ßeyler mesela 60 milyonum var gercek para kac level ful str bowcu char alaßilirim lütfen sölermisiniz
quote:Orijinalden alıntı: punisher90hiç alamassın Alıntıları Göster Yhaw nası adam ßu siteden 70 level ful str glavieyi 100 milyona satıyordu ßide archer diyorum daha ucuza gelmiyor mu archer
quote:Orijinalden alıntı: craydon2424Yhaw nası adam ßu siteden 70 level ful str glavieyi 100 milyona satıyordu ßide archer diyorum daha ucuza gelmiyor mu archer Alıntıları Göster Sana tafsiye o para ile git pre al daha çok kasarsın
quote:Orijinalden alıntı: Mu5t4n6Sana tafsiye o para ile git pre al daha çok kasarsınAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Mu5t4n6 Sana tafsiye o para ile git pre al daha çok kasarsın +1 60 ytl ye pre+ticket aldınmı hem daha hız kasarsın hemde istediğin özellikteki bir char kasmış olursun.
quote:Orijinalden alıntı: coolyabaniquote:Orjinalden alıntı: Mu5t4n6 Sana tafsiye o para ile git pre al daha çok kasarsın +1 60 ytl ye pre+ticket aldınmı hem daha hız kasarsın hemde istediğin özellikteki bir char kasmış olursun.Alıntıları Göster Tamamda kimse satmıyormu 60 ytl str archer
quote:Orijinalden alıntı: craydon2424Tamamda kimse satmıyormu 60 ytl str archer Alıntıları Göster full int spear chart var üzeri sos set 42 lw ciddi isen resim koyarım sana 30 istersen daha altı
quote:Orijinalden alıntı: ´ Raéγfull int spear chart var üzeri sos set 42 lw ciddi isen resim koyarım sana 30 istersen daha altıAlıntıları Göster 50 60 lw alırsın
quote:Orijinalden alıntı: ´ Raéγ30 ve altıAlıntıları Göster Yok yhaw intci istemiyorum söle 50-60 arası ucuz bow istiyorum
quote:Orijinalden alıntı: craydon2424Yok yhaw intci istemiyorum söle 50-60 arası ucuz bow istiyorumAlıntıları Göster ok o zaman ama unutma istediğinde söyle
quote:Orijinalden alıntı: craydon2424Aynen NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !Alıntıları Göster 50-60 arası bişey alabilirsina ancak
quote:Orijinalden alıntı: gRagoN50-60 arası bişey alabilirsina ancakAlıntıları Göster Satan varmı 50-60 arası
quote:Orijinalden alıntı: craydon2424Satan varmı 50-60 arası Alıntıları Göster 60ytl ye 55 lvl falan alırsın