Şimdi Ara

char resimleri buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• iiyi güzel hoşta needen skilleri kapamışın hade onu kapadın vclanı neden kapatıorsun onuda stti et partyi neden silmişin yahuuuuu
  • İş görmez
  • ss koycaktımda dosya büyük diyor dahada uğraşamam
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinkaya24

iiyi güzel hoşta needen skilleri kapamışın hade onu kapadın vclanı neden kapatıorsun onuda stti et partyi neden silmişin yahuuuuu

hehehe bence skill bug kullanıodur demilim die

• quote:

Orjinalden alıntı: ok919_X

ss koycaktımda dosya büyük diyor dahada uğraşamam

ya onu bendede diyor bende sinirlendim dün koymadım bi resim o boyutu nerden ayarlayacağız bir türlü yapamadım ben bıraktım yapabilen bi anlatsın
  • en uyuz olduğum şeylerden biri aynı topicler açılmasıdır.2. en uyuz olduğum şey char resimleri topicinin birçok kez açılmasıdır.ve en uyuz olduğum 3. şey char resimlerinde oranın buranın silinmesidir.

Biri bana bu topicin açılış sebebini söyleyebilir mi.?Kusura bakması arkadaş ama ben şöyle düşünüyorum.Pelerinli bir clana girmiş ve kendini gösterebilmek için topic açmış.Madem böyle bir amacın var, daha önce bunun gibi onlarca topic açılmıştı git oraya koy resmini çok istiyorsan.Bu tür topicler her zaman beni deli eder.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alın arkadaşlar resmin orjinali skill bug yok clan belli party belli

• quote:

Orjinalden alıntı: manyetico

en uyuz olduğum şeylerden biri aynı topicler açılmasıdır.2. en uyuz olduğum şey char resimleri topicinin birçok kez açılmasıdır.ve en uyuz olduğum 3. şey char resimlerinde oranın buranın silinmesidir.

Biri bana bu topicin açılış sebebini söyleyebilir mi.?Kusura bakması arkadaş ama ben şöyle düşünüyorum.Pelerinli bir clana girmiş ve kendini gösterebilmek için topic açmış.Madem böyle bir amacın var, daha önce bunun gibi onlarca topic açılmıştı git oraya koy resmini çok istiyorsan.Bu tür topicler her zaman beni deli eder.

%100 doğru ama adama halaa aynı tas aynı hamam uffffffffff akıllanın birazz
  • quote:

Orjinalden alıntı: H@NCI

quote:

en uyuz olduğum şeylerden biri aynı topicler açılmasıdır.2. en uyuz olduğum şey char resimleri topicinin birçok kez açılmasıdır.ve en uyuz olduğum 3. şey char resimlerinde oranın buranın silinmesidir.

+1

• bu da savaştan bi görüntü

• aga bu resimişini nasi yapiyonuz bi anlatin bea ben resim cekemiom
  • quote:

Orjinalden alıntı: H@NCI

quote:

+1

• gelişmemiş bi priest
  • FOTOĞRAFI NASIL KOYACAM BİLEN VARMI
  • buda benden 2 tane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SercaN -- 6 Mayıs 2006; 11:24:48 >
  • ya esım koymayı ısterdım ama ugrasamam kısaca ozellıkleını verım sıze
    170boyunda 60 kılo kumral saclı oldukca agresıf ve saldırgandı yerı geldıgı zamn romantıktır
    tum kızlarırın pm lernı beklıorum
  • ben resim çekiorum bi sürü war bilgisayarda ama buraya nası konulduğunu bilmiorum resim çekmeyi bilmeyenler için anlatayım oyundayken print screen tuşuna basın sona oyunu aşağıya indirip painti açın sonra yapıştırın istediğiniz oynamayı yapın sona kaydetin bu kdr
  • Daha dun acıldı aynı topic her gun eksiksiz acılıo aynı topicler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.