Arkadaşlar 76-90 Arası Spear Nuker Arıyorum.Heuksal-Light-Cold yada Heuksal-Fire-Cold Buildleri olması tercihimdir.Charda Avatar Dress olması ŞARTTIR. Server Farketmez arkadaşlar.Char itemli-itemsiz olabilir.Female Char Tercihimdir.Charınızın durumuna göre 100-150 Fiyat aralığında ödeme yapabilirim.Saygılar iyi forumlar...
Elimde 91 bow var alpste 2 dres var itemelri +4 +5 pro settir istersen +5 +6 garmente yapa bilirsin male dir skılleri 90 pacheon 89 fire 72 light 48 cold tur istersen anlaşırız kabul edersen msn bırakırım
tşkler dostum fakat 99 level bow charım var zaten.Sadece Spear nuker arıyorum.Ama sanırım kimse kasmamış.Çok az yapılan bir build sanırım.
kimsede yokmu yaf spear nuker
Neredeyse bütün konulara baktım.Gözlerim ağrıdı artık ama herkes ya light cold bicheon yada full nuke açmış.Spear nuker neden tutulmuyor anlamıyorum.PTT kapanmak üzere arkadaşlar.Keşke bugün alabilsem.Cidden çok heves ettim şimdi
Kriterlerine uygun değil ama Angel Wings dressi için almak isteyebilirsin belki.Fiyatı da değerinin çok altındadır.Uygunsa pmden iletişime geçebiliriz.
tşkler teklifin için ama inan 2 ay önce xbow sattım H3RO server Marstı Tek isteğim spear nuker buildli bi char
Ben dress açısından söylemiştim.Angel wing de tercih edilen bir dress sonuçta.Belki hesapta yeni char açarım ona wingsi aktarırım diye son bir seçenek olarak yine aklında bulunsun.
tşkler ama aradığım dress li bir spear nuker
Hadi son bir gayret iftardan önce bulucam hissediyorum
Arkadaşlar elimde zaten 99 lvl bow ve 100 lvl Wiz/Cleric var.baştan bir char yapmaya zamanım yok açıkcası.O yüzden 76-90 lvl arası hazır sadece spear nuker arıyorum.tşkler iyi forumlar....