Trash GM_GayMaster

Alıntıları Göster
    geçende bana ole birisi bişiler yazdı delircem bunlar hekermi şifrelerimizimi çalıyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: PaSHa

geçende bana ole birisi bişiler yazdı delircem bunlar hekermi şifrelerimizimi çalıyolar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: gaffurcan

Bot kullananlar eğer GM geldiğinde oyundan çık yada GM mesaj attığnda oyundan çık gibi birşey işaretlemişlerse bu tür isme sahip kullanıcılar mesaj attığında Bot onları GM sanarak oyundan çıkabiliyor. Hack konusunu bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: manbehindyou

quote:

Orjinalden alıntı: gaffurcan

Bot kullananlar eğer GM geldiğinde oyundan çık yada GM mesaj attığnda oyundan çık gibi birşey işaretlemişlerse bu tür isme sahip kullanıcılar mesaj attığında Bot onları GM sanarak oyundan çıkabiliyor. Hack konusunu bilemiyorum.

Alıntıları Göster
    arkadaşım gm öle olmaz 1

GM YAZISI ALTIN SARISI RENKTE YAZAR ÜSTLERİ GENELDE MAVİ ZIRHLI OLUR ELLEİRDEKİ SİLAHLAR ÇOK DÜŞÜK VEYA YÜKSEK LVL DİR SRONUN SİTESİNİ AÇ OKU

• quote:

Orijinalden alıntı: accseller

arkadaşım gm öle olmaz 1

GM YAZISI ALTIN SARISI RENKTE YAZAR ÜSTLERİ GENELDE MAVİ ZIRHLI OLUR ELLEİRDEKİ SİLAHLAR ÇOK DÜŞÜK VEYA YÜKSEK LVL DİR SRONUN SİTESİNİ AÇ OKU

Alıntıları Göster
    bende öle olmuyo bazı bot programları chat diye bişey oluyo gm ona yazı yazınca oda ona otomatik tazyı yazıyo ım no botting ım turkey falan ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfghj123

bende öle olmuyo bazı bot programları chat diye bişey oluyo gm ona yazı yazınca oda ona otomatik tazyı yazıyo ım no botting ım turkey falan ya

Alıntıları Göster
    GM_hüsamettin vb. gibi charlargerçek gm değil.Bunun açıklaması yapılmıştı.Gmlerin ismi [GM]Gargamel gibi olur ve yazısı pembe renklidir.
  • gm isimleri öle değil ki [GM] die yazılıyor onlar yalancı
  • quote:

Orijinalden alıntı: __EFENDİ__

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Mr.CaPTaiN

yaw zaten onlar fake inanmayın bu resimdeki salakda charı 37 + yapmiş harbi salak ban fln yiyecek gm nicki yüzünden birde kasmış charı yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: Evil Clown

quote:

Orjinalden alıntı: Mr.CaPTaiN

yaw zaten onlar fake inanmayın bu resimdeki salakda charı 37 + yapmiş harbi salak ban fln yiyecek gm nicki yüzünden birde kasmış charı yaw

Alıntıları Göster
    he he arkadaslar onların gm olmadıgını bende bılıyorum ama gm_falan gıbı ısımle char acmanız ımkansız ıstersenız deneyın bı ıste benımde burda cozdugum olay gm ler bıle ıcerden char acarken belırlı komutlarla oynayıp sıfre yazıp gm ısmınde char acıyo bu acanlar hacker tam kendısı cunku o sıfre ve komutları bulup gm ısmınde char acıyorlar gm ler bu sıfrelerı 3 ayda bır degıstırıyormus bu hackerlar sıfreyı buldukca degısıklıge gıdıyor yanı zaten bunların da amacı bot programlarının cogunda dc secenegı acıktır e hangı sekıl olursa olsun gm nıcklı bı chardan yazı gelmesı dırek dc demek bunlarda ısı fırlamalıgına alıp mılletle ugrasıyorlar 2 en cok 3 senemı bu oyuna verdım ve boyle charlarla cok karsılastım ama sız bende acarım gm ısmınde char dıyorsanız buyrun deneyın .....

• quote:

Orijinalden alıntı: BLUE_LEGEND

he he arkadaslar onların gm olmadıgını bende bılıyorum ama gm_falan gıbı ısımle char acmanız ımkansız ıstersenız deneyın bı ıste benımde burda cozdugum olay gm ler bıle ıcerden char acarken belırlı komutlarla oynayıp sıfre yazıp gm ısmınde char acıyo bu acanlar hacker tam kendısı cunku o sıfre ve komutları bulup gm ısmınde char acıyorlar gm ler bu sıfrelerı 3 ayda bır degıstırıyormus bu hackerlar sıfreyı buldukca degısıklıge gıdıyor yanı zaten bunların da amacı bot programlarının cogunda dc secenegı acıktır e hangı sekıl olursa olsun gm nıcklı bı chardan yazı gelmesı dırek dc demek bunlarda ısı fırlamalıgına alıp mılletle ugrasıyorlar 2 en cok 3 senemı bu oyuna verdım ve boyle charlarla cok karsılastım ama sız bende acarım gm ısmınde char dıyorsanız buyrun deneyın .....

Alıntıları Göster
    ewet denedim açılmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: BLUE_LEGEND

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BLUE_LEGEND

Yok yok... Sen harcanıyon buralarda

• quote:

Orijinalden alıntı: LnMsTr

quote:

Orjinalden alıntı: BLUE_LEGEND

Yok yok... Sen harcanıyon buralarda

Alıntıları Göster
    Son update bununla ilgili idi.Bundan böyle GM başlıklı karakter açılamayacaktı.Ne oldu acaba update işe yaramadımı?Ben bile bu updateden evvel böyle bir karakter açıp alanımı temizlemeyi düşünmedim değil yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: 300üb500

Son update bununla ilgili idi.Bundan böyle GM başlıklı karakter açılamayacaktı.Ne oldu acaba update işe yaramadımı?Ben bile bu updateden evvel böyle bir karakter açıp alanımı temizlemeyi düşünmedim değil yani.

Alıntıları Göster
    GM_Kıllıbacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Hypocrites

GM_Kıllıbacak

Alıntıları Göster
    Eski tip kızılderili numarası eskidi.Sen yenimi görüon[;
    quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

Eski tip kızılderili numarası eskidi.Sen yenimi görüon[;
    quote:

Alıntıları Göster
    BANADA GELİYORLAR AMA BEN SÖVÜYOM
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.