Şimdi Ara

Char nekadar eder

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkdaslar suan itibari ile ani bir okul problemi Oldu Acountu satacagım buyuk ihtimal benim acc nekadar eder piyasaya uzagı mbaktım biraz ama cok farklı fiyatlar.

İçinde dk var 85 Vic wep vicious chestde gerisi bloodthsty Dk da raven lord var birde tb deki rep ile alınan drake

85 level feral druid Full vic set var vic wep var ruthles wep ve ruthles chest var pve parcaları var 2 3 tane resto spec icin Vicious silahlari ve chesti var

Binekler:Bronze drake,Green proto drake,drake of west wind Netherwing az kaldı bitmesine
    Jp ile alınan mamut honorla alınan kodo kurt vs bunlardan var guilden alınan Akrep var

Tb exalted hjial exalted Guild exalted hellscream exalted ogrammar exalted ramhaken reverd

10 11 parca heirloom var

16k gold var

65 LEVEL paladin var 3 parca heirloomlu

45 level warrior var heirlomvar.

Bankada cantalarda herbs cloth dolu butun baghler 2tane 35 lik herb bag var

Meslekler Druid: ALchemy 525/525 Herbal:540/540

DK:MİNE:525/525 FİRST AİD 525/525 BLACKSMİTH 525/525

1.5ay Prepaid zamanı vardır
    Bunların belki önemi yoktur beyler ben ne geldiyse yazdım aklıma bana ortalama bir fiyat verirmisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 22 Eylül 2011; 1:05:11 >

• Yokmu bi fiyat önerisi olan !
  • Gecenin 1 inde soru sormuşsun hemen cevap istiyon, azcık bekle bilen varsa cevaplar alla alla...
  • Armory link versen charlara daha iyi olur
  • Zannımca 100-150 liradan fazla etmez o da prepaid time ve 16k gold olduğu için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: druen

http://forum.donanimhaber.com/m_9650211/tm.htm

Hocam fiyati bilmeden oraya yazmıyım dedim.

@born2bemad para etmiyor degilmi hocam da 100tl hayatta vermem kalsın boş boş hernekadar cok bişey olmasda oakdar emegim var cd key parasi bile daha fazla +prepaid+gold sırf gold alsa 200den asagi alamaz .Daha parcaları almadım ama 7.8k conquest var icinde druid de koyrım armorlerli.

Druid
    DK

Charlar da cok birşey yok bende biliyorumda cd key parasından bile aşagiya satcagıma dursun kenarda

• Mert bak şöyle düşün 2 aylık bir karakter olsun,hiçbir emek vermeden haftalık cap ile doldurursun.Ya heroic itemlı olucak ya da çok az bulunan pvp gearlı(meselam rogue,warlock,priest) bunlar çok gidiyor.
    Türkiye'de böyle malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

Mert bak şöyle düşün 2 aylık bir karakter olsun,hiçbir emek vermeden haftalık cap ile doldurursun.Ya heroic itemlı olucak ya da çok az bulunan pvp gearlı(meselam rogue,warlock,priest) bunlar çok gidiyor.

evet bir charın para etmesi icin bir özelligi ile öne cıkmalı ki bir anlamı olsun. yoksa firelands epicleri yada honorla alınan pvp itemleri herkeste var.

üstün basın full hc olsun, 300-500 hatta 1000 TL iste.

ayrıca Türkiye fiyatı cok düsük. Ebaydan 2-3 katına satıs yapabilirsin.
  • quote:

Mert bak şöyle düşün 2 aylık bir karakter olsun,hiçbir emek vermeden haftalık cap ile doldurursun.Ya heroic itemlı olucak ya da çok az bulunan pvp gearlı(meselam rogue,warlock,priest) bunlar çok gidiyor.

Anladım hocam haklısınız biliyorum da ben ekstra kazanmak peşinde degilim sadece yani cd key parasini bile cıkarmayacak bir paraya satmamanında bir manası yok satmayacaz ozaman

Burda ful hc den kasıt item level kac ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 22 Eylül 2011; 11:38:00 >
  • Item Level 397lerden bahsediyor.

Merakımdan soruyorum ben de... Acaba Achievementların, Titleların, sahip olduğun Legendarylerin de fiyatta bir etkisi oluyor mudur? Özellikle yurtdışında mesela?

Yoksa herşey gear mı? (ve de gold)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dübel

Item Level 397lerden bahsediyor.

Merakımdan soruyorum ben de... Acaba Achievementların, Titleların, sahip olduğun Legendarylerin de fiyatta bir etkisi oluyor mudur? Özellikle yurtdışında mesela?

Yoksa herşey gear mı? (ve de gold)

Onu bilmem ama A'lar'lı karakterler için uçuk paralar dönüyordu hocam bir ara.Şimdi ayağa düşmüştür belki.

Mert senin karakterlerinde ki item level hiç birşeye yaramaz.Pve item level önemlidir
  • noldu yatılı liseye mi başlıyorsun

şaka bir yana DK ve druid yerine başka sınıflar(mage,priest) olsa alırdım belki sevabına 100tl ye
  • Sizin liseye geliyorum yan yatagana Yok hocam unide 3.sınıftayım baska bir yere gitme ihtimalim cıktı . 100liraya dk nin pabucunu vermem

Actım 1 2 yere bakalım cd key parasi altına öldürseler vermem kalsın napayım
  • aynen dursun kenarda.acil para lazım değilse ya da oyunu tamamen bırakmayı düşünmüyorsan satmaya gerek yok.gün gelir şartlar elverir tekrar başlarsın
  • Benim eski guildte norveçli bir eleman orduya katılcakmış accountunu satıyodu geçen sene.
    Bir tane maini vardı rogue.Alar mount,spectral tiger mount, twin blades, thoridal legendaryler falan bir sürü şey vardı. 3000 euro istiyodu.
    Satmıştır tahminim birisi alıcak galiba falan diyodu.
  • Wow yerine metin2 olsaydı char 500e satardim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Wow yerine metin2 olsaydı char 500e satardim

Wow bu yüzden WoW ya
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Wow yerine metin2 olsaydı char 500e satardim

Wow bu yüzden WoW ya

şuan işime gelmedi
  • 150 lira veren var versem mi acc i
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.