Arkadaslar acil char aranıyor cumartesiye kadar. 90+ charları bekliyorum Bow,Glaive,xbow tercihim 200 TL ye kadar werebilirim ancak skiller in hemen hemen FF olması şartıyla Msn adresim kerem_sensin@hotmail.com
ekledim ordan konuşalım 100 lwl glavie var satılık
Odin server ında 100 lwl glavie var. 9 gap farmda suan 190k sp var itemleri full. devil + pet+tavşan+dress var. takılar +5 kıyafetler +4 silahı +5 ... 2 tane set i var. biri Armor biri Garment (MALE) iki set de FB ... elixir - element - tablet dolu bankasında. fiyatı 200 düşünüyorum ben. bu fiyatta şuanki en düşük fiyat sanırım.TL olarak da olur ya da silk karşılıgı da verebilirim. karışık da olur. Almayı düşünürsen msj atarsın.iyi günler...
zaman geçmiş ama hala düşünüyorsan 98 xbow cleric charım var. rogue full cleric 90 level. İtemleri full +4 silah +5 ayrıntılar için tercih edersen konuşuruz.
175 lira düşünüyorum. iyi şanslar.
Tibet Serverında 100 Lv FF Xbow Charım Var Xbow-Bard Dagger skiLLeride Açık 96-99 Seti var fb sadece accessoryLernde eksik var . msn e ekLdim gerçi ama burayada msj bırakım. 250TL istiyorum fiyat oLarak (pazarLık payı içinde ) Char gerçekten güzeL. Konu Linkihttp://forum.donanimhaber.com/m_36388731/tm.htm. koLay geLsin haber bekLiyorum
Sa Kardeş Bnde Alps de 97 Lv Wizard- Bard char bulunmaktadır.Char için 150 TL istiyorum.Msn im : omerkiy-19_92-@hotmail.com
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme