Usta çok merak ettim yav.Oyun için 750 tl verdin.Bi burukluk yokmu içinde.O paraya biraz daha ekleyip motorsiklet alabilirdin kendine
Full skilleri açık olsa iyi olur yoksa char 5 kuruş etmez +7 quest den kazanıyor biraz 300+ eder sanırım itemler dersen gözle görülür bişey yok malesef en azından bi glass bari olsaydı
item yapmaya çalış bence zararını biraz olsa kapatırsın
fiyat pahalı biraz ama güzel char drop vb şeylerle bu zararını kapatırsın
of soyle yukardan asagı baktımda arkadaşın yerinde olmak istemezdim herkes negativ bişey uzuldum ya
Char gayet güzel ama fiyatı biraz fazla gibi .
Fiyat baya bi uçuk .. En azından bir glass belt ve ya iron neck olsaymış keşke .. Ama her şartta 750 tl bu oyuna verilmez ..
Bitmiş,tükenmiş ve sefil bir oyun için 750 tl
Oyunu oynayıp napıcan artık.Cz townda çıkıcan 2 koxper okcu arkana bi takılcak 10 lu 10 lu atıcak seni kesicekler. Ve buna 750 TL vericem
quote:
Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars
Ben şahsen Knight böyle bir durumdayken oyuna 750 TL vermezdim.Ama iyi oyunlar ne diyim.
aynen katılıyorum.. biraz pahalıya almışşın dost
ohhaaaa ohahhaa yuh bu ne la ....ula o paraya git bi dandik laptop al günde azcık bişe kas en fena plat al 83 günde 83 lvl olabilimuşuon öle diyolar..
sora sıkılıdnmı oyunu silersin laptop sana kalır....750 lira ne ya..sırf pk yapacaksan git private oyna daha iyi değilmi.yazık günah o verdiğin paraya yav.
olmadı bi bronz al bide hf al artık detayını bilmem alakam olmadığı için kas banlanana kadar itemin de exin de gözüne vur...
750 lira elinden çıkarken hiçmi acımadı yav...yazık etmişin ....
Takma bu kadar söylenenleri çok olsun en iyi fiyatla 600e falan alırdın.100-150 lira için çok kasma biraz ticaret yapıpı cıkarırsın yeri gelince.
Pahalı bence içe girmişsin. Geçmiş olsun. Item basıp satarsan anca karşılarsın 20gb yap o charla sorun kalmaz
Oyunun bu dandik halinde zaten 750 TL vermen hata olmuş 1. Sen aldığın char ile mutlu olacaksan ve zevk alacaksan kimsenin dediklerine kulak asma bu da 2.
8
quote:
Orijinalden alıntı: ChaKaL_
neresi güzel ? o kaç damage yer biliyormusun hele carnac gibi bir serverda +9 ların oldugu servelarda iron set bile yok charda.
biraz kazık yemişşin ama playerlıgın iyise geliştirip kar elde edebirsin
quote:
Orijinalden alıntı: CappyHappy
biraz kazık yemişşin ama playerlıgın iyise geliştirip kar elde edebirsin
ko bitmiş sen neyden bahsediyosun :)
quote:
Orijinalden alıntı: yakupstar
83 lvl ve grv kalkanı +7 nerden baksan bu sadece 350-400 lira