Charda başka biri var diyo fakat oteki charimdan kontrol ediyorum charda kimse yok sbotla oyna girerken elektirikler gitti böyle oldu 2saattir düzelmedi ne yapicam
Zaman herşeyin ilacıdır Bekleyeceksin
hayböyle işin yaw bugreport yaptim gene olmadi .s
silkroada ılk defa bole bıse duyuyom
Elektrikle alakalı değildir, bence update ile ilgili. DH'den başka biri daha yaşadı bu sorunu bugün. Başka sorunlar da yaşandı.
serverı bakıma alırken gm çıkın diyo çıkmazsan böyle oluyor genelde
(sen öyle mi yaptın bilmem)
sbotun ayarlarını kontrol ettin mi 'enable starting of multiple clients' kutucuğunu falan
sbotun ayarlarını kontrol ettin mi 'enable starting of multiple clients' kutucuğunu falan
evet ayrica uptaden sonra girdim chara taxi maxi yaptim sonra ciktim sonra tekrar girdim chari secicekken elektirikler gitmedi aslinda pc nin voltajı yetmedi sadece kasalarin elektirigi kesildi sonra düğmesine bastim hemen acildi chara girmeeye caliştigimda bi kullanıcı bağlı bi hata oldu bağlanti hatasi 5dk sonra tekrar deneyiniz diyor
aynısı bendede oldu ama bende elektrik gitmedi dc yedim
Şuan bendede var aynısı oyuna res çektim sonra çarda biri var dio :S
aynı sorun benim başımada geldi bundan 1 ay önce... bug reportda gönderdim ama herhangi bişe yapmadılar ancak bir dahaki salı düzeldi..birdahaki salıyı beklemek zorundasın. birkaç arkadaşımada oldu onlarında birdahaki salı düzeldi...
Kahretsin bir daki salıyı yiyim bügün sp farma başlıodum dress aldım silk çektim sonra bug ....
aynısı bugün banada oldu 1300 silk vardı içinde bug report yazmayı biliyorsan banada öğretirmisin başka çara bile giremiyorum c10 hatsı veriyor
Benim bildigim çözüm yolu.1adım:Id doğru girip şifreni yanlış yazıcaksın.2adım:Id yanlış yazıp şifreni doğru giriceksin sonrda normal çarıan giriceksin çözüm yolu bu heralde tam emin değilim ama genede denesen.