Şimdi Ara

char gidiyor kurtarın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • charım gidiyor dark_snake_94@hotmail.com tarafından biri beni kurtarsın

• ya insaflı olun
  • o kadar yazıyo ortakları dikkatli secin diye
  • Olum Sen Zaten Hackersı Kurtarsana Kendi Charınıdialga.lugia
  • bana pmden küfredio yazıkArkadşlar ben bunla ortak oldum 400k attım sonra vazgeçtim bu dio kassana şükretmio şifresini deiştirmedim die ama sonra ben çok kızdım bi küfür ettim ama hiç ağır deil normalde sölenen küfürü oda etti ve engelledi ben dolandırıcı olmadığımdan gittim kendi charıma alcakken pokelerin hepsini sildim yar olmasın die kendimede almadım nick levelll istiyen baksın
  • Up Up herkes okusun açıklamam burda ve son kez sölüom çalmadım sildim hepsini 4 sayfalık poken vardı şimdi sadece teamin var onlarda normal
  • valla hmn inandım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kendimden şüphelenmeye başladım birden
  • çocuk pm de bana seni prog. ile hacklicem dio
  • erden koçum o velet slak. keşke ne var ne yok sömürseydin ortak olup az gaft yapmadı milletin pokesini o velet bi de bn hackerim die geziniodu salk
  • bundan sonra acımıyoruz atpatpatp bile hakkımızı vemedi daha kime güveneceğinizki doru ortaklar seçin kasmaya değil keyfinize bakın
  • olm uluhan senle uğraşmıyom bile.
    erden ama sen görceksin programın cd'si yolda internetten orginal cd satın aldım kargoyla geliyor o zaman görcen sen
  • quote:

Orjinalden alıntı: berki_m

olm uluhan senle uğraşmıyom bile.
    erden ama sen görceksin programın cd'si yolda internetten orginal cd satın aldım kargoyla geliyor o zaman görcen sen

komedi ya eğer öle bi program olsa bu yasal olmadığı için satılmaz amma salaksın ha.hack olayları insanların mahremlerine girmek yasaktır . Anayasamızca bu sağlanmıştır. Belki pokemon için ayrı ama sen msn için diosun bi savcılığa verilirse ki bunların kanıtı bulunur. Bu işin cabası burları atlayalım ama sen bunun orjinal cdsi var diosun ve sallıosun. İllegal bi cd olsa nese. Sana tek lafım var SALAK
  • quote:

sen beni güldürdün ALLAH'ta seni güldürmesin
  • quote:

O cd yi biliom lamerlara özel yolluyolar orda görüyolar anyayı konyayı şahsen lamerların 3/2 sinin bunun içinde berki_m de var beyin yokluğundan böle şeyler yapıolar engelli olduğu için onu hoş görelim
  • quote:

kardeş o Progrm geldiğinde banada yollasana
  • evladım istediğin kadar lamer lık yap bu çırpınışların o 4 sf lik pokelerini geri getirmez
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.