Şimdi Ara

Knighta girer girmez internet gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Benim sorunum internetin sürekli gitmesi. Modemden internetin var olduğunu gösteriyor iyi hoş internet var bell ibir süre fakat oyuna girdiğim zaman internet 5dk da bir kesiliyor. Bunun nedeni ne olabilir bir fikri olan varmı acaba?

• Kullandığınız modemin markası nedir?
    Telefon ile modem arasında splitter kullanıyormusunuz?
    Kablolarınızı kontrol ettiniz mi?Herhangi bir eziklik yada temassızlık oluşmuş olabilir.
  • Modem telekomun verdiği modemlerden airtites.
    Spliter kullanmıyorum. Kablolarda eziklik var belli kısımlarda fakat durup dururken gidip geliyor ve bu sorun 8mb internete geçtikten sonra oldu.
  • Sorunu splitter ile çözebilirsiniz.
    Büyük ihtimal 8 mbit hıza geçtiğinizden dolayı veri aktarımı hızlanmış,telefon çaldığında internet bağlantınızın kopmasına neden oluyordur.

Eğer sorun yine çözülmez ise kabloları değiştirmeyi deneyiniz.
  • Tşk ederim ilgin için. Fakat telefon yok sadece modem hattı var evde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem62

Tşk ederim ilgin için. Fakat telefon yok sadece modem hattı var evde.

Anladım,bizde öğrenci evi olması dolayısıyla;malum telefonsuz,sadece modem hattı olarak kullanıyorduk.Ancak telefon bağlı olmadığı halde ev telefonunu arayınca internet bağlantımız kopuyordu.Splitter kullanmaya başladıktan sonra düzeldi.Ara sıra TTNet kaynaklı kopmalar oluyor.
    O yüzden splitter önermiştim.
  • Bırak kabloyu mabloyu güvenlik duvarını açıksa kapat olmadı frameworkmüydü neydi onu indir kur.

edit; ayrıca virüs programı varsa kapat internetten saldırı yediğini sanıp ağla iletişimini kesiyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İzmirli Muhasebeci -- 3 Mayıs 2010; 14:46:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2ko aynı anda mı acıyorsun?
  • KO ile alakası olacağını sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.