Şimdi Ara

Char alanlara ciddi uyarı ÇOK ÖNEMLİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar forumda character satın aldıktan sonra,characterin sahibi tarafından geri alınması hakkında bir uyarı yapacağım.Characterler kesn kodları dışında gamersfirst sitesindeki bugla alınmaktadır.
    Forumdan bunu yapanları az çok tanıyorum ama isim vermeyeyim.Ufak tefek bugla ilgili bilgi vereyim herkes konu hakkında bilgi sahibi olsun.

Örneğin characteri alacağınız kişiyle alışverişiniz bittikten sonra 1-2 saat sonra eve gittiğinizde[süre kısıtlaması character sahibine bağlı tabiiki :P]characterinizin şifresinin değiştiğini görebilirsiniz.Buda paranızın yazık olması demektir...

GF sayfasında 2 tane daha bug var onları forumdaki çakal arkadaşlar yüzünden yazmak istemiyorum.

iyi forumlar./ forumda 2 yıldır misafir olarak takılıyorum açıklama yapmak için arkadaşımın üyeliğini kullandım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• güzel düşünmüssün aydınlattığın için tşk ederim , öyle bi sahtekarlık yapıcak adamın vay haline...
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallica17

güzel düşünmüssün aydınlattığın için tşk ederim , öyle bi sahtekarlık yapıcak adamın vay haline...

Forumu takip edersen bi arkadaşımızın başına geldi bu olay

Buga gelince K2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jo.qain -- 15 Şubat 2010; 21:09:02 >

• K2'den herşeyi bekleriz,ama bu bug kapanmalı
  • k2 size karakter satın demiyor

o yuzden bu onlara gore bir bug degil
  • iyi qüzeLde bugu nie anlattın be arkadsaım şimdi herkez biliyo artık adamlar bu işi ticarete dökcek
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

k2 size karakter satın demiyor

en iyisi kendi kastıgın karakterle oynamak. baska bi yolu yok. her türlü çarın sahibi alabiliyor kendi çarını geri...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilgilendirme için teşekkürler
  • Kesinlikle kendiniz kastığınız karakterlerle oynamak yapacağınız en iyi iş olur.

@MiraG3ShadoW

Üstad zaten bu işi yapan binlerce adam var emin ol fazla kişi bilmese açıklamazdım.
  • saolasın dostum ilk defa duyuyorum dikkatli olurum bundan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

k2 size karakter satın demiyor

Aynen öyle. Oyunun şartları arasında oyun parası, karakter vs. satmak yasak.. Ama kmi takar tabi..

Bu arada bilgilendirme için sağolun
  • bu bug un character satmakla bi ilgisi yokki biyerde girse biri g1 e sonra acık unutup kalksada aynı olay gerceklese bilir bi yıgın cafelerde oynayan insalar var duzelmesi gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __True___Crime__ -- 10 Şubat 2010; 0:13:58 >
  • Saçma bir olay bu ama önemli.Onlar ne kadar character satmayın şunu yapmayın desede character satışları devam edecektir,buda character alanlara yazık olacağı anlamına gelir.Bu böyle kalır düzeleceğini sanmam.
  • Güzel bir paylaşım artık herkes daha dikkatli olur.Teşekkürler
  • paylasim icin teşekkur ederim Kilyostanzal
    gercekten onemli ve uzerinde durulmasi gereken bir konu..ben bu konuyu resmi web sitesinde konu acarakta bildiricem.. dip not olarakta donanimhaber.com dan Kilyostanzal
    arkadasimizin paylasimi diyerek yazmayi unutmucam:=)
  • bugün bir arkadaş bu yüzden aldığı chardan mağdur oldu :( hatta forumdan bir arkadaş
  • Sonunda birinin bu açığı açıklaması iyi oldu.Teşekkürler.
  • Teşekkürler Bilgilendirme için Bu aralar Character alınmaz Elden almadıkça.
  • Larry,

Bence resmi web sitesinde de bildirsen bir faydası olacağını sanmıyorum,tabiiki denemekte fayda var.

Herotürk,

Characteri elden alırken kafeden falan yani adamın evindeki pc'nin açık olmadığı ne malum:(
  • Arkadaşlar böyle bir açık yok isterseniz deneyin ;)

G1 belli bir süre sonra logout yapıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.