Şimdi Ara

Ban yiyince oyuna girme ( Kesin giriyor)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
17.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ( 1.5 de denedim diğerlerinde olur mu bilmiyorum!)

Evet çoğu kişi Cs de sinirleniyor ve ağıza alınmaz küfürleri admıne basıyor özellikle slap atınca ( örneğin ben basıyorum küfürü)
    Evet diyelim admin slap attı ve bende Adminin anasından başladım babasından çıktım. Sİzce admin ne yapar?
    BAnneD yapar :D
    Evet o an hiç sinir kalmaz.
    Çünkü çözümü var!!!!!!!!
    Modemimize Res atıyoruz. Benimki marka vermek olmasın AİRTRİES modem kablolu. O' nun yanında res tuşu var ona

10 SN basılı tutunuz ve sonra elinizi çekiniz.
    SOnra modemin ( internetin ) fişini çekiniz Ve 10 sn de orda bekleyiniz.
    SOnra cs ye takrar giriniz kesinlikle girecektir.
    toplam 30 SN sürüyyor admın kurtuldum derken siz Tekra basın küfürü ve takrar aynı ilmei yapın

BEN GENELDE BÖYLE YAPIYOM!!! :d

NO Küfür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi os_baha -- 10 Haziran 2007; 22:06:52 >

• awhdajdwn sadece modemi acıp kapaman yeterli saten modem eyırtayz'sa 10 snde oyundasın..sen bayaa kasmıssın
  • Bu oyun sen ve senin gibi lamer adayları yüzünden böyle rezil bir durumda zaten. Gidin botlarla oynayın siz.
  • ben bilgisayarı yeniden başlatıyorum bannım gidiyo
  • ne kadar saçma şey ya banlandıysan girmicen kardeşim admin boşuna banlamaz
  • Hadi canım Modemı açıp kapayınca yada reset atınca ip'n değişir dolayısıyla banlandığın serverlara girebilirsin..
  • çok sacma adam banladıysa bırdaha gırersen yıne banlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir dahaya nik değiştirilir ztn
    bi de admin boş yere banlamaz diyosunuz da ben ne adminlerle karşılaştım bi sürü hile programı deniyo ona buna küfür ediyo her türlü pisliği yapıyodu isterseniz isim de veririm yani server la beraber
  • Sorunlu arkadasimiz herhalde...
  • Onun yerine Sabti ip kullanmayan değişken ip li bir modem kullansak _?
  • Bu gereksiz banlananlar için iyi bir konu ama hile acıp sonra girenleride düşünün...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Revenge®

Bu gereksiz banlananlar için iyi bir konu ama hile acıp sonra girenleride düşünün...

Ayneen adam Wall ı ac banlan gerı gel adınnı deistirise bide tamm hiç anlaşılmaz cd de zaten wall olamyan server çok az
  • quote:

Orjinalden alıntı: King_Wolf

Bu oyun sen ve senin gibi lamer adayları yüzünden böyle rezil bir durumda zaten. Gidin botlarla oynayın siz.

Gitmeyin Adamın Üstüne Bişey Bulmuş Paylaşıyo
  • Counter oynanmaz oldu herkesde wallvar bari nasil tekrar girilecegini anlatmayın
  • saten herkez biliyor bunları 2 saat bunlarla ugrasmana gerek yok modemi ac kapa yeter tabi kablo internet kullanıyosa ip yi degistiremez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 22 Haziran 2007; 20:31:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Maresal

ne kadar saçma şey ya banlandıysan girmicen kardeşim admin boşuna banlamaz

ne demek admin boşuna banlamaz ben kaç kere hileyim diye banlandım cs serverlarından o kadar salak adminler varki inanamazsın adam cs den anlamıyor birde admin olmuş bide hayatında hileyi denemek için dahi kullanmamış birine yani bana hilesin diye ban atıyor 1 değil 2 değil en son her gün bu yüzden banlanmaya başlamıştım bende cs yi bıraktım bf2 ye başladım şimdi rahatım huzurum yerinde Allah a şükür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.